- 23 Mayıs 2009
- 60
- 47
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.781
İnşallah canım benimHadi hayırlı uğurlu olsun kuzumm test günümüz de muhtemelen aynı seninle doğal olarak bir an önce pozitifleri görelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimHadi hayırlı uğurlu olsun kuzumm test günümüz de muhtemelen aynı seninle doğal olarak bir an önce pozitifleri görelim inşallah
Bu konuda esimi asla dinlemem
Tesekkürler cinimmmmmmm...sende nasil gidiyooo batmalar falan..Yarın test yapacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorum, yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle
gonapeptyl catlatma ignesi degil cnm sanirim orda bi karisiklik oldu.o baskilayici iğne:) catlatma ignesi ovitrelle, choromin oluyorCatmatma ignesi iste canisi.. o yüzden idrar testi yaniltici olabilir...
Amin canim insallah cemi cümlemiz..
gonapeptyl catlatma ignesi degil cnm sanirim orda bi karisiklik oldu.o baskilayici iğne:) catlatma ignesi ovitrelle, choromin oluyor
evet cnm bizde transferden sonra hamile kalirsak ohss olmayalim diye verdiler muhtemelen:) taze transfer ya benim kiCnm sana opudan.once catlatma.ignesi olarak ne verildi ? Gonapeptyl yi bana opudan once yumlar catlamasin diye verilmisti gecen ay. Ha bide ohss olmayasin diye veriliyor koruyucu igne :)
iyi varsiniz valla :)))Catlaklar topigi burasi hic canin SIKILMAZ EVELALLAH
Ay canım Allah tamamına erdirsin inşallahAyyyy PembeHelvam çok heyecanlıydı onun oraya konduğunu görünce ağlamaya başladım çok güzeldi bana bir tane transfer edildi inşallah bebişime kavuşurum
Ben artik face bile girmiyorum buraya bakmaktan:)Ben de buraya bakmayınca eksik hissediyorum artık.. çok sıcak samimi bir hava oluştu topicte hepimiz yol arkadaşıyız
sen yarin pozitif sonucunu al gel de gerisini boşver:)Ayyy kafam daha cok karisti yahuu neyse
Yarin dananin kuygrugu artik napar bilmem
Iyim canım şükür biraz endişeliyim sadece malum sabah test zamanı içimi ferah tutmaya çalışıyorum iyi olacak inşallah herşey hepimiz içinCanisi sen nasilsinnnnn..
biz tek doz vurulduktan ya belki ondan zararli degildir normalde 7 gün kullanilan bir igenymis. pozitif bakalim napalim :)
Bende internetten baktım yan etkilerinde düşük var ne alaka anlamadım
Baktir gitsin .. bu topikteki yapilan hic bi test beni korkutamicak artik 1. gün yapan bile cikacak bu gidislesen yarin pozitif sonucunu al gel de gerisini boşver:)
e2 , p4 baktirirken bende hcg baktirsam mi ki:) daha 4 gün oldu 3.gün transferi ciksa ciksa 1 veya 2 cikar en fazla dimi
Allahin izniyle hersey güzel olucak.. buna inaniyorumIyim canım şükür biraz endişeliyim sadece malum sabah test zamanı içimi ferah tutmaya çalışıyorum iyi olacak inşallah herşey hepimiz için
Ben de merak içinde sabırsızlıkla sonucu bekliyorum cnm ama bu benim ilk tüp bebek denemem olduğu için ve kana bile en erken 10 güne kadar çıkabileceğini söylediği için doktorum gerçekten şaşırdım.Sonuçta bu forumun bi amacı da bilmediklerimizi deneyimli arkadaşlardan öğrenebilmek.İdrar testi de sipariş verdim bi kaç güne belki de yarın elime geçecek.Elime geçince yapacağım inşallah.Hayırlısı olsun herkes için,sizin de gözünüz aydın tekrar tekrar.Cnm ona bakarsam benim doktorum 15 gun sonra kan dedi zaten 5. Gun embriyosu benim ki 15 gune keseyi gorurum doktorlar emin olmak icin 10 gun bekletiyor cunku kimisin idrara gecmiyor. Kanda yuksek cikiyor. Kiminin tutunmasi 1 hafta icinde oluyor. Kiminin 2 gun icinde. Iki sendir bu islerin icindeyim uzmani oldum artik cok merk ediossan patlat bi gebelik testi
Amiiinnnn hepimizin inşallah canım benimAy canım Allah tamamına erdirsin inşallah
inşallah canım inşallah hamileyizdir.Haklısın galiba ben olumsuz görürsem dayanamayabilirim.Ama test elime geçince de tutamam kendimi.Hiç sipariş vermemeliydim belki de.