- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.021
Dediklerine harfiyen katılıyorum cnm yeterkı Rabbim ol desin olur. Çok şanslısın iki denemende hemen tuttu birinde kucağına oldın diğerinde de inş kucağına almak nasip olur cnm :))
Önce sen
Uuuu cok heyecanliii sen benim kadar beklemezsin amaaa ne zsman cikicak sonucMinesuu PembeHelvam
Gözünüz aydın canlar...Allah tamamına erdirsin..Ben de kan verdim silik testi görünce..
Önce sen
Ben hele saglikla keseyi göreyim ve kalp atisini..
cnm çok özür dilerim bilmiyordum öbür dünyada da bir meleğin var Rabbim dünyada kı kızına ve doğacak evlatlarına uzun, hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin...ilkini topraga verdim canim ben.. koskoca bi bebegi.. yüregimdeki acinin tarifi yok.. evlat acisini kimse yasamasin.. Allah beni sabrimla mükafatlandirdi cok sükür.. bi kiz verdi akabine..
Simdide bu sonucla müjdelendim.. cok sükür insallah saglikla devam eder.. darisi hepinize..
canm hayırlı olsun
Hadi insallah senden de guzel haberler alalimMinesuu PembeHelvam
Gözünüz aydın canlar...Allah tamamına erdirsin..Ben de kan verdim silik testi görünce..
cnm çok özür dilerim bilmiyordum öbür dünyada da bir meleğin var Rabbim dünyada kı kızına ve doğacak evlatlarına uzun, hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin...
çok sevindim. allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin :) mübarek bir günde güzel haber aldınız. Oğlan olursa göbek adını kadir koyarsınız:)KIZLAR POZITIIIFFFFF
ALLAHIMA COK SÜKÜRLER OLSUNNNN.. insaAllah saglikla devam eder ve saglikla kavusurum..
Inanin suan duam hepiniz icin... kendimden daha cok size.. sizlerde yasayin bunu.. sizlerde anne olun.. saglikli evlatlariniz olsun... eeeeeen kisa ve hayirli zamanda ...
3 buçuk-4 civarı çıkacakmışUuuu cok heyecanliii sen benim kadar beklemezsin amaaa ne zsman cikicak sonuc
3 buçuk-4 civarı çıkacakmış
İnşallah canım eşimi ikna etmek hiç kolay olmadı kana.Ne alaka daha 1 hafta var test tarihine diyo.Ama sizlerden anladığım kadarıyla pekala çıkabilir kandaHadi insallah senden de guzel haberler alalim
İnşallah canım eşimi ikna etmek hiç kolay olmadı kana.Ne alaka daha 1 hafta var test tarihine diyo.Ama sizlerden anladığım kadarıyla pekala çıkabilir kanda
Devrem tebrik ederim seni de çok sevindim çok güzel değerin sağlıkla kucağına al inşallah
evlat acısı bambaşkadır yüreğindeki ateş hiç sönmesede evlatlarınla tesellı bulacaksın inş ... Rabbim evlat hasreti çeken herkese en kısa zamanda nasip etsin inşaaaaamin
Canim benim estagf. Sen bilmiyordun ki..
o icimdeki hic sönmeyecek bi ates ama diyorum ya.. herkesin sinavi farkli.. cok süper gözüksede bazen insanin yüregindeki acisini bilemiyoruz.. ben hep sükür ettim.. rabbimim verdigine.. veripte aldigina.. vermediklerine.. herseye.. bugünüme hamd olsun..
Allahim sizleride cokca sevindirsin.. benim icin bu kadar sevindiniz ya! ALLAH SIZI COK DAHA COK SEVINDIRSIN..
evlat acısı bambaşkadır yüreğindeki ateş hiç sönmesede evlatlarınla tesellı bulacaksın inş ... Rabbim evlat hasreti çeken herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?