- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Karistirmisim evetSizin dediğiniz ilaç dostineks. Prolaktin yüksekliği için verilir.
Eğer şeffaf yumurtlama akıntısı görüyorsan riske atmamak için değerlendir o günleri benceKızlar bu arada bir sorum olacak, çatlatma ignesi uzerinden bir hafta geçti, tekrar yumurtlama olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Çünkü yaklaşık bir derece ateşim yüksek, akintida artti normale göre. Ovulasyon testi yapsam iğnenin etkisi çıkacaktır, nasıl emin olabilirim sizce?
Sarımsı biraz, acaba çatlama değil de başka bir sey miEğer şeffaf yumurtlama akıntısı görüyorsan riske atmamak için değerlendir o günleri bence
Acaba gebelik belirtisi miSarımsı biraz, acaba çatlama değil de başka bir sey miyine de değerlendireyim di mi, nolur nolmaz
Canım üzülmek için daha çok erkenKızlar çatlamadan sonra 8. Gündeyim dün tutamadım kendimi test yaptım negatifti çıktı ☹
Erken yapmışımdır dimi var bi umut hala dayanamadım yaptım keşke yapmasaydım dedi sonraCanım üzülmek için daha çok erken
Demekki iğnenin etkisi sende çabuk geçmiş canım daha çok erken önemli olan 12. Günden sonra pozitif çıkması, yerleşme kanaması olmasınBirde bugün iki üç damla kanamam oldu
Sanmam,hiç okumadım bunu gebelik belirtisi olarak. Enfeksiyon değildir ya inşallah. Renkli akıntı enfeksiyon belirtisi çünküAcaba gebelik belirtisi mibende de bugün süt kesiği şeklinde geldi ama yumurtlama değil benim ki şeffaf değildi çünkü
Benimde akintim sarımsı ve atesim normalde 36.4 olmasi gerekirken 36.8 cikiyoSarımsı biraz, acaba çatlama değil de başka bir sey miyine de değerlendireyim di mi, nolur nolmaz
AYNEn yanlış pozitif görürüm dedim ama yok tek çıktı sabredemedimDemekki iğnenin etkisi sende çabuk geçmiş canım daha çok erken önemli olan 12. Günden sonra pozitif çıkması, yerleşme kanaması olmasın
Hm olabilir canım bana ilaç vermedi doktor, seninle günümüz aynı bende cuma ve pazartesi günü yapacağım test belli olur herhalde olup olmayacağıGerçi ben progestan kullanıyorum ondan ötürü sanırım
Yerleşme kanamasıdır bence o daAYNEn yanlış pozitif görürüm dedim ama yok tek çıktı sabredemedimiki damla kadar meyim nesiydi bilmiyorum sende akıntıdan bahsetmişsin bendede yoğun akıntı katı sarımtırak bi renkte
Normal adet günüm 1 Temmuz bende 29 30 u denerim canım dayanabilirsem:)))sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
İnan kendimi zor tutuyorum Cuma 12. Gün olmuş oluyor değil mi aynı günlerimiz bende Cuma yapacağımHm olabilir canım bana ilaç vermedi doktor, seninle günümüz aynı bende cuma ve pazartesi günü yapacağım test belli olur herhalde olup olmayacağı
Benimde akintim sarımsı ve atesim normalde 36.4 olmasi gerekirken 36.8 cikiyo
[/QUOTE
Tekrardan hayırlı olsun canım
Canım zaten sen in adet günün de yaklaşmış 28 i yaziyor ona göre söyledim ama. 6 gün kalmış normal adet gününe belki çıkarabilir 2 güne seninkiHm olabilir canım bana ilaç vermedi doktor, seninle günümüz aynı bende cuma ve pazartesi günü yapacağım test belli olur herhalde olup olmayacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?