- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.141
Tabiki yazarım şuan çok kötüyüm pazartesi soracağım doktoraDoktoruna sorunca bizi bilgilendirir misin canım? Ben bu ağrının çatlama ağrısı olabileceğini düşünüyorum. Dileyelim ki öyle olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki yazarım şuan çok kötüyüm pazartesi soracağım doktoraDoktoruna sorunca bizi bilgilendirir misin canım? Ben bu ağrının çatlama ağrısı olabileceğini düşünüyorum. Dileyelim ki öyle olsun..
Bende bir kere lekelenme yaşadım. Ama klomen kullanmamıştım o zaman. Doktor yumurtladıgın zaman olabilir demişti leke. Benim 4 5 gün sürmüştü ara araHamilelik için değilde acaba böyle birsey yaşayan var mı çok korkuyorum acaba bir sorun mu oldu diye
Allah gönlünün muradını versin canım. Ama hamile gibisin:) inşallah:)Üç yıldır bekliyorum. Boş gebelik de olunca emin olamadım
Canim sen kesin hamilesiiin yoksa boyle cikmasi mumkun degil 16.gunn tebrikk ederim ne guzel bi mutlulukk darisi basimizaKızlar bugün benim adet günüm yine test yaptım iğne günü ile birlikte 16. Gün ve bu şekilde çıktı, yarın kan vermeye gidicem artık
Tebrikler hayırlı olsun canımKızlar bugün benim adet günüm yine test yaptım iğne günü ile birlikte 16. Gün ve bu şekilde çıktı, yarın kan vermeye gidicem artık
Sagol cnmEkledim canımHayırlısı olsun
Canım bence de kesin hamilesin, tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına al inşallahKızlar bugün benim adet günüm yine test yaptım iğne günü ile birlikte 16. Gün ve bu şekilde çıktı, yarın kan vermeye gidicem artık
Artık bende inanıyorum canımCanim sen kesin hamilesiiin yoksa boyle cikmasi mumkun degil 16.gunn tebrikk ederim ne guzel bi mutlulukk darisi basimizaadet belirtin farkli bi belirtin vsrmi
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınızaTebrikler hayırlı olsun canım
Amin inşallah canımCanım bence de kesin hamilesin, tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah![]()
Kızlar bugün benim adet günüm yine test yaptım iğne günü ile birlikte 16. Gün ve bu şekilde çıktı, yarın kan vermeye gidicem artık
İnşallah canım benim teşekkür ederim, Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahBence de Hamilesiiiiiinnnn kesinliklecanım benim hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizede bol bol dua ettt
![]()
Yaa geçmiş olsun canım neden olmuş pekiKızlar önce yazmıştım çatlatma iğnesi sonrası aşırı ağrı yanma gibi şeyler.bugün artık dayanamadım öyle bir sancı ki anlatamam idrar yaparken acile gittim enfeksiyon kapmışım ilaç verdi serum yaptı çok zor birsey
Gecmis olsunn ya benmde yogun sari akintim var sag kasikta hafif agri bendemi enfeksiyon kapt acana yaKızlar önce yazmıştım çatlatma iğnesi sonrası aşırı ağrı yanma gibi şeyler.bugün artık dayanamadım öyle bir sancı ki anlatamam idrar yaparken acile gittim enfeksiyon kapmışım ilaç verdi serum yaptı çok zor birsey
Gebelik belirtisi bu da bende de olmuştuGecmis olsunn ya benmde yogun sari akintim var sag kasikta hafif agri bendemi enfeksiyon kapt acana ya![]()
Ama benm adetime daha 6-7gun var bu kadr erken belirti olurmukkGebelik belirtisi bu da bende de olmuştu
Bilmiyorum sma bende aşırı bir ağrı vardı WC ye idrar yaparken aşırı sancı ve kanama sanırım rahim filminden sonra oldu halbuki antibiyotik de kullanmıştımGecmis olsunn ya benmde yogun sari akintim var sag kasikta hafif agri bendemi enfeksiyon kapt acana ya![]()