Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yumurtaların kocaman olmuştur
İkiz tutar belki
Bişey diyimmi bende onun hayalini kuruyorum yputubede biri anlatmıştı hikayesini o bana büyük bir ümit pldu inşallah ikizlerimiz olurrr birde bişey sorucsm sizdede adet kanamasını çoğalttımı bacaba benim çoğalttı çünkü

Evet ya ben dün başladım ilaca
Reglin 5.günü yani
Normalde 5.günü benim nerdeyse hiç gelmez bi kaç damla ancadır günlük ped kullanırım o gün
Dün dışarı çıkarken günlük pedle çıkmıştım, ama sonra amaaan tanrım noluyoruz dedim
İyi ki yanımda normal ped vardı yani yoksa yanmıştım
Kesinlikle artırıyor canım

Merhaba kızlar. ben bu ay ultrasona gittim olgunlaşmış yumurtam patlamadı büyük ihtimal kist oluştu ama daha adet olmadım inşallah adetle atarım. bugüne kadar hiç adetim şaşmazdı. hep 26-ıncı gün adet olurdum. 4aydır evliyim ve son 3aydı 30güne çıktı. böyle birşey yaşayan oldumu. yumurtanın çatlamaması normal birşeymi. acaba temmuzda nasıl olucak. kafayı yiycemmm. adet olmayı bekliyorum. daha kadın doğuma gitmedim temmuz ayını da ultrasonda takip edicem

Evlilik sonrası döngün değişmiş olabilir, 30 gün normal
Ben ilk defa bu ay kullanıyorum ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla çatlamayabiliyormuş bazı doktorlar bu durumda iğne verebiliyormuş, hatta tüm bunlara rağmen gebe kalınamayadabiliyormuş

Doktora git normal değil yumurtanın çatlaması lazım

Kızlar çok heycanlıyım ya sizde öylemisiniz hele ilk defa bu tedaviye başlayanlar olarak ahh Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Evet ben de öyleyim kesinlikle
İlk defa kullandığım için sanırım sanki kesin oluverecekmiş gibi hissediyorum
Ama olmayanları da okuyorum aslında bu sitede çok ümitlenmemeye çalışıyorum

Bende katıldım aranıza bu ay hem hsg çekildim hem klomen kullandirtti doktorum hemde bugun yumurtam yeterli buyukluge ulasmis otrivelle catlatma iğnesi vuruldum bu surecten sonra nelere dikkat etmem lazim doktor 36 saat sonra iliski sonra da gun asiri yada gunluk duzenli iliski olcak dedi ama sizin tecrubeleriniz varsa bu yolla hamile kaldiysaniz bilgi verirseniz cok memnun olurum cunku bu ay da olmazsa esimin is durumundan dolayi gebelik hayallerimi 6 7 ay ertelemek zorunda kalacagim

Çatlamama sorunu vardır canım o günler doktora gitmelisin çatlatma iğnesi kullanmalısın

Hoşgeldin canım bende yeni başladım ama şunu söylemeliyim ki eğer eşinde hız ya da hareketsizlik sorunu varsa ilişkin günaşırı olsun yoksa hergün çok önemli bu durum

Aynen ya 10 aylık evliyim 27 yaşındayım evleneli korunmadık canım 7 aydır istiyoruz 3 aydır da doktora gidiyorum canım çatlamama sorunu olduğu neticesine vardık bu ayda tedaviye başladım hayırlısı artık

Hoşgeldin canım bende yeni başladım ama şunu söylemeliyim ki eğer eşinde hız ya da hareketsizlik sorunu varsa ilişkin günaşırı olsun yoksa hergün çok önemli bu durum
Çok șükür esimin testlerinde muaynelerinde hic bir sorunla karsilasmadik canim

Bende neredeyse 21 yaşındayım evet belki oğunuz ne acelen var diyecek siniz ama benim ailemde pcos var ve tüp bebek tedavi ile gebelik çok fazla , bende 9 aylık evliyim hiçbir gebelik geçirmedim bu ay ilk defa klomene başladık işte bendede çatlamadı yumurtam geçen 2 ayda yumurtlama olmadı yani doktor hiç yumurta var demedi kistin gitmiş felan dedi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…