- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.041
maşallah cnm transferin kaçıncı günüydüKızlaarrrr idrar testi silin çıkıca aklımda kalmasın kan vereyim dedim vee 87 çıktı çok heyecanlıyım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum ben şimdi hamile miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah cnm transferin kaçıncı günüydüKızlaarrrr idrar testi silin çıkıca aklımda kalmasın kan vereyim dedim vee 87 çıktı çok heyecanlıyım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum ben şimdi hamile miyim
Kuzum bende yeni eve geldim sarjim bitmisti hastanedeydim yeni taktim sarja aklim sizdeydi nasil naptin sonuc nedir hemen soyluyorsunnnnnngunes0101 yavrum nerdesinnnnnn
Ama belliydi zaten silikte olsa hamile olmasaydin silikte cikmazdi tebrik ederim kacinci gunundu canimKızlaarrrr idrar testi silin çıkıca aklımda kalmasın kan vereyim dedim vee 87 çıktı çok heyecanlıyım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum ben şimdi hamile miyim
Hayirlisi olsun insallah genuz erken hersey bitmis degil bekle bakalimCanım benim test günüm cumartesi ama eşimle dayanamadık bu sabah test yaptık ama maalesef yine bişey yok bende sinirden kalktım temizlik yaptım
Yaa sen de bendensin tebrik ederim cnm darısı başıma !Kızlaarrrr idrar testi silin çıkıca aklımda kalmasın kan vereyim dedim vee 87 çıktı çok heyecanlıyım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum ben şimdi hamile miyim
Sagol canm benim benim insallah sagliklidir. Darisini basiniza insallahDevrem tebrik ederim seni de çok sevindim çok güzel değerin sağlıkla kucağına al inşallah
Hahahha harikaaa kiz masallahhh senindemi 7. Gunundu hadi gozun aydin saglikla al.kucagina sende oh be gebisler artiyor Allahin izniyleKızlaarrrr idrar testi silin çıkıca aklımda kalmasın kan vereyim dedim vee 87 çıktı çok heyecanlıyım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum ben şimdi hamile miyim
Sonuc geldimiiiYaa sen de bendensin tebrik ederim cnm darısı başıma !
Benim bugün 5. Gün ben de gaza gelip gidip kan veresin geldi vallaKIZLAR NOLUYO SIZE YAAAA GAZA GELDINIZ HEPINIZ
Herkes kan veriyo
Ben iyi 10 gün sabretmisim
Kos git kiz koossssBenim bugün 5. Gün ben de gaza gelip gidip kan veresin geldi valla
Bugun neler olmus neler yazilmis kacirmisim ben biliyordum gonlum cok rahatti hastanede bile aklimdaydin allahim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah demistim ben sana oyyy cok cok sevindim canim benim ya degerin kac cikti kuzum?bu arada Minesuu senide tebrik ederim eeee seninki belliydi zaten ilk gunden:))))KIZLAR POZITIIIFFFFF
ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUNNNN.. insaAllah saglikla devam eder ve saglikla kavusurum..
Inanin suan duam hepiniz icin... kendimden daha cok size.. sizlerde yasayin bunu.. sizlerde anne olun.. saglikli evlatlariniz olsun... eeeeeen kisa ve hayirli zamanda ...
Bugun neler olmus neler yazilmis kacirmisim ben biliyordum gonlum cok rahatti hastanede bile aklimdaydin allahim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah demistim ben sana oyyy cok cok sevindim canim benim ya degerin kac cikti kuzum?bu arada Minesuu senide tebrik ederim eeee seninki belliydi zaten ilk gunden:))))
Yok ben kan sevmiyorum en güzeli idrar testi yarın başlıyorum yapmaya geçen seferden kalan 20 test var bitirmem lazım onlarıKos git kiz koossss
O zaman simdiden basla günde 3 kere yapta anca biterYok ben kan sevmiyorum en güzeli idrar testi yarın başlıyorum yapmaya geçen seferden kalan 20 test var bitirmem lazım onları
Evet canım 7.gün benim de.Hahahha harikaaa kiz masallahhh senindemi 7. Gunundu hadi gozun aydin saglikla al.kucagina sende oh be gebisler artiyor Allahin izniyle
herkesi etiketlemeyi beceremedim hepimizine teşekkür ederim kızlar transfer sonrası 7.günümdü cuma bi daha kan vereceğim takvim koymaya çalıştım ama olmadı galiba görmemiş misali