Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün benim adet günüm yine test yaptım iğne günü ile birlikte 16. Gün ve bu şekilde çıktı, yarın kan vermeye gidicem artık
Canim sen kesin hamilesiiin yoksa boyle cikmasi mumkun degil 16.gunn tebrikk ederim ne guzel bi mutlulukk darisi basimiza adet belirtin farkli bi belirtin vsrmi

Canim sen kesin hamilesiiin yoksa boyle cikmasi mumkun degil 16.gunn tebrikk ederim ne guzel bi mutlulukk darisi basimiza adet belirtin farkli bi belirtin vsrmi
Artık bende inanıyorum canım Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin farklı olarak yumurtlamadan 2 gün sonra göğüs ağrım olurdu bu sefer adete 2 gün kala çok fena ağrıyor, sarı akıntım oldu bu da hiç olmazdı

Bence de Hamilesiiiiiinnnn kesinlikle canım benim hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede bol bol dua ettt
Kızlar bugün benim adet günüm yine test yaptım iğne günü ile birlikte 16. Gün ve bu şekilde çıktı, yarın kan vermeye gidicem artık

Kızlar önce yazmıştım çatlatma iğnesi sonrası aşırı ağrı yanma gibi şeyler.bugün artık dayanamadım öyle bir sancı ki anlatamam idrar yaparken acile gittim enfeksiyon kapmışım ilaç verdi serum yaptı çok zor birsey

Gecmis olsunn ya benmde yogun sari akintim var sag kasikta hafif agri bendemi enfeksiyon kapt acana ya

Benide ekler misin 13.07.2020
Klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum 25inde sabırsızlıkla bekliyorum

Gecmis olsunn ya benmde yogun sari akintim var sag kasikta hafif agri bendemi enfeksiyon kapt acana ya
Bilmiyorum sma bende aşırı bir ağrı vardı WC ye idrar yaparken aşırı sancı ve kanama sanırım rahim filminden sonra oldu halbuki antibiyotik de kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…