Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 diilk değerin kaçtı canım mmutlu30
5. Gün canım. Cumartesi transfer olmuştum. 2 adet transfer edilditesekkurler canim darisi başına inss.senin kaçıncı günün
kiyamam yaaa benim de önceki iki deneme kimyasal oldu. sende de cikolata kisti var sanirim dimi?bugünde kan tahlili yaptırdım 8 çıkmış demekki değerim düşüyor kimyasal gebelik yarın tekrar gidicem bakalm kaç çıkacak
Bugun 8..gunum gozle gorunur fark edilmiyor cnm gidim gidim koyulasioTeşekkür ederim canım..Senin koyulaşması kaç gün sürmüştü yaklaşık.
hadi yaa o kadar ucuzmu ben dun doktorumla gorustum o kendi yapabilirim dedi ilaclar falan herkes icinde 7500 tl dedi mersin tup bebek merkezinde yapicakmis
hadi yaa o kadar ucuzmu ben dun doktorumla gorustum o kendi yapabilirim dedi ilaclar falan herkes icinde 7500 tl dedi mersin tup bebek merkezinde yapicakmis
Canım acilde de hcg bakıyorlar. Boşa para verme istersen. Tebrik ederim bu aradaİnşallah canım artar değerlerimiz.cumartesi yaptırmayı düşünüyorum.özel laboratuvarlar da şansımı deniyeceğim artık.
4000 deyince bende sasirdim cnm bence dondurma falan icinde degildir kesinben şuan 2 yıllık evli olduğum için rapor alamıyorum 6750 TL ödüyorum, embriyo dondurursam +1500 TL vericem. ilaçlar da içinde değil üstelik. şu ana kadar yaklaşık 1500 TL ye yakın da iğne aldım. sizlere verilen 4000 TL çok iyi fiyatmış.
4000 deyince bende sasirdim cnm bence dondurma falan icinde degildir kesin
evet cnm malesef o illet kist bütün yumurtalarımı etkilemiş 1 tane sağlam mtransfer edildi oda böyle oldu kendimi çok kötü hissediyorumkiyamam yaaa benim de önceki iki deneme kimyasal oldu. sende de cikolata kisti var sanirim dimi?
bende 2 merkez arasinda gidip geliyroum bakalim insaallah karar veririm hic bir bilgim yok bu konuda yaabencede kesin değildir. benim elimdeki listede her şey ayrı ayrı fiyatlı vallahi, ama olsun bu yola girdik. doktoruma da merkezime de güveniyorum.
bende 2 merkez arasinda gidip geliyroum bakalim insaallah karar veririm hic bir bilgim yok bu konuda yaa