- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.301
yaa ama bu nasip işi ne yapalım yani negatif oldu diye çok şükür bugünümüze ne güzel takip ediyordum malum sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmek zorlaştı:)Canim o listeyi devam sürdürmekten vazgectim.. neden dersen.. negatif sonuc alan arkafadlar her defasinda etiketleniyor.. onlari üzmek istemiyorum...
yaa ama bu nasip işi ne yapalım yani negatif oldu diye çok şükür bugünümüze ne güzel takip ediyordum malum sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmek zorlaştı:)
dr hanımla telefonda konuşamıyoruz malesef ancak muayeneye gitmem gerekiyor konuşmak için çok yoğun bi hastahaneyaa ama bu nasip işi ne yapalım yani negatif oldu diye çok şükür bugünümüze ne güzel takip ediyordum malum sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmek zorlaştı:)
Masallah cnm benim guzelcene artsin insallahBEN 6. GÜNDE YAPTIM 42 ÇIKTI BUGÜN 10. GÜNÜM YANİ TEST GÜNÜMDÜ VE 266 ÇIKTI İNŞ BÖYLEDE DEVAM EDER
4Kizlarrrr Transferden kaçıncı gün duş aldınız ?
Aboooooo wuhuuuu ay ay ayyyy cok cok sevindimm kizzz masallaaah koss kosss kan verrrrr heleeee iki tane ki kondurmuslarrrrrdiiiKız gazina geldim kostum gittim eczaneye hele bi bak teste bakiyim sayin uzman.
İnşallah canım artar değerlerimiz.cumartesi yaptırmayı düşünüyorum.özel laboratuvarlar da şansımı deniyeceğim artık.izmirie Sabret canım sakin ol yükselecek Allahın izniyle peki pazar bayram ama acil de ya da özel klinikte kan verebilme durumun olacak mı testi yinelemek icin
1 tane 5. Gun embriyosu trasnfer edildi cnm. 4. Gunden beri idrar testlerimde cikti. 7. Gunumde 79.6 cikti :)Değer kaç çıkmıştı canım. Bi de kaçıncı gün embriyoşu ve 2 tane mi transfer edildi
Ne yedisi kizz 8. Gunumuz bugunnnnnnnnBu arada 10 sn yede 2. Cizgi cok.net guzuktu 7. Gunum. Ama leklenmelerim var. Gerci ilk hamileligimdede vardi hatta regli oldum sandim.
Yavv herkes gaza gelmis masallah ne bereketli topik herkes pozitif masalalh cnm katlayarak artsin.Merhaba kizlarr
12.Gun 3.Gun embriyosu test sonucun 26 cikti dualarinizi bekliyorum iki gun sonra tekrar test vercemm inşallah yukselecekkk
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin arkadasim.Maşallah ramazan ayının bereketi galiba bize nasip olmadı hamiş arkadaşlar lütfen dualarınıza biz negatif sonuçlu arkadaşları eklermisiniz rabbim hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin
Akşam çok dua ettim canım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine olanları tamamına erdirsin olmayanlara tez zamanda bu sevinci yaşatsın Rabbim diyeMaşallah ramazan ayının bereketi galiba bize nasip olmadı hamiş arkadaşlar lütfen dualarınıza biz negatif sonuçlu arkadaşları eklermisiniz rabbim hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin
maşallah kızlar size rabbim meleklerinizi ve sizleri korusun sizin adınıza gerçekten çok mutlu oldumA alya001 efenim
Buyrunuz....
Transferciler- Sonuc
freyja1979 - pozitif
A alya001 - negatif
PembeHelvam - pozitif
D drunkenduck - pozit
nevesta81 - negatif
Y yagmurcuk80 - pozitif
Minesuu - pozitif
H Hope01 - pozitif
ShinSeGi
@Maviay1778
Adige_
jeliboni
melikosss
tln arasta - pozitif
N nupelda02
izmirie - pozitif
S snmdnz - negatif
Dmrz
bert87 - pozitif
pinkc - pozitif
amin canım allah razı olsun habersiz yapılan dua çok makbul derlerAkşam çok dua ettim canım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine olanları tamamına erdirsin olmayanlara tez zamanda bu sevinci yaşatsın Rabbim diye
amin arkadaşım heycanla takip ediyorum :)Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin arkadasim.
Tsk ederim cnm amin inşallahInsallah degerin kat kat artar canim...
İnşallah cnm inşallah artacakYavv herkes gaza gelmis masallahne bereketli topik herkes pozitif masalalh cnm katlayarak artsin.
:))yarim yada 1 saate çıkar heralde canim.valla bende 10 gün bekleyebilenlere hayranim:)Sendin dimi o rekortmen
Valla hayranim böyle cesur hatunlara
Kacta cikicak sonucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?