- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Yok bi de cuma ve pazartesi günü erken gebelik testi yapacağım canımOoo beni beklememişsin
Çok güzel canım, inşallah devam eder
Test markan ne? Her gün yapacak mısın yoksa 2 güne 1 mi
Senin kaçıncı gün bugünTest yok evde
Eczanede uzak, bugün çıkamam işlerim var evde ama yarın bunun için çıkıp bi gidip alsam mı
İğnenin etkisi geçmiştir dimi
Erken gebeliğe gerek yok bence artık normal gebelikte bile çıkmış şu anYok bi de cuma ve pazartesi günü erken gebelik testi yapacağım canım
11.gün işte canımSenin kaçıncı gün bugün
Yapanlara baktım da bünye farkı sanırım bazı kişilerde erken geçiyormuş iğnenin etkisiErken gebeliğe gerek yok bence artık normal gebelikte bile çıkmış şu an
Ayy yarın ve cuma günü yap canım cuma günü kesin belli olucak o zaman seninki benimde 13. Günüm oluyor bende yapıcam11.gün işte canım
Ay bi heyecan yaptırdın banaAyy yarın ve cuma günü yap canım cuma günü kesin belli olucak o zaman seninki benimde 13. Günüm oluyor bende yapıcam
Ay bi heyecan yaptırdın bana
Yarın yapmayı düşünmüyordum ama senden heveslendim
Evet bu ay tecrübelendiksabırsızlık çok var bende sonunda olmazsa üzülücem ama en azından bir daha çatlatma iğnesi denersem biliyim hangi gün ne olacağını tecrübe olur en azından
Bilmiyorum canım inşallah dediğin gibi olur yaEvet bu ay tecrübelendik
Senin devam eder bence bu çizgiler koyulaşarakDoktorun da rahim kalınlaşmış demişti zaten ben senden çok ümitliyim
Herkeste belirti olacak diye bişey yok ki canımBilmiyorum canım inşallah dediğin gibi olur yaHiçbir belirtim de yok ki en azından şu var diyim tuttu diyim
Hiç bilmiyorum ama kesin internette yazıyordurtildamilda acaba hcg oranı en az kaç olunca normal gebelik testinde çıkıyor, şuan benim kaç acaba
Yok canım kanı adet olmazsam vericem ama merak ettim bariz çizgi belli olunca kaç değerdir diye çok silik değil çünküHiç bilmiyorum ama kesin internette yazıyordur
Kan vermeyi mi düşünüyorsun
İlk gebeliğimde adetten bir gün önce idrar testim çok az silikti. Ertesi gün yani adet günü kan verdim 47yditildamilda acaba hcg oranı en az kaç olunca normal gebelik testinde çıkıyor, şuan benim kaç acaba
Hm anladım canım bakalım artık hayırlısıİlk gebeliğimde adetten bir gün önce idrar testim çok az silikti. Ertesi gün yani adet günü kan verdim 47ydi
Amin canım benimde bugün 8. günüm seni takipteyim:))Hm
Hm anladım canım bakalım artık hayırlısı
Amin canım benimde bugün 8. günüm seni takipteyim:))
sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Sizin dediğiniz ilaç dostineks. Prolaktin yüksekliği için verilir.Prolaktin yuksekliginde veriliyo diye biliyorum canm biyerde oyle okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?