- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Aaa çok sevindim canımKızlar benim adetim 2 gün var şu eczanelerde satılan kaset testlerden yaptım 2 çizgiyi gördüm ilk güzel haber benden olsun. Umarım hepiniz sonuç alırsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok sevindim canımKızlar benim adetim 2 gün var şu eczanelerde satılan kaset testlerden yaptım 2 çizgiyi gördüm ilk güzel haber benden olsun. Umarım hepiniz sonuç alırsınız![]()
Amin ben günde 3 kez klomen kullandım şimdide progestan kullanıyorum infolik kombiyle birlikteAaa çok sevindim canımdarısı bizlere inşallah
Combiyi ne zamandır kullanıyorsun canımAmin ben günde 3 kez klomen kullandım şimdide progestan kullanıyorum infolik kombiyle birlikte
Kaçıncı denemen canımAmin ben günde 3 kez klomen kullandım şimdide progestan kullanıyorum infolik kombiyle birlikte
Kist olmazsa 3 ay veriyormuş doktor canımCombiyi ne zamandır kullanıyorsun canım
Bu ay klomenle tutmazsa önümüzdeki ay bende onu alacağım (yani klomen+combi yapacağım)
Acaba klomen devam eder mi doktorum bu ay olmazsa![]()
Hmm bakalım nasıl olacakKist olmazsa 3 ay veriyormuş doktor canım
İnofplik kombini de tedavi edici özelliği var ben günde 2 kez içiyordum Combiyi hamile kalınca başka folik asit veriyor bu sadece folik asit değil eğer verdiyse gebe kalana kadar devam ettirir diye düşünüyorum bende öyle yaptı çünküCombiyi ne zamandır kullanıyorsun canım
Bu ay klomenle tutmazsa önümüzdeki ay bende onu alacağım (yani klomen+combi yapacağım)
Acaba klomen devam eder mi doktorum bu ay olmazsa![]()
Benimde 6 yaşında oğlum varValla ben eylülden beri kullanıyorum hem klomen hem infolik kombi. Benm bitane oğlum var 6yaşında doktorum bana sorun yok sadece yumurta tembelliği var demişti. Ben bu ay soğan kürü yaptım birde testere dişli aslan pençesi kullandım. Kürlerinde çok etkisi var bence
Yumurta büyümesinde faydası varmış sanırım kombinin dimiİnofplik kombini de tedavi edici özelliği var ben günde 2 kez içiyordum Combiyi hamile kalınca başka folik asit veriyor bu sadece folik asit değil eğer verdiyse gebe kalana kadar devam ettirir diye düşünüyorum bende öyle yaptı çünkü
Yok olmadı hiç yememe bile dikkat etmedim ama kilo almadım. Evet infolik gebe kalmaya yardımcı oluyor faydası var bence soğan kürünü deneyin adet olursanız faydası var benceYumurta büyümesinde faydası varmış sanırım kombinin dimi
Combiyi doktor vermedi ama almayı düşünüyorum
Bu forumda bi arkadaştan duydum. Ben solgar folacin kullanıyorum da düzenli kullanamadım hiç
Bide canım klomenin yan etkisi oldu mu hiç sende
Tamam canım bu ay bi geçsin bakalımYok olmadı hiç yememe bile dikkat etmedim ama kilo almadım. Evet infolik gebe kalmaya yardımcı oluyor faydası var bence soğan kürünü deneyin adet olursanız faydası var bence
Benim bugün 3. Günüm femara kullanıyorum halsizlik ve uyku oluyor bendeHmm bakalım nasıl olacak
Yan etkileri var mı acaba klomenin
Kilo aldırır mı mesela
Yada yorgunluk halsizlik falan
Sahi miBenim bugün 3. Günüm femara kullanıyorum halsizlik ve uyku oluyor bende
Bünyeden bünyeye farklılık gösterir tabiSahi mikendimi hazırlıyım bazı şeylere
Başladım kuzum sabahkini içtim, birazdan akşamı içeceğimtildamilda naptın canım kullanmaya başladın mı ilacı
Amin inşallah canım benimAllahım lütfen bu topiğe bu ay bende en güzel haberimi yazarım ❤ Ben ve benimle aynı şekilde bekleyen sizlerde