• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bir sorum olacak, çatlatma ignesi uzerinden bir hafta geçti, tekrar yumurtlama olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Çünkü yaklaşık bir derece ateşim yüksek, akintida artti normale göre. Ovulasyon testi yapsam iğnenin etkisi çıkacaktır, nasıl emin olabilirim sizce?

Kızlar bu arada bir sorum olacak, çatlatma ignesi uzerinden bir hafta geçti, tekrar yumurtlama olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Çünkü yaklaşık bir derece ateşim yüksek, akintida artti normale göre. Ovulasyon testi yapsam iğnenin etkisi çıkacaktır, nasıl emin olabilirim sizce?
Eğer şeffaf yumurtlama akıntısı görüyorsan riske atmamak için değerlendir o günleri bence

Demekki iğnenin etkisi sende çabuk geçmiş canım daha çok erken önemli olan 12. Günden sonra pozitif çıkması, yerleşme kanaması olmasın
AYNEn yanlış pozitif görürüm dedim ama yok tek çıktı sabredemedim 🙈 iki damla kadar meyim nesiydi bilmiyorum sende akıntıdan bahsetmişsin bendede yoğun akıntı katı sarımtırak bi renkte

Hm olabilir canım bana ilaç vermedi doktor, seninle günümüz aynı bende cuma ve pazartesi günü yapacağım test belli olur herhalde olup olmayacağı 🙏🏻🙏🏻
İnan kendimi zor tutuyorum Cuma 12. Gün olmuş oluyor değil mi aynı günlerimiz bende Cuma yapacağım 😊 haberleşelim yine inşaallah hayırlı sonuçlar alırız

Hm olabilir canım bana ilaç vermedi doktor, seninle günümüz aynı bende cuma ve pazartesi günü yapacağım test belli olur herhalde olup olmayacağı 🙏🏻🙏🏻
Canım zaten sen in adet günün de yaklaşmış 28 i yaziyor ona göre söyledim ama. 6 gün kalmış normal adet gününe belki çıkarabilir 2 güne seninki

Back
X