Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba kontrolden çıktım yeni sol tarafta 2 tane yumurta gelişmiş biri 18, diğeri 16,5 yarın tekrar bakıcak doktorum boyutlarına, çatlatma iğnesi olucam

Kızlar acil bilgisi olan yazarmı doktor bana yumurtan şuan 1cm diğer kutunuda iç 2 cm olmasını bekliyprum sonra vurucam iğneği dedi . Sorum şu ablamada aynı tedaviyi yaptı ama yumurtlar kiste dönüitü normalde en fazla 22 mm olması lazım değilmi?

1 kutu bitti işte günde 2 tane 1cm yani 10 mm dediki 3/4 tane yumurtan gelişiyor ben anlamadım bana neden normal herkese dedikleri gibi mm olarak söylemedi

Benim geçen ay 23 mm oldu 25e kadar normal diye biliyorum. 1cm çok büyük 100mm yapıyor bir hata var galiba yanlış falan söylemiş olabilir.

Kuzum sen ne zamandır düşünüyorsun ? Bende ilacımı dün bitirdim pazartesi gidicem
10 aydır evliyim zaten canım, korunmamamıza rağmen olmadı son 3 aydır yumurtlama testi ile takip ediyordum ovulasyonu geçen ay yumurtlama zamanında gittim doktora, çatlamadığını öğrendim sanırım sorunum bu canım başka hiçbir sorun bulamadı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…