HAZiRAN AYI TÜP BEBEK

Ay benim eşim 1gün önce bile test yaptırmıyor :110: evdede annemler var yanlız bırakmıyorlar hiç habersiz gitme şansımda Yok :işsiz: mecbur bekliyorum :işsiz:

Hapishanedesin yani :KK70:
Saglik olsun bosver bekle sen dicem..
kesin sende yarin buraya test sonucu atarsin:KK70:
Cok sabirsiz bi topik olduk:KK70:

Kizlar bu crinone jel ne kadardi? doktora yazdirsam sgk karsiliyor mu acaba öyle ne kadara geliyorki? eğer sgk karşılıyorsad doktora kayit actirmistim yazdirayim bari

POZİTİF ÇIKAN ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM.SAĞ SALİM RABBİM KUCAĞINIZA ALMYIDA NASİP ETSİN İNŞAALLAH.AMİN.DARISI BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH. NEGATİF ÇIKAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMEYİN DESEM DE İNSAN ÜZÜLÜYOR ELİNDEN GELEN BİŞEY DEĞİL AMA SABIRLI OLUN RABBİM KADİR GECESİ HÜRMETİNE BİZİ EVLAT HASRETİYLE EVLAT ACISIYLA SINAMASIN.

Benimde transferimin 9. günü gaza gelip sabah idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hiç umudum yok ama cumartesi kan testine gidicem. Pozitif gören herkesi kutlarım sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi :halay:
Mrb canım benimde 9 günüm bizde eşimle dayanamadık sabah test yaptık çıkmadı cumartesi test günüm benim 3. Gün embriyosuydu umarım hakkımızda hayırlısı olur

X