- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.281
Değer kaç çıkmıştı canım. Bi de kaçıncı gün embriyoşu ve 2 tane mi transfer edildi7. Gunde yaptm. Cnm. Daha erkeb yapanlarda var ama.kim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değer kaç çıkmıştı canım. Bi de kaçıncı gün embriyoşu ve 2 tane mi transfer edildi7. Gunde yaptm. Cnm. Daha erkeb yapanlarda var ama.kim bilmiyorum
Canım benim 3. Gün ya da 2. Mı oluyor çarşamba yumurta toplandı cuma transfer oldu2. Gün embriyosu 12. Gün sonuç 43.peki sizin kaçıncı gün embriyosuydu.
VayyyyKız gazina geldim kostum gittim eczaneye hele bi bak teste bakiyim sayin uzman.
Merhaba kizlarr
12.Gun 3.Gun embriyosu test sonucun 26 cikti dualarinizi bekliyorum iki gun sonra tekrar test vercemm inşallah yukselecekkk
Canım benim 3. Gün ya da 2. Mı oluyor çarşamba yumurta toplandı cuma transfer oldu
Maşallah ramazan ayının bereketi galiba bize nasip olmadı hamiş arkadaşlar lütfen dualarınıza biz negatif sonuçlu arkadaşları eklermisiniz rabbim hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin
Isallah cnm isallah.
benn:))3.gün yaptim:)bugün 5.günüm tekrar kan verdimKizlarrrr burda en erken kan testini yapan . Transferden kaç gün sonra yaptı KAN testiniiiiiii???? 5. ?6.? 7.?....
CANIM 5. GÜN EMBRİYOSU 1 TANE TRANSFER EDİLDİVayyyy süper. .. kac tane transfer edildi canım ve kaçıncı gün transferi...
Sizinde ikinci gün oluyor.Canım benim 3. Gün ya da 2. Mı oluyor çarşamba yumurta toplandı cuma transfer oldu
benn:))3.gün yaptim:)bugün 5.günüm tekrar kan verdim
pembehelvam pozitif negatif ekranını ne zaman güncellersin?
drla görüşmedim canım hemşire regl olduğunda gel demişti tekrar başlamak için ama ben kararsızım biraz zaman geçsin istiyorum vücut çok hormon ilacı aldı malum ama eşim ara vermeyelim diyor henüz regli olmadım kafam karışık anlıycanBir an önce sende bu duyguyu tat caniM benim..
Neye karar verdiniz? Doktorunla
Görüstün mü? Hemen tekrar baslicakmisin?
İnşallah canım katlanır değerim.bugün gönderecek gibiler saat üçte belli olacakNormal yumurtlayinca da 12 gun cikio 20 cikio cnm arkadaslrimdan biliyorumm. Degerin fazlasiyla guzel olmasi gerektigi gibi moralini bozma sakin hersry guzel.olck. artik evine gitte sinken hastane koselerinde kaldin kiyamam
drla görüşmedim canım hemşire regl olduğunda gel demişti tekrar başlamak için ama ben kararsızım biraz zaman geçsin istiyorum vücut çok hormon ilacı aldı malum ama eşim ara vermeyelim diyor henüz regli olmadım kafam karışık anlıycan