- 13 Temmuz 2018
- 14
- 23
- 8
- 30
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Yazmanız ne büyük hassaslıkMerhaba kizlar ben 3 çocugumu önce Allah ımın nasip etmesi ve klomen sayesinde doğurdum ilkinde dünyalar tatlısı 1 kızım oldu suan 4 yaşında ikincisinde tatlış mı tatlış ikizlerim 1 kızım 1 oglum daha oldu demek istediğim umudunuzu hiç yitirmeyin...inşallah sizde benim gibi mutlu sona ulaşırsınız... Allah ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın...
Ben olana kadar devam etmeyi düşünüyorum canım ama sadece çatlamaya yakın doktora gidicem sık sık doktora gitmeyi düşünmüyorumBelki de canım
Tek bu gün değildir heralde şansımız
Olacaksa her türlü olur zaten de ben bi daha klomen çatlatma falan düşünmüyorum bu ay olmazsa
Benim ağzımın içinde kızarıklıklar oldu 5 gün yemek yiyemedim sıcak şeyler içemedim klomen kullanırken. Yani bence bana ağır gelen bi ilaçBen olana kadar devam etmeyi düşünüyorum canım ama sadece çatlamaya yakın doktora gidicem sık sık doktora gitmeyi düşünmüyorum
Femara kullanabilirsin ben onu kullandım ağrım bile olmadı canımBenim ağzımın içinde kızarıklıklar oldu 5 gün yemek yiyemedim sıcak şeyler içemedim klomen kullanırken. Yani bence bana ağır gelen bi ilaç
Bi oğlum var, ikincisi bu kadar aratacaksa olmayıversin dedim o acıylaAkışına bırakacağım
Olabilir, şans verebilirim canımFemara kullanabilirsin ben onu kullandım ağrım bile olmadı canım
Ben seni ikna ederimOlabilir, şans verebilirim canım
Şuan böyle düşünüyorum ama tabi ay sonu kırmızıları gördüğümde ne düşünüyorum bakalım
Ben seni ikna ederimhep birlikte kullanırız bende olursam benimde olacağı kesin değil
Vazgeçmek yok devam edicez, inşallah kuzum hepimizin olsun aynı zamanda verelim haberini burdan
tamam vazgeçecek olursam sen beni ikna et
Senin olsun ya bu ay, çok güzel ilerliyo herşeyin
Merhaba canım evet bünyeye göre farklılık gösteriyor, ilk kullanışın mı ne zamandır istiyorsunuzMerhaba. Bende aranıza katıldım hapın 3. Günündeyim. Bende de baş ağrısı baş dönmesi yaptı
Kanda 18ciktiginda ,ucuz test silik cizgi cikarmistiKızlar bişey soracağım beta hcg değeri en düşük kaç olunca idrar testi ölçer normal ucuz testler özellikle
Aynen canım ilk kullanisim 1 yıldır istiyorum. Hafif pko var. . Ayın 19unda kontrol e gidecem inşallah büyümüş olur.Merhaba canım evet bünyeye göre farklılık gösteriyor, ilk kullanışın mı ne zamandır istiyorsunuz
Allah bagıslasınMerhaba kizlar ben 3 çocugumu önce Allah ımın nasip etmesi ve klomen sayesinde doğurdum ilkinde dünyalar tatlısı 1 kızım oldu suan 4 yaşında ikincisinde tatlış mı tatlış ikizlerim 1 kızım 1 oglum daha oldu demek istediğim umudunuzu hiç yitirmeyin...inşallah sizde benim gibi mutlu sona ulaşırsınız... Allah ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın...
Benimde ilk kullanışım bugün çatlatma iğnemi oldum ne olacak bilmiyorum artık canım hayırlısı olsun hepimiz için, bende de hafif pko varAynen canım ilk kullanisim 1 yıldır istiyorum. Hafif pko var. . Ayın 19unda kontrol e gidecem inşallah büyümüş olur.
Peki siz ?
Yaa hepsi farklı birşey söylüyor benim doktorum da iğneden 24 saat sonra olacak ilişki demişti diğer günler de gün aşırı. Kime güvenicezBize hiç saat gün vermedi ya
Bende iğneyi perşembe vuruldum. İğneden 12 saat sonra ilişki dedi. Ve sonraki 3-4 günü de değerlendirin dedi.
Perşembeyi değerlendirdik ama dün boş geçtiolmazsa
Yan etki yapmış ilaç sana demek ki klomen bende sadece halsizlik yapıyorYan etkiler herkeste farklılık gösteriyor bence
Ben de karın ağrısı olmadı pek ama kasık ağrısı oldu devam ediyor biraz ama Klomen içerken daha fazla ağrım vardı
Bende mesela klomen ağzımın içinde (Damağımda) kızarıklık ve diş etiminde şişlik yaptı
İğneden sonra gelişine vurcazYaa hepsi farklı birşey söylüyor benim doktorum da iğneden 24 saat sonra olacak ilişki demişti diğer günler de gün aşırı. Kime güvenicez
Çok fenaydı, günlerce yediğimden zevk alamadım. Sıcak şeyler içemedimYan etki yapmış ilaç sana demek ki klomen bende sadece halsizlik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?