HAZiRAN AYI TÜP BEBEK

KIZLAR POZITIIIFFFFF

ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUNNNN.. insaAllah saglikla devam eder ve saglikla kavusurum..

Inanin suan duam hepiniz icin... kendimden daha cok size.. sizlerde yasayin bunu.. sizlerde anne olun.. saglikli evlatlariniz olsun... eeeeeen kisa ve hayirli zamanda ...
Gözünaydın canım.çok sevindim.

Bütün pozitif alan arkadaşları tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.. testime 5gün kaldı sabırsızlanmaya başladım bu güzel haberleri alınca bizlerede nasip olur inşallah güzel haber vermek

ARKADASLAR HEPINIZDEN TEK TEK ALINTI YAPAMADIM AMA...

COOOOK TSK EDERIM BU GÜZEL DILEKLERINIZ ICIN..

HANI SIZ BENIM ADIMA BU KADAR SEVINDIZ YA... RABBIM SIZI COK DAHA COK SEVINDIRSIN...
negatif alan CAN ARKADASLARIM!
Sizde insallah bidahaki aya en güzel haberleri verin bize...
RABBIMIZDEN BIZ HEP HAYIRLISINI DILEDIK..
DUALARIM HEPIMIZ ICIN...

Iyiki VARSINIZ :KK68:

Cnm çok sağol Allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluğunu..Yok ya sanmam ikiz olsun öyle olsa çok daha yüksek olmaz mıydı?

Yükseklikle alakasi yok csnim.. artis önemli 2 katindan fazla artislar olunca veya birden yükselme.. ikiz tahmin ediliyo... herkesin cünkü hcg degeri farkli olabilir.. kimisi 6. günde 300 cikar.. ama tekli gebeliktir.. 2 gün sonra ister tekrarla.. artisa bakalim :-) benim icimden öyle gecti.. tabi Allah bilir.. tek olsun bizimle olsun sagliklica.. ikiz olursada haYirlisi olsun sagliklica :-)

X