- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Evet çok heyecanlı bugün babalar günü eşimin babalar gününü kutluyorum diyor ama baba değilim ki olsun dedim baba adayisin 3 gün sonra baba olup olmadığını anlarız hem dedimİnşallah. Çok heyecanlı:)
Evet bulantı biraz sonradan başlıyor da, bel ağrısı kasık ağrısı bunlar oluyor ama onlar regl öncesi de olduğundan karışıyor işlerBilmiyorum ki ya belirtileriama iğnenin etkilerini yaşadım fazlasıyla bakalım hayırlısı belirtiler hemen olmuyor ama galiba ya mide bulantısı falan o tarz belirtilerden bahsediyorsunuz demi
Aynen onları bı iki gün önce çok fazla yaşadım iğnenin etkisidir sandım çok fazla karnımin içi ağrıyordu özellikle sol tarafa ağrı girip çıkıyordu belim ağrıyordu göğüslerim çok şişti ağrıyor hemde akıntım da fazlalaştı ama dediğin gibi adet belirtisi de olduğu için çok fazla farkedemiyor insanEvet bulantı biraz sonradan başlıyor da, bel ağrısı kasık ağrısı bunlar oluyor ama onlar regl öncesi de olduğundan karışıyor işler
Bide esneme varEvet bulantı biraz sonradan başlıyor da, bel ağrısı kasık ağrısı bunlar oluyor ama onlar regl öncesi de olduğundan karışıyor işler
İnşallah ilk güzel haberi veririm size sonra da sırasıyla hepiniz güzel haberler verirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahHaziran ayı klomen kullanacaklar birbirimize bu süreçte destek olalım...
BAT TARİHLERİ
S Sblgnr ~ 17.06.2020
tildamilda ~26.06.2020
K Kunfeyekunn34 ~ 28.06.2020
K KimseDegil ~01.07.2020
Benim her iki tarafta da oldu canım yumurtalarda hem sağda hem soldaKızlar ya dün çatlatma iğnesi oldum yumurtalar sol tarafta benim, ama bugün benim sağ kasığım ağrıyor sizde de oldu mu ??
EkledimBenim de bat 16 haziran.
İdrarda hemen belli olmaz demi kan testi yapmam lazım galibaEvet inş3 gün sonra gebelik testi yapabilirsin canım
İdrarda da çıkar bence canımİdrarda hemen belli olmaz demi kan testi yapmam lazım galiba
İlacın etkisi olabilir mi? İlacım bitti ama kasıklarım ağrımaya başladı. Bazen çok fazla batma hissi oluyorMerhaba kızlar
Dün gece baya kasıklarım ağrıyordu şuan hafifledi
Arada artıyor sizde de öyle mi
Bide alt karında ağrı vardı
Bilmiyorum ki ben de ilk kez kullanıyorum ilaca başladığım günden beri kasık ağrım varİlacın etkisi olabilir mi? İlacım bitti ama kasıklarım ağrımaya başladı. Bazen çok fazla batma hissi oluyor
Bende hiç ağrı yok acaba çatlamadı mı diye de düşünüyorum vallaBilmiyorum ki ben de ilk kez kullanıyorum ilaca başladığım günden beri kasık ağrım var
İlaç perşembe bitti, iğnede perşembe oldu
Hala neden devam ediyor ağrılar
Kişiye göre değişiyor bence canım. Senin doktor kontrolün ne zamandı, çarşamba mıBende hiç ağrı yok acaba çatlamadı mı diye de düşünüyorum valla
Evet canım Çarşamba günü gidicem çok merak ediyorum, normalde adet olacağımı yumurtlamadan 3 gün sonra gelen göğüs ağrısından anlıyordum bakıyım bu ay olucak mı olursa zaten anlıycam ki bu ay olmadıKişiye göre değişiyor bence canım. Senin doktor kontrolün ne zamandı, çarşamba mıo bakar çatlayıp çatlamadığına hatta döllenmeyi bile görür ya görmez mi
Benim normalde yumurtlama dönemi kasık ağrılarım çok olur. Sonra geçer
Bide 1 yıldır yani korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlama dönemimde çenemde büyük büyük 4-5 tane sivilce çıkardı. Bu ay çıkmadı.
Bilemedim
Oğluma hamile kaldığımda tek belirtim bel ağrılarımın regle 10 gün kala başlamasıydı. Hatta hamile kalamadım zannetmiştim regl geliyor diye
Canım senin yumurta kaç milimken iğne olmuştuBilmiyorum ki ben de ilk kez kullanıyorum ilaca başladığım günden beri kasık ağrım var
İlaç perşembe bitti, iğnede perşembe oldu
Hala neden devam ediyor ağrılar
Çarşamba net bilgi sahibi olacaksın çatlamayla ilgili ne güzel canımEvet canım Çarşamba günü gidicem çok merak ediyorum, normalde adet olacağımı yumurtlamadan 3 gün sonra gelen göğüs ağrısından anlıyordum bakıyım bu ay olucak mı olursa zaten anlıycam ki bu ay olmadı
19 mm di canımCanım senin yumurta kaç milimken iğne olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?