- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Evet düzensiz dediniz yaEn son adet tarihini sormamis mıydınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet düzensiz dediniz yaEn son adet tarihini sormamis mıydınız
3 Haziran da iğne yapmıştım eğer 14 gün sonra adet olmam gerekiyorsa 17 Haziran da adet olmam gerekiyor demiBunu mu yazıyım canım
Aynen düzensiz polikistik over kistim var benimde tarlusalla adet görüyordum normalde ama ilk defa 25 Mayıs'ta tarlusal kullanmadan adet oldum 3 Haziran da da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandımEvet düzensiz dediniz ya
Evet canım yazıyorum bunu3 Haziran da iğne yapmıştım eğer 14 gün sonra adet olmam gerekiyorsa 17 Haziran da adet olmam gerekiyor demi
Tamam canım eğer iğneden 14 gün sonrayı baz alıyorsanız 17 Haziran da adet olmam lazım işte inşallah olmam amaEvet canım yazıyorum bunu
Evet canım benimde düzensiz adetlerim ama yumurta çatladıktan sonra 14. Gün adet oluyorumAynen düzensiz polikistik over kistim var benimde tarlusalla adet görüyordum normalde ama ilk defa 25 Mayıs'ta tarlusal kullanmadan adet oldum 3 Haziran da da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım
3 gün kalmış canım inşallah bebiş vardır ilk haber senden gelicek sanırımTamam canım eğer iğneden 14 gün sonrayı baz alıyorsanız 17 Haziran da adet olmam lazım işte inşallah olmam ama![]()
Ayy hadi insallah güzel haberler veririz hepimiz birbirimize3 gün kalmış canım inşallah bebiş vardır ilk haber senden gelicek sanırım![]()
Ayy şimdi ben 3 gün sonra adet olmasam hamile mi olmuş olacağımEvet canım benimde düzensiz adetlerim ama yumurta çatladıktan sonra 14. Gün adet oluyorum
İğneden 14 gün sonrasını hesaplayıp söyle istersen canımEn son adet tarihini sormamis mıydınız
Öyle hesaplamışsın zaten süperTamam canım eğer iğneden 14 gün sonrayı baz alıyorsanız 17 Haziran da adet olmam lazım işte inşallah olmam ama![]()
26 canımBenim çatlatma iğnesi 11 haziranda oldu
Bat 25 haziran mı 26 haziran mı![]()
Evet inşAyy şimdi ben 3 gün sonra adet olmasam hamile mi olmuş olacağım![]()
Hadi hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahEvet inş3 gün sonra gebelik testi yapabilirsin canım
Ben her ihtimale karşı 18 Haziran da test yapcam 15. Gün yaniEvet inş3 gün sonra gebelik testi yapabilirsin canım
Hadi inşallahBen her ihtimale karşı 18 Haziran da test yapcam 15. Gün yani![]()
Bilmiyorum ki ya belirtileriHadi inşallah
Var mı belirti falan
İnşallah. Çok heyecanlı:)Ayy şimdi ben 3 gün sonra adet olmasam hamile mi olmuş olacağım![]()