Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne den sonra tekrardan yumurtalama şansı var mı canım.

Kızlar merhabalar herkese sağlık ocağına gitmedim bugün dün çok kotuydumm ağrıdan ağladım resmen ağrıdan kan ter içinde oldum eşimin ısrarıyla acile falan gitmedim gecenin 4 ünde hastaneden kadın doğuma randevu aldım bugün gittim işte hiç bişey anlamadım ben bu işten alttan muayene etti iki tane bişey le muayene etti hatta normal ucuna jel süren aletle ve ondan önce yine bı aletle muayene etti her neyse kadınsal olarak bı sıkıntı göremedim dedi yumurtaliklarin da rahminde vs idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi böbrek rahatsızlığı olabilir dedi fizik tedavi yle alakalı bı sorun olabilir dedi ağır bişey kaldırmış sındır belin o yüzden ağrıyordur dedi öyle bişey yok dedim idrar tahlili istedi en azından idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu ona göre eleriz dedi bu kadar ne bir ilaç ne bir igne aynı ağrılarla eve döndük idrar sonucum da bugüne yetişmedi şimdi e nabizdan baktım sagolsunlar azıcık idrarda bissürü seye ulaşmışlar negatif pozitif eser kelimeler vardı hiç bişey anlamadım yani açıkçası

Yarın işte özele gittiğim doktoruma gideceğim dün msj attım agrilarimdan bahsettim normal mi bu kadar ağrı çekmem dedim hayır normal değil ama sıklıkla karşılaşıyoruz dedi salı günü kontrole gel bana dedi yarın bide ona gideceğim işte bakalim o ne dicek hem idrar tahlili sonucumu ona da gösteririm belki anlar herhalde az çok hayır yani arkadaşlar herşeyi anladım tamam böbrek olabilir idrar yolu enfeksiyonu şu bu vs olabilir de peki benim kanamam neden bir gün oldu bir gün sürdü bütün bunlarla mı alakali kanamamin durması bu arada bel ağrım biraz hafifledi gibi ama sol tarafım hala ağrıyor ağrı girip çıkıyor bakalım yarın neler duyacak ogrenecegim

Bu arada Allah hiç kimseyi öncelikle hiç bı şekilde hastanelere düşürmesin sonra da Allah kimseyi devlet Hastanesi'ne düşürmesin gerçekten gidilecek yer değil ama napcan işte el mahkûm para olmayınca çoğu insanın gittiği yer devlet hastanesi oluyor

Hm gerçekten çok kötü olmuş canım geçmiş olsun sıkma canını, doktorun da hiç açıklayıcı şeyler söylememiş bişey anlamamışsın

Amin canım kesinlikle katılıyorum, yarın haberdar et bizi de

Hm gerçekten çok kötü olmuş canım geçmiş olsun sıkma canını, doktorun da hiç açıklayıcı şeyler söylememiş bişey anlamamışsın
Ya insan muamelesi yapılmıyor ki konuşmamıza bile müsade etmiyorlar kendileri söylüyor bitiyor 3 Haziran da çatlatma iğnesi yaptığımı söyledim 18 haziran da test yaptım 1.20 çıktı dedim çokta parlak bı sonuç değil dedi evet farkındayım dedim zaten ertesi gün de kanamam olunca gebe olmadığımı anladım ama kanamam 1 gün sürdü yani ondan sonra kanama yaşamadım ve günlerdir ağrıdan Sürünüyorum gerçekten evimde doğru düzgün bişey yapamıyorum yani sürünerek yemek yapıyorum oda baştan sagma maksat yemek olsun üç dört gündür ben akşam yemekleri yiyemiyorum kahvaltı sadece kahvaltıda çok az yani eşim bile 3 dört günde coktun dedi rengim falan kaçmış yani 11 aydır evliyim hiç biseyim yoktu çok şükür şimdiye kadar cuma günü memlekete gideceğim ağrıdan Sızıdan duramıyorum ya şans işte

Yarın kendi doktorun sana iyi gelir bence en azından daha açıklayıcı sebepler sunar önüne diye düşünüyorum canım
Çok geçmiş olsun
Çok sağol canım benim Allah razı olsun sizden bütün gün yazamadım şimdi aklıma geldi bilgi vermek istedim birbirimizi tanımadan tuhaf bir bağ oluşuyor bence burda

Hayır yani merak ediyorum bu kanama neden durur yani adet kanamasıyla böbreğin idrar yolu enfeksiyonun ne alakası var o niye duruyor hani

Bakalım yarin ki ne diyecek haber ederim mutlaka bak hala ağrım var ya ☹☹
Canım bir şey diyeceğim ama emin olmamakla beraber, taş düşürüyor olabilir misin? Yani anlattığın bana taş sancısını animsatti, çok düşürdüm çünkü. Birebir tarif ettigin gibi. Üstelik kadin doğumcu anlayamiyor bu işten. İdrar tahlilinde de anlaşılmıyor, idrarda yanman olmayadabilir. Tek yolu üroloji doktorunun ultrasonla direk böbreklerine bakmasi veya röntgen çekilmen.

Hiç bilmiyorum ki canım bu yaşıma kadar ne böbrek ağrım olmuş ne taş dusurmusum ama çok kötüyüm bunu söyleyebilirim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…