- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.061
Tebrik ederim tatlım çok büyük ihtimalle ikiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi tabi 3-5 bilmem artık bunlar biticekO zaman simdiden basla günde 3 kere yapta anca biter
KIZLAR BIDE SIZE BISEY SÖYLICEM ..
Aslinda biraz emin degildim.. neden derseniz..
Benim ilk tüp tedavim türkiyede istanbulda oldu.. orda hersey cok farkliydi.. daha düzenli daha konforluydu.. opu olsun.. transfer olsun.. kendimi cok ama cok güvende hissediyodum.. helekk transfer günü dokotrumun yaptigi dua beni cok etkilemis ve cokca pozitif düsünmeye yeltenlendirmisti.. ardindan sedeyeye yatirip 30 dakika hic kalkmadan dinlendim...
Simdi gelelim bu 2. tedavime..
En cok tedirgin eden konu.. (size hic yazmadim)
Transfer oldum.. sIkisiklik istenilmedi o günü.. sasirdim.. muayene masasina yatirildim.. ne ultrason tutuldu ne bisey.. enjekte ettiler hadi kalk dediler hemen sok oldum .. kalk kalk dediler.. hemen kalktim.. ay bi üzüldüm...
ilkinden cok farkliydi.. dedim ya bisey olursa insan bi 5 dakika yatirir bari ... ama yok...
Ve inanin hic öyle pimpiriklenmedim.. evimde isimi yaptim size yazdim.. 11 kilo agirliginda kizimi indiirip kaldiiriyorum evde parka götürüyorum.. tabiki kollanabilcek yerde kolladim
Kendimi ama cokta takmadim acikcasi.. hep Allaha sigindim..
RABBIM HAYIRLISIYLA DEVAMINI GETIRIR VE SAGLIKLICA KUCAGIMA ALIRIM... hepimiz icin insaAllah.. ayni duayi yapiyorum..
Ve bugün birkez daha anladim ki...
ALLAH OL DERSE OLUR...
Sen o transferden hemen sonra kalksanda
Yürüsende
Is yapsanda
Yemek pisirsende
Kossanda
Ziplasanda
Hoplasanda
Oynasanda
Öksürsende
Hapsursanda
Ikinsanda
Gülsende
Kahkaha atsanda
Aglasanda
Üzülsende
Kriz gecirsende
Yikilsanda
Moralin bozulsada
ALLAH OL DERSE OLUR ...! Nokta...!
Sen dayan acuk daha kiz hepimiz toptan vermeyek yavas gelinBenim bugün 5. Gün ben de gaza gelip gidip kan veresin geldi valla
Aglamaktan emojiyi bile yanlis koymusumKIZLAR BIDE SIZE BISEY SÖYLICEM ..
Aslinda biraz emin degildim.. neden derseniz..
Benim ilk tüp tedavim türkiyede istanbulda oldu.. orda hersey cok farkliydi.. daha düzenli daha konforluydu.. opu olsun.. transfer olsun.. kendimi cok ama cok güvende hissediyodum.. helekk transfer günü dokotrumun yaptigi dua beni cok etkilemis ve cokca pozitif düsünmeye yeltenlendirmisti.. ardindan sedeyeye yatirip 30 dakika hic kalkmadan dinlendim...
Simdi gelelim bu 2. tedavime..
En cok tedirgin eden konu.. (size hic yazmadim)
Transfer oldum.. sIkisiklik istenilmedi o günü.. sasirdim.. muayene masasina yatirildim.. ne ultrason tutuldu ne bisey.. enjekte ettiler hadi kalk dediler hemen sok oldum .. kalk kalk dediler.. hemen kalktim.. ay bi üzüldüm...
ilkinden cok farkliydi.. dedim ya bisey olursa insan bi 5 dakika yatirir bari ... ama yok...
Ve inanin hic öyle pimpiriklenmedim.. evimde isimi yaptim size yazdim.. 11 kilo agirliginda kizimi indiirip kaldiiriyorum evde parka götürüyorum.. tabiki kollanabilcek yerde kolladim
Kendimi ama cokta takmadim acikcasi.. hep Allaha sigindim..
RABBIM HAYIRLISIYLA DEVAMINI GETIRIR VE SAGLIKLICA KUCAGIMA ALIRIM... hepimiz icin insaAllah.. ayni duayi yapiyorum..
Ve bugün birkez daha anladim ki...
ALLAH OL DERSE OLUR...
Sen o transferden hemen sonra kalksanda
Yürüsende
Is yapsanda
Yemek pisirsende
Kossanda
Ziplasanda
Hoplasanda
Oynasanda
Öksürsende
Hapsursanda
Ikinsanda
Gülsende
Kahkaha atsanda
Aglasanda
Üzülsende
Kriz gecirsende
Yikilsanda
Moralin bozulsada
ALLAH OL DERSE OLUR ...! Nokta...!
Hah haayy benim sayemde hepsi verdi kanina bi kerem onculuk ettim ben halay basiyim
Tesekkur ederim cnm benim darisi basina kizz insallah
Bugun neler olmus neler yazilmis kacirmisim ben biliyordum gonlum cok rahatti hastanede bile aklimdaydin allahim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah demistim ben sana oyyy cok cok sevindim canim benim ya degerin kac cikti kuzum?bu arada Minesuu senide tebrik ederim eeee seninki belliydi zaten ilk gunden:))))
Ben denedik yapamadim hamislik takvimini yaa benden once davrandin kiz link atarmisin bene bende yapicimmmmmEvet canım 7.gün benim de.
herkesi etiketlemeyi beceremedim hepimizine teşekkür ederim kızlar transfer sonrası 7.günümdü cuma bi daha kan vereceğim takvim koymaya çalıştım ama olmadı galiba görmemiş misali
Inanamiyorummm allah kimseye yasatmasin kuzum benim rabbim evladina ve bu gelecek olan ikizlere saglik versinilkini topraga verdim canim ben.. koskoca bi bebegi.. yüregimdeki acinin tarifi yok.. evlat acisini kimse yasamasin.. Allah beni sabrimla mükafatlandirdi cok sükür.. bi kiz verdi akabine..
Simdide bu sonucla müjdelendim.. cok sükür insallah saglikla devam eder.. darisi hepinize..
Tesekkur ederim cnm benim darisi basina kizz insallah
Tebrikler canım maşallah allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen soktayim kizlar ...
Degerim 505
Aminnn insallah canim senin ikizler ne alendeCNimmmm aaaaminCok tsk ederimmm darisi kocaman bi pozitifle senin basina olsun emiiii..
505 cikti canim
Yok kan vermem daha 20 idrar testi var onları bitiricem önceSen dayan acuk daha kiz hepimiz toptan vermeyek yavas gelin
Ayh takvim de yapmış masallahSen dayan acuk daha kiz hepimiz toptan vermeyek yavas gelin
Gidip benim bile veresim geldi 5. GündeKIZLAR NOLUYO SIZE YAAAA GAZA GELDINIZ HEPINIZ
Herkes kan veriyo
Ben iyi 10 gün sabretmisim