Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım. Bir yıldır istiyoruz. Ocak 2019’da 7 haftalık düşük yaptım. Geçen mayıstan beri de olmadı. Bu ay olur inşallah. Sebepsiz infertilite görünüyor şu an
Bizde 1 yıldır istiyoruz haziranda bırakmıştım korunmayı
İkinci benimde inşallah olur bu ay

Benimde ilk kullanışım bugün çatlatma iğnemi oldum ne olacak bilmiyorum artık canım hayırlısı olsun hepimiz için, bende de hafif pko var
Nerden vuruldun canım sen koldan mı çok acıttı mı? Bide bişey sorucam eğer Bilgi sahibi varsa fikir almak isterim. Kendisinin çatlaması mı daha iyi yoksa bu iğneyle mı daha iyi

Nerden vuruldun canım sen koldan mı çok acıttı mı? Bide bişey sorucam eğer Bilgi sahibi varsa fikir almak isterim. Kendisinin çatlaması mı daha iyi yoksa bu iğneyle mı daha iyi
Göbekten vuruldum canım göbekten daha etkili olduğu için, benim kendiliğinden çatlamadığı için kullandım

Merhaba arkadaşlar öncellikle Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinben de 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım bugün 11. Günüm bakalım hafta içi kan testi yapacam inşallah olur bu kez dün dayanamadım evde bı test yaptım ama negatif göründü biraz umudum kırıldı bakalım

Yazmanız ne büyük hassaslık
Klomeni ilk kullandığınız ay mı hamile kaldınız peki
Ne demek iyi bilirim bu bekleyişleri her ay tutucak mi olucak mı diye umut etmeyi ... İlk çoçuğuma klomeni kullandığım ikinci ay hamile kaldım ikizlere de kullandiğım ilk ay hamile kaldim .

Doktorum ısrarla regl gecikmesini bekle dedi bana
İnşallah bekleyebilirim, daha çok var
Sende bence bekle, daha erken olabilir idrarda çıkması için

Ne demek iyi bilirim bu bekleyişleri her ay tutucak mi olucak mı diye umut etmeyi ... İlk çoçuğuma klomeni kullandığım ikinci ay hamile kaldım ikizlere de kullandiğım ilk ay hamile kaldim .
İkizler genlerden mi yoksa klomenden kaynaklı mı oldu
Ben ilk kez kullanıyorum daha da sabrım yok sanki bu ay olmazsa tekrar kullanır mıyım bilmiyorum

Allah bagıslasın
Ya klomenin etkisi mi ikizler yoksa varım sülalede. Bende ikiz istiyorummmm:)
Tamamen klomenin etkisi diye düsünüyorum aile de yok çünkü kullandigim ay 3 tane yumurtam olgunlasmısti doktorum ikiz olabilme ihtimali var ikiz riskli olur diye çatlama iğnesi yapmıcam bu ayı boş geçelim dedi akışına bırak dedi 2 yumurtam kendiliginden catlamis o ay ve ikiz oldu demek ki nasibimde varmiş biz ne yaparsak yapakim Allahim bize ne nasip ederse onu yasiyoruz

Kaç mm olmuştu yumurtaların hatırlıyor musun peki canım

Erken daha canım doktor 14 gün bekle testi öyle yap dedi umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…