Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum ısrarla regl gecikmesini bekle dedi bana
İnşallah bekleyebilirim, daha çok var
Sende bence bekle, daha erken olabilir idrarda çıkması için
Benim de tek umudum o işte forumda okumuştum idrarda görünmesi için adet gününün gecikmesi gerekir falan diye okumuştum bakalım 15. Gün kan testi yapacam inşallah

Erken daha canım doktor 14 gün bekle testi öyle yap dedi umudunu kaybetme
İnsallah canım iğnenin yan etkilerini sanırım çok fazla ağrım oldu göğüslerim şiş ve ağrıyor karnım da şiş bide karnımın içi ağrıyor özellikle sol tarafa ağrı girip çıkıyordu iki üç gündür de akıntım fazlalaştı bilmiyorum çok heveslenmek de istemiyorum açıkçası sonra üzülüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım nasip

Bide ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ya iki gün sonra da duphaston diye bı hap verdi onu kullanıyorum yarın bitecek işte bakalim duphaston kullanan başka var mı acaba

Bide ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ya iki gün sonra da duphaston diye bı hap verdi onu kullanıyorum yarın bitecek işte bakalim duphaston kullanan başka var mı acaba
Bebek varsa iyi tutunsun diye yoksada eğer düzenli adet yapsın diye duphaston kullanan tanıdıklarım çok var hamileyken .

Benim geçen ay 23 mm oldu 25e kadar normal diye biliyorum. 1cm çok büyük 100mm yapıyor bir hata var galiba yanlış falan söylemiş olabilir.
1cm 10mm canım bence doktor beni cahil olarak gördüğü için 10 mm diceğine kendince benim dilimden 1 cm şuan biz 2cm olmasını bekliyoruz dedi

1cm 10mm canım bence doktor beni cahil olarak gördüğü için 10 mm diceğine kendince benim dilimden 1 cm şuan biz 2cm olmasını bekliyoruz dedi
Ah evet benim bu coronada evde oturmaktan beynim durdu. Doğru canım hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…