- 9 Şubat 2014
- 368
- 645
-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.101
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah5.gün embriyosu 6.gününde
3.gün embriyosu 8.gününde
B-hcg:15,9
Hayırlısı inşallah!
Ay benim eşim 1gün önce bile test yaptırmıyorKan vermeye gidebilirsin
Ay benim eşim 1gün önce bile test yaptırmıyorevdede annemler var yanlız bırakmıyorlar hiç habersiz gitme şansımda Yok mecbur bekliyorum
Sorma iş yapmayayım diye gardiyan oldular başımaHapishanedesin yani
Saglik olsun bosver bekle sen dicem..
kesin sende yarin buraya test sonucu atarsin
Cok sabirsiz bi topik olduk
gününe göre normal çıkmış cnm tebrik ederim :) insallah kat kat artar :)5.gün embriyosu 6.gününde
3.gün embriyosu 8.gününde
B-hcg:15,9
Hayırlısı inşallah!
Diyecek soz bulamiyorum kelimelerim tukendi sadece okuyup agladim rabbim ol derse olur bende her zaman hergun heran gayirlisini diliyorum biz onun kapisinda sadece dilenecegiz sabredecegiz
Sorma iş yapmayayım diye gardiyan oldular başımaeşime kalsa daha dr un söylediği test tarihi erken biraz daha mı beklesek diyo çıldıracağım
Evet nihayet cuma günü yapacaklarizmirie cuma yapilcak mi simdi hcg testi canimmm?
Evet nihayet cuma günü yapacaklar
80 lira canım.doktora yazdır devlet ödüyor.aile hekimide yazıyor.Kizlar bu crinone jel ne kadardi? doktora yazdirsam sgk karsiliyor mu acaba öyle ne kadara geliyorki? eğer sgk karşılıyorsad doktora kayit actirmistim yazdirayim bari
İnşallah canımSendende güzel haberleri bekliyorum canimmmm... ayyy cok heyecanli
Kan tahlili en kesiniBenimde transferimin 9. günü gaza gelip sabah idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hiç umudum yok ama cumartesi kan testine gidicem. Pozitif gören herkesi kutlarım sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
Mrb canım benimde 9 günüm bizde eşimle dayanamadık sabah test yaptık çıkmadı cumartesi test günüm benim 3. Gün embriyosuydu umarım hakkımızda hayırlısı olurBenimde transferimin 9. günü gaza gelip sabah idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hiç umudum yok ama cumartesi kan testine gidicem. Pozitif gören herkesi kutlarım sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi