- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Hm anladım canım genelde veriyorlar da hayırlısı tatlımYazmadı kuzum
Hatta kimyasal gebeliğim oldu ya onu tekrar hatırlatıp asprin kullanayım mı dedim. Onu birden fazla kimyasal gebelik yaşayanlara veriyoruz sana gerek yok dedi
Bakalım hayırlısı
Hoşbuldum canım. Bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum. Burada sizinle daha hızlı geçer zaman belki:)Hoşgeldin canım
Evet canım en azından süreçle ilgili bilgiler veriyoruz burdan, ilk defa kullanıyoruz sonuç olarak bilmediğimiz çok şey varHoşbuldum canım. Bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum. Burada sizinle daha hızlı geçer zaman belki:)
İkisi de çok iyi gelişmiş, ikiz olabilir benceKızlar merhaba kontrolden çıktım yeni sol tarafta 2 tane yumurta gelişmiş biri 18, diğeri 16,5 yarın tekrar bakıcak doktorum boyutlarına, çatlatma iğnesi olucam
Yok canım ilacı sadece adetin 5. günü başladım 5 gün içtim o kadar, ayy inşallah tutarda ikiz olur Rabbimin izniyleİkisi de çok iyi gelişmiş, ikiz olabilir bence
İlaca bugünde devam edecek misin
Kaç gün kullandın ki ilacıKızlar acil bilgisi olan yazarmı doktor bana yumurtan şuan 1cm diğer kutunuda iç 2 cm olmasını bekliyprum sonra vurucam iğneği dedi . Sorum şu ablamada aynı tedaviyi yaptı ama yumurtlar kiste dönüitü normalde en fazla 22 mm olması lazım değilmi?
Benim geçen ay 23 mm oldu 25e kadar normal diye biliyorum. 1cm çok büyük 100mm yapıyor bir hata var galiba yanlış falan söylemiş olabilir.Kızlar acil bilgisi olan yazarmı doktor bana yumurtan şuan 1cm diğer kutunuda iç 2 cm olmasını bekliyprum sonra vurucam iğneği dedi . Sorum şu ablamada aynı tedaviyi yaptı ama yumurtlar kiste dönüitü normalde en fazla 22 mm olması lazım değilmi?
Benim de geçen ay 24 mm oldu artık yumurta işlevini kaybetmiş dedi çatlatma iğnesi vermediBenim geçen ay 23 mm oldu 25e kadar normal diye biliyorum. 1cm çok büyük 100mm yapıyor bir hata var galiba yanlış falan söylemiş olabilir.
Hastayken mi basladin sendeBende iki gun önce basladım gene klomene carsamba hastaneye gitcem yumurtam bittiyse catlatma ignesi olcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Allah allah benim doktorum 23 mm olduğunda çok iyi demişti. Demek ki bir bildikleri vardır.Benim de geçen ay 24 mm oldu artık yumurta işlevini kaybetmiş dedi çatlatma iğnesi vermedi
Kuzum sen ne zamandır düşünüyorsun ? Bende ilacımı dün bitirdim pazartesi gidicemKızlar merhaba kontrolden çıktım yeni sol tarafta 2 tane yumurta gelişmiş biri 18, diğeri 16,5 yarın tekrar bakıcak doktorum boyutlarına, çatlatma iğnesi olucam
Her dr farklı ilerliyor. Ben günde 3 kere kullandım mesela. 50 mg dı her biri. 2 kutu 7 günde bitti. Yumurtlama sorunumda yokBendede klomen verdi bugunndoktor bugun ikinci gun hastaligimin haftaya cuma gel dedi
10 aydır evliyim zaten canım, korunmamamıza rağmen olmadı son 3 aydır yumurtlama testi ile takip ediyordum ovulasyonu geçen ay yumurtlama zamanında gittim doktora, çatlamadığını öğrendim sanırım sorunum bu canım başka hiçbir sorun bulamadı doktorumKuzum sen ne zamandır düşünüyorsun ? Bende ilacımı dün bitirdim pazartesi gidicem
Ooo neden o kadar çokAdetimin 3 günü baslamiştim günde 4 tane alıyordum bende kist yapti bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?