- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.821
Gelince yapıcam galiba :)Sen yap idrar testini seni de pozitif hissettim bak, çift çizgi çıkacak gör bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelince yapıcam galiba :)Sen yap idrar testini seni de pozitif hissettim bak, çift çizgi çıkacak gör bak
too late arkadaşım gelirse kesin yaparım artık bi bakalım!!!Bosver eline gecsede.. beni dinle arkadasim.. yapma o idrar testini...
Insallah insallah cnm Allah kabul etsin amin bence ben haric hepinizinki pozitif gorursunuz bakCanlarim
freyja1979
nevesta81
Minesuu
mmutlu30
Bizim icin fetih suresini okudum.. insaAllah hepimiz yarin hem pozitif hemde saglikli sonuclar aliriz.. bu sonuclardanda saglikli evlatlara kavusuruz hayirlisiyla insallah canlarim ballarim... iyi geceler
Kızlarrr perşembe günü test yapacaklarada dua edin amaKIZLAR HEPINIZDEN DUA ISTIYORUUUUUZZ
Lütfen yarinki arkadaslarimizin saglikli pozitif sonuclar almasi icin dua edin.. benide katin duaniza olur mu... sevirem sizi....
Yarinki Kan testciler:
freyja1979
PembeHelvam
nevesta81
mmutlu30
Minesuu (basimin tatli idrarci belasi )
Kızlar çok acil dönerseniz sevinirim ben evde estrofeme ilacım var sanıyordum fakat kalmamış sadece 1 tane vardı onu içtim ama 2 tane içmem gerekiyordu eşim gece 1 2 gibi gelecek o zaman içsem bişey olurmu sizce
Bana doktorum asla ihmal etme unutursanda aklına gelir gelmez iç demişti canımKızlar çok acil dönerseniz sevinirim ben evde estrofeme ilacım var sanıyordum fakat kalmamış sadece 1 tane vardı onu içtim ama 2 tane içmem gerekiyordu eşim gece 1 2 gibi gelecek o zaman içsem bişey olurmu sizce
Allah kabul etsin canım. Yarın ola hayrola...Canlarim
freyja1979
nevesta81
Minesuu
mmutlu30
Bizim icin fetih suresini okudum.. insaAllah hepimiz yarin hem pozitif hemde saglikli sonuclar aliriz.. bu sonuclardanda saglikli evlatlara kavusuruz hayirlisiyla insallah canlarim ballarim... iyi geceler
Bende varim perşembe günü yapicam yeni buldum burayii bize de dua edinKızlarrr perşembe günü test yapacaklarada dua edin ama
Allahim sabır versin.umarim en doğru zamanda kavuşursunuz bebisinizeBenim negatif çıktı arkadaşlar anca kendime gelip yazabildim. İnşallah herkesin pozitif çıkar. Dualarım sizinle
donmuşum yok canım malesef olsun isterdim yeniden aynı süreci yaşamak çok can sıkıcı daha doğrusu çalışan olunca işten sürekli izin almak canımı sıkıyor.Sizden ayrılmak mı asla çok güzel paylaşımlar burada hamile olan arkadaşları takip edicem:)Anladim canim... hakkinda hayirlisi olsun.. 1 ay dinlen donmusun varsa onunla devam et... yoksada yeni tedavine eslik edicek 2 arkadas daha var burda bizden ayrilma olur mu...
cnm not kağıdıma baktım bana dediler kı 1.3 arası 1.400Sağol canım embriyo dondurma için 1 yıllık 260 euro istediler bu arada aynı mı bilemiyorum seninle.
benım fsh 5 ti . bende kiste yok rahmin tertemız dedı doktor. Neyse cnm pkoluların tüp bebekte şansı yüksek :)Amh mi bilmiyorum ama fshm 3 civarı çıkıyo.Şiddetli ohss olduğumda rezervimin fazla olduğu söylendi.Benim de kıllanma problemim yok insilün direncimde yok emmee çok kistim var.Bir süre yurtdışında kaldım stressliydi ve adet olmadım ve önemsemedim.
Seni anlıyorum canım. Çalışırken saklı gizli güç bela izin almak rapor almak çok zor. Allah hayitlisini versin. Bebeğin sana geleceği en doğru zamani biliyordurdonmuşum yok canım malesef olsun isterdim yeniden aynı süreci yaşamak çok can sıkıcı daha doğrusu çalışan olunca işten sürekli izin almak canımı sıkıyor.Sizden ayrılmak mı asla çok güzel paylaşımlar burada hamile olan arkadaşları takip edicem:)
cnm geçmiş olsun Rabbim tez vakitte nasip etsin inşBenim negatif çıktı arkadaşlar anca kendime gelip yazabildim. İnşallah herkesin pozitif çıkar. Dualarım sizinle