• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Ben bu ay 2inci klomenimi deniyorum çatlatma iğnesiyle birlikte. İlk ay iğne vurdurmamıştım doktorum gerekli görmediği için kendiliğinden çatlayacak demişti ama tutmamıştı o ay. İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu bu ay da 2 yumurtam oluştu biri solda biri sağda.Salı günü çatlatma iğnemi vuruldum. Doktorum çarşamba gecesi 12-1 arası ilişki ve 12-14 haziran gün aşırı ilişki yazdı öyle değerlendiriyoruz

Bugün kasık ve karın ağrım var beraberinde gaz sancısı😔kendimi hiç iyi hissetmiyorum acaba iğnenin etkisinden mi

Selam kızlar. Ben bu ay 2inci klomenimi deniyorum çatlatma iğnesiyle birlikte. İlk ay iğne vurdurmamıştım doktorum gerekli görmediği için kendiliğinden çatlayacak demişti ama tutmamıştı o ay. İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu bu ay da 2 yumurtam oluştu biri solda biri sağda.Salı günü çatlatma iğnemi vuruldum. Doktorum çarşamba gecesi 12-1 arası ilişki ve 12-14 haziran gün aşırı ilişki yazdı öyle değerlendiriyoruz
Bize hiç saat gün vermedi ya🙄
Bende iğneyi perşembe vuruldum. İğneden 12 saat sonra ilişki dedi. Ve sonraki 3-4 günü de değerlendirin dedi.
Perşembeyi değerlendirdik ama dün boş geçti :eek: olmazsa:KK17:

Bugün kasık ve karın ağrım var beraberinde gaz sancısı😔kendimi hiç iyi hissetmiyorum acaba iğnenin etkisinden mi
Yan etkiler herkeste farklılık gösteriyor bence
Ben de karın ağrısı olmadı pek ama kasık ağrısı oldu devam ediyor biraz ama Klomen içerken daha fazla ağrım vardı
Bende mesela klomen ağzımın içinde (Damağımda) kızarıklık ve diş etiminde şişlik yaptı:KK64:

Bende bugün 12:10 da vuruldum iğne yarın akşam 11:10 ve 12:10 arası ilişki dedi bi de salı günü canım Çarşamba kontrolüm var

Bende bugün 12:10 da vuruldum iğne yarın akşam 11:10 ve 12:10 arası ilişki dedi bi de salı günü canım Çarşamba kontrolüm var
Allah Allah burda Seninle birlikte iki kişiye “yarın akşam” ilişki demiş doktorları yani bi 36 saat sonra bi benimki mi 12 saat sonra dedi yao_O

Hm anladım canım sorun olup olmadığını bilmeden nasıl 12 saat ve 36 saat sonrası demiş anlayamıyorum, Rabbimin izniyle de olacak inşallah hiç düşünme yapacak bişey yok
36 saat demedi hiç
Dedi ki “iğneden 12 saat sonra ve takip eden 3-4 gün boyunca deneyin”
Eğer zaten işin sırrı 36.saat ise biz treni kaçırdık :eek:

Back
X