• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun henuz iliski olmadi kizlar esimi isten cagirdilar maalesef test tam pik oldu 1saat once sizce bugunmu iliski olsun yarin mi tildamilda tildamilda K Kunfeyekunn34

Canım zaten yunurtalama değil çatlama da hamile kalınıyor ya eğer eşin yoksa yapacak bişey yok yarın Sabah eşin evdeyse değerlendirin bence hem sabah saatleri erkeklerinin hormon seviyeleri yükseliyor spermler daha kaliteli oluyor diyor uzmanlar. Bı arkadaşım saat 5 de uyanıp degerlendiriyorlardi. Şimdi doğum yaptı.

Canım zaten yunurtalama değil çatlama da hamile kalınıyor ya eğer eşin yoksa yapacak bişey yok yarın Sabah eşin evdeyse değerlendirin bence hem sabah saatleri erkeklerinin hormon seviyeleri yükseliyor spermler daha kaliteli oluyor diyor uzmanlar. Bı arkadaşım saat 5 de uyanıp degerlendiriyorlardi. Şimdi doğum yaptı.
Gece gelicek. Bunu hic duymamiştim neyse aklimda bulunsun😊

Aa ne güzel ilk denememiydi klomende ne kadardır istiyordunuz bebek ❤️
Yok ilk deneme değildi subattan beri istiyoruz şubatta kimyasal oldu mart ve nisan da günde 2 tane kullandim ama dr.kontrolune gitmeden kendim kullandim (çatlama sorunum yok olmadigini bildigim icin kendi basima kullandim bilmeyen dr kontrolü olmadan kullanmasın) olmadi ikisinde de mayis 15 de adet oldum ve 3.günü bu defa günde 1 tane kullandim ve yumurtlama günü tek iliski oldu yüzüstü uzanıp bi ayagimi karnima cektim oyle uyudum cok şükür sağlıkla ilerlerse boyle tuttu sizde bu sekilde deneyin inşallah isteyen bekleyen herkese nasip olur en hayirli zamanda 🤲🤲💙

Yok ilk deneme değildi subattan beri istiyoruz şubatta kimyasal oldu mart ve nisan da günde 2 tane kullandim ama dr.kontrolune gitmeden kendim kullandim (çatlama sorunum yok olmadigini bildigim icin kendi basima kullandim bilmeyen dr kontrolü olmadan kullanmasın) olmadi ikisinde de mayis 15 de adet oldum ve 3.günü bu defa günde 1 tane kullandim ve yumurtlama günü tek iliski oldu yüzüstü uzanıp bi ayagimi karnima cektim oyle uyudum cok şükür sağlıkla ilerlerse boyle tuttu sizde bu sekilde deneyin inşallah isteyen bekleyen herkese nasip olur en hayirli zamanda 🤲🤲💙
Yüzüstü uzanıp bir ayağı karnınıza nasıl çektiniz gözümde canlandıramadım 😁 hayırlı olsun darısı başımıza

Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 9. günü dayanamayıp test yaptım silik çıktı, inşallah hep böyle kalır geçmez 🙏🏻😊

Eklentiler

• A9BE6594-88AE-4929-BA42-893D3605D0BC.webp
    A9BE6594-88AE-4929-BA42-893D3605D0BC.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
Ooo beni beklememişsin :KK70:
Çok güzel canım, inşallah devam eder:KK68:
Test markan ne? Her gün yapacak mısın yoksa 2 güne 1 mi
Ayy valla evde vardı test markasını bilmiyorum canım aklıma geldi bir deniyim dedim bu şekilde çıktı çizgi kaldıkça daha çok belirginleşti, sen benden daha öncesin yerinde olsam çoktan yapmıştım 🙈 bugün sende denesene

Eklentiler

• C9565E2A-FD14-4CDC-8242-7126B5D819B9.webp
    C9565E2A-FD14-4CDC-8242-7126B5D819B9.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 25
Ayy valla evde vardı test markasını bilmiyorum canım aklıma geldi bir deniyim dedim bu şekilde çıktı çizgi kaldıkça daha çok belirginleşti, sen benden daha öncesin yerinde olsam çoktan yapmıştım 🙈 bugün sende denesene
Test yok evde🙊
Eczanede uzak, bugün çıkamam işlerim var evde ama yarın bunun için çıkıp bi gidip alsam mı o_O
İğnenin etkisi geçmiştir dimi

Back
X