• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ben günde 3 kez klomen kullandım şimdide progestan kullanıyorum infolik kombiyle birlikte
Combiyi ne zamandır kullanıyorsun canım
Bu ay klomenle tutmazsa önümüzdeki ay bende onu alacağım (yani klomen+combi yapacağım)
Acaba klomen devam eder mi doktorum bu ay olmazsa :KK64:

Valla ben eylülden beri kullanıyorum hem klomen hem infolik kombi. Benm bitane oğlum var 6yaşında doktorum bana sorun yok sadece yumurta tembelliği var demişti. Ben bu ay soğan kürü yaptım birde testere dişli aslan pençesi kullandım. Kürlerinde çok etkisi var bence

Combiyi ne zamandır kullanıyorsun canım
Bu ay klomenle tutmazsa önümüzdeki ay bende onu alacağım (yani klomen+combi yapacağım)
Acaba klomen devam eder mi doktorum bu ay olmazsa :KK64:
İnofplik kombini de tedavi edici özelliği var ben günde 2 kez içiyordum Combiyi hamile kalınca başka folik asit veriyor bu sadece folik asit değil eğer verdiyse gebe kalana kadar devam ettirir diye düşünüyorum bende öyle yaptı çünkü

Valla ben eylülden beri kullanıyorum hem klomen hem infolik kombi. Benm bitane oğlum var 6yaşında doktorum bana sorun yok sadece yumurta tembelliği var demişti. Ben bu ay soğan kürü yaptım birde testere dişli aslan pençesi kullandım. Kürlerinde çok etkisi var bence
Benimde 6 yaşında oğlum var :KK51:
Kür hiç yapmadımo_Ohangi günler yaptın regl bitince mi? Klomen kullanırken aynı zamanlı mı?

İnofplik kombini de tedavi edici özelliği var ben günde 2 kez içiyordum Combiyi hamile kalınca başka folik asit veriyor bu sadece folik asit değil eğer verdiyse gebe kalana kadar devam ettirir diye düşünüyorum bende öyle yaptı çünkü
Yumurta büyümesinde faydası varmış sanırım kombinin dimi:KK64:
Combiyi doktor vermedi ama almayı düşünüyorum
Bu forumda bi arkadaştan duydum. Ben solgar folacin kullanıyorum da düzenli kullanamadım hiç 🤔
Bide canım klomenin yan etkisi oldu mu hiç sende

Yumurta büyümesinde faydası varmış sanırım kombinin dimi:KK64:
Combiyi doktor vermedi ama almayı düşünüyorum
Bu forumda bi arkadaştan duydum. Ben solgar folacin kullanıyorum da düzenli kullanamadım hiç 🤔
Bide canım klomenin yan etkisi oldu mu hiç sende
Yok olmadı hiç yememe bile dikkat etmedim ama kilo almadım. Evet infolik gebe kalmaya yardımcı oluyor faydası var bence soğan kürünü deneyin adet olursanız faydası var bence

Back
X