Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki ya belirtileri ama iğnenin etkilerini yaşadım fazlasıyla bakalım hayırlısı belirtiler hemen olmuyor ama galiba ya mide bulantısı falan o tarz belirtilerden bahsediyorsunuz demi
Evet bulantı biraz sonradan başlıyor da, bel ağrısı kasık ağrısı bunlar oluyor ama onlar regl öncesi de olduğundan karışıyor işler

Evet bulantı biraz sonradan başlıyor da, bel ağrısı kasık ağrısı bunlar oluyor ama onlar regl öncesi de olduğundan karışıyor işler
Aynen onları bı iki gün önce çok fazla yaşadım iğnenin etkisidir sandım çok fazla karnımin içi ağrıyordu özellikle sol tarafa ağrı girip çıkıyordu belim ağrıyordu göğüslerim çok şişti ağrıyor hemde akıntım da fazlalaştı ama dediğin gibi adet belirtisi de olduğu için çok fazla farkedemiyor insan

Kızlar ya dün çatlatma iğnesi oldum yumurtalar sol tarafta benim, ama bugün benim sağ kasığım ağrıyor sizde de oldu mu ??

Merhaba kızlar
Dün gece baya kasıklarım ağrıyordu şuan hafifledi
Arada artıyor sizde de öyle mi
Bide alt karında ağrı vardı

İlacın etkisi olabilir mi? İlacım bitti ama kasıklarım ağrımaya başladı. Bazen çok fazla batma hissi oluyor
Bilmiyorum ki ben de ilk kez kullanıyorum ilaca başladığım günden beri kasık ağrım var
İlaç perşembe bitti, iğnede perşembe oldu
Hala neden devam ediyor ağrılar

Bende hiç ağrı yok acaba çatlamadı mı diye de düşünüyorum valla
Kişiye göre değişiyor bence canım. Senin doktor kontrolün ne zamandı, çarşamba mıo bakar çatlayıp çatlamadığına hatta döllenmeyi bile görür ya görmez mi
Benim normalde yumurtlama dönemi kasık ağrılarım çok olur. Sonra geçer
Bide 1 yıldır yani korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlama dönemimde çenemde büyük büyük 4-5 tane sivilce çıkardı. Bu ay çıkmadı.
Bilemedim
Oğluma hamile kaldığımda tek belirtim bel ağrılarımın regle 10 gün kala başlamasıydı. Hatta hamile kalamadım zannetmiştim regl geliyor diye

Evet canım Çarşamba günü gidicem çok merak ediyorum, normalde adet olacağımı yumurtlamadan 3 gün sonra gelen göğüs ağrısından anlıyordum bakıyım bu ay olucak mı olursa zaten anlıycam ki bu ay olmadı

Çarşamba net bilgi sahibi olacaksın çatlamayla ilgili ne güzel canım
Tüm belirtiler yada belirtilerin olmayışı yanıltıcı olabilir. Tek yapmamız gereken beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…