-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.081
Hahah tamam tamam once idrardan emin olalim tabikiYok kan vermem daha 20 idrar testi var onları bitiricem önce
Cnm bende oyleydim eksi aci istio hep canimKızlar transferimin 4. Günü. Canım acayip limon yemek istiyor. Tuzlu limon. Bi se olur mu ki
Hayırlı olsun canımVerdim cnm simdi cikti sonucum Eki Görüntüle 2011978
Gözünaydın canım.çok sevindim.KIZLAR POZITIIIFFFFF
ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUNNNN.. insaAllah saglikla devam eder ve saglikla kavusurum..
Inanin suan duam hepiniz icin... kendimden daha cok size.. sizlerde yasayin bunu.. sizlerde anne olun.. saglikli evlatlariniz olsun... eeeeeen kisa ve hayirli zamanda ...
Benim sekizinci gün e2 değerim 2900 niye böyle yüksek seninkindenOlabilir canim
8. gün e2 icin kan vermistim...
orda 97 cikmis degerimmmmm yeni ögrendimmmm...
97 olan hcg degeri cnn e2 degilB
Benim sekizinci gün e2 değerim 2900 niye böyle yüksek seninkinden
Gözün aydın canım.Kızlaarrrr idrar testi silin çıkıca aklımda kalmasın kan vereyim dedim vee 87 çıktı çok heyecanlıyım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum ben şimdi hamile miyim
Hcg canisi e2 degil merak etme ...B
Benim sekizinci gün e2 değerim 2900 niye böyle yüksek seninkinden
Harikaaaa daha ne olsun hamissinnnnnnn... tekrarlarsin yine ya 2Kızlar sonucunu aldık..15,2 çıkmış sizce nasıl?
Bütün pozitif alan arkadaşları tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.. testime 5gün kaldı sabırsızlanmaya başladım bu güzel haberleri alınca bizlerede nasip olur inşallah güzel haber vermek
Cnm çok sağol Allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluğunu..Yok ya sanmam ikiz olsun öyle olsa çok daha yüksek olmaz mıydı?Harikaaaa daha ne olsun hamissinnnnnnn... tekrarlarsin yine ya 2
Güne .. yada test gününe.,
Bence sendeki ikiz... icime öyle doguyor...
Ben görene kadar sen bulmuşsun bile hayırlı olsun canımBen denedik yapamadim hamislik takvimini yaa benden once davrandinkiz link atarmisin bene bende yapicimmmmm
Cnm çok sağol Allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluğunu..Yok ya sanmam ikiz olsun öyle olsa çok daha yüksek olmaz mıydı?