• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne
Merhaba hanımlar❤️
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp😊
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Zaman c vuruldun canım adet günün ne zaman ondan soruyorum aynimiyiz acaba diye. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Canım takip ediyorum seni ve çok merak ediyorum. Benim şahsi fikrim iğnenin etsini yitirdiğini düşünüyorum. 13. Gün eğer kalmış olsaydı çok çok gölge olurdu. çarşambayı beklemesen acil de kan vermeye gitsen bugün. Bana doktorum çatlamadan 12 ile 15 gün adet olunur demişti. Hala da olmadığına göre inşallah düşündüğüm gibidir bebisin seninledir
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun, sana da bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🙏🏻😍 hayal kırıklığına uğramamak için bekliyim çarşambaya kadar en iyisi anım haftasonuda kafa dağıtmak için yazlığa gidicem zaten

Denedim onayladim bacim; klomenin ilk gunu bir atak, ovitrelle vurdum bir atak daha....
Olmazsa, nasip diyip bir dahaki ay akışina birakacagim sanırım. Hatta esime dedim, bu ay olmazsa evde derin tadilata baslayacagim, fayans sokersem derz kirarsam unuturum :KK47:
hhahah ciiden sinir bozucu bi durum sizdeki sorun nedir

Ben daha önce de klomen kullandım ama hiç böyle olmamıştım 18 inde test yaptım 1,20 çıkınca 19 Haziran cuma günü eşimle beraber oldum ardından hafif pembemsi oldu ilerleyen saatlerde ise kirmiziya döndü tamamdır adet oldum dedim ve o süre zarfında aşırı derecede ağrım vardı dayanilamayacak derecede öyle soylim ee cumartesi günü akşam en son bir Damla kahverengi leke oldu sonra tamamen kesildi tabi ağrılarım için salı günü doktora gittim bana agrilarimin sebebinin yumurtalarim çatlamış o yüzden bu kadar çok ağrı yasamisim acaba güya işte cuma günkü birliktelikten sonra yumurtam catlamis demekki spermlerde 72 saat kalıyormuş acaba tutmuş olabilir mi diye düşünmüyor degilim ya acaba diyorum oldu mu sence canım
Canım senin durumun karışık biraz, ezbere konuşup seni yaniltmak istemem. Ama daha önce çatlamiyorduysa yumurtalarin, ve doktor çatladiklarini onayladiysa bir umut var demektir. İnşallah olmuştur 😍😊

Denedim onayladim bacim; klomenin ilk gunu bir atak, ovitrelle vurdum bir atak daha....
Olmazsa, nasip diyip bir dahaki ay akışina birakacagim sanırım. Hatta esime dedim, bu ay olmazsa evde derin tadilata baslayacagim, fayans sokersem derz kirarsam unuturum :KK47:
Çok geçmiş olsun. Bende de migren var ama ilaci kullanirken değil, igneden bi beş altı gün sonra, sanırım iğne etkisini kaybederken feci baş ağrım oldu ve üç gün sürdü. Ara ara göz parlamasi da oldu, bir yıl olmuştur gözüm parlamayali. İlac mi tetikledi yani :kızgın::kızgın::KK43:

Canım senin durumun karışık biraz, ezbere konuşup seni yaniltmak istemem. Ama daha önce çatlamiyorduysa yumurtalarin, ve doktor çatladiklarini onayladiysa bir umut var demektir. İnşallah olmuştur 😍😊
Ayy inşallah canım bilmiyorum ki bakalim doktor onun dedikten sonra da birlikte olduk kaç gündür akıntım arttı ve kokuyor çok rahatsız oluyorum gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum ya

Back
X