- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Benim de tek umudum o işte forumda okumuştum idrarda görünmesi için adet gününün gecikmesi gerekir falan diye okumuştum bakalım 15. Gün kan testi yapacam inşallahDoktorum ısrarla regl gecikmesini bekle dedi bana
İnşallah bekleyebilirim, daha çok var
Sende bence bekle, daha erken olabilir idrarda çıkması için
İnsallah canım iğnenin yan etkilerini sanırım çok fazla ağrım oldu göğüslerim şiş ve ağrıyor karnım da şiş bide karnımın içi ağrıyor özellikle sol tarafa ağrı girip çıkıyordu iki üç gündür de akıntım fazlalaştı bilmiyorum çok heveslenmek de istemiyorum açıkçası sonra üzülüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım nasipErken daha canım doktor 14 gün bekle testi öyle yap dedi umudunu kaybetme
Bebek varsa iyi tutunsun diye yoksada eğer düzenli adet yapsın diye duphaston kullanan tanıdıklarım çok var hamileyken .Bide ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ya iki gün sonra da duphaston diye bı hap verdi onu kullanıyorum yarın bitecek işte bakalim duphaston kullanan başka var mı acaba
1cm 10mm canım bence doktor beni cahil olarak gördüğü için 10 mm diceğine kendince benim dilimden 1 cm şuan biz 2cm olmasını bekliyoruz dediBenim geçen ay 23 mm oldu 25e kadar normal diye biliyorum. 1cm çok büyük 100mm yapıyor bir hata var galiba yanlış falan söylemiş olabilir.
Ayy hadi inşallah ya benimkisi tutunmasina yardımcı olur umarımBebek varsa iyi tutunsun diye yoksada eğer düzenli adet yapsın diye duphaston kullanan tanıdıklarım çok var hamileyken .
Evet canım yapmayı düşünüyorum ilk sayfaya, iğneden 14 gün sonra adet olunuyorsa senin neden 1 temmuz canım benden önce oldun iğneyi benimki 28 haziran
14 gün sonra mı adet olunuyormuşEvet canım yapmayı düşünüyorum ilk sayfaya, iğneden 14 gün sonra adet olunuyorsa senin neden 1 temmuz canım benden önce oldun iğneyi benimki 28 haziran
Yok canım genelde çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya benden önce olman gerek14 gün sonra mı adet olunuyormuş
Çok cahilim ben yine uygulamaya göre baktım sat a göre yani
Son adet tarihim 25 Mayıs bu ay da 22 Haziran gösteriyor telefonumdaki uygulama malum düzensiz olduğu için çok bilemiyorumKızlar adet tarihlerinizi yazarsanız hep birlikte takip ederiz kaydedeyim ilk sayfada açtım ?
Benimki 26 haziran mı o zamanYok canım genelde çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya benden önce olman gerek
Ertesi günden başla saymaya canımBenimki 26 haziran mı o zaman
İğne gününü 1.gün olarak mı alacağız
Bunu mu yazıyım canımSon adet tarihim 25 Mayıs bu ay da 22 Haziran gösteriyor telefonumdaki uygulama malum düzensiz olduğu için çok bilemiyorum
Ah evet benim bu coronada evde oturmaktan beynim durdu. Doğru canım hayırlısı olsun inşallah.1cm 10mm canım bence doktor beni cahil olarak gördüğü için 10 mm diceğine kendince benim dilimden 1 cm şuan biz 2cm olmasını bekliyoruz dedi
26 haziran o zaman benim canımErtesi günden başla saymaya canım
Tamam canım düzeltiyorum26 haziran o zaman benim canım
Ah çok iyi oldu bu, 1 temmuza kadar naparım diyordum
En son adet tarihini sormamis mıydınızBunu mu yazıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?