- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.261
Noldu kuzum niyeti bozdun mu sen deKizlarrrr burda en erken kan testini yapan . Transferden kaç gün sonra yaptı KAN testiniiiiiii???? 5. ?6.? 7.?....
Noldu kuzum niyeti bozdun mu sen de
GYok canım yapmadım iyikide yapmamışım şuan kanda pozitif ama idrarda negatif çıkıcakdı
G
Canım benim de 12. Sinde 3.gün embriyosu transfer edilmişti benim de 10.günüm dün evde yaptığım test negatif çıktı Dr um 12.günde test yap demişti bu gün hastahaneye gidip test yapsammı sizce korkuyorum bide zaten adet olacakmışım gibi karnım belim kasıklarım ağrıyo ne dersin
Pozitif çıkmıştı ikisininde değil mi canım ole hatırlıyorum. Benim de bugun 5. Gunum
Valla o kadar pozitif gören arkadaş oldu ki insan gaza gelmiyor değilBu topikte niyet bozmicanda napicandürtüyoz birbirimizi resmen
Pozitif çıkmıştı ikisinide değil ki canım ole hatırlıyorum. Benim de bugun 5. Gunum
Valla o kadar pozitif gören arkadaş oldu ki insan gaza gelmiyor değil
2. Günü yapan yoktur herhalde
Ay yok o cesaret işi. Kalbim dayanmazEvet pozitif canim..
hadi bugünde sen ver.. rekoru kir
O zaman yarin
BEN 6. GÜNDE YAPTIM 42 ÇIKTI BUGÜN 10. GÜNÜM YANİ TEST GÜNÜMDÜ VE 266 ÇIKTI İNŞ BÖYLEDE DEVAM EDERKizlarrrr burda en erken kan testini yapan . Transferden kaç gün sonra yaptı KAN testiniiiiiii???? 5. ?6.? 7.?....
Vayyyy süper. .. kac tane transfer edildi canım ve kaçıncı gün transferi...BEN 6. GÜNDE YAPTIM 42 ÇIKTI BUGÜN 10. GÜNÜM YANİ TEST GÜNÜMDÜ VE 266 ÇIKTI İNŞ BÖYLEDE DEVAM EDER
Wuuuu 10. Gun olmua daha test yapmilmamia durulur mu hic yaaa
Kizlarrrr Transferden kaçıncı gün duş aldınız ?
7. Gunde yaptm. Cnm. Daha erkeb yapanlarda var ama.kim bilmiyorumKizlarrrr burda en erken kan testini yapan . Transferden kaç gün sonra yaptı KAN testiniiiiiii???? 5. ?6.? 7.?....
Korkiyorum
Kız gazina geldim kostum gittim eczaneye hele bi bak teste bakiyim sayin uzman.Korkma korkmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?