- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Harika haberMerhaba kızlar yine benbugün yine kontrolüm vardı çatlatma iğnesi oldum
![]()

Gelsin ikizler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika haberMerhaba kızlar yine benbugün yine kontrolüm vardı çatlatma iğnesi oldum
![]()
Hayırlısı olsun canım hepimiz içinHarika haber
Gelsin ikizler![]()
Kasık ağrılarım var hala ama iğneden önceki kadar değil canımHayırlısı olsun canım hepimiz içiniğneden sonra ağrın var mı şimdi belirtin filan
Bize hiç saat gün vermedi yaSelam kızlar. Ben bu ay 2inci klomenimi deniyorum çatlatma iğnesiyle birlikte. İlk ay iğne vurdurmamıştım doktorum gerekli görmediği için kendiliğinden çatlayacak demişti ama tutmamıştı o ay. İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu bu ay da 2 yumurtam oluştu biri solda biri sağda.Salı günü çatlatma iğnemi vuruldum. Doktorum çarşamba gecesi 12-1 arası ilişki ve 12-14 haziran gün aşırı ilişki yazdı öyle değerlendiriyoruz
Yan etkiler herkeste farklılık gösteriyor benceBugün kasık ve karın ağrım var beraberinde gaz sancısıkendimi hiç iyi hissetmiyorum acaba iğnenin etkisinden mi
Evet ya vakit hiç geçmez Çarşamba günü beni tekrar çağırdı kontroleKasık ağrılarım var hala ama iğneden önceki kadar değil canım
Ama sonucu çok merak ediyorum ya bu ay hamile kalabilecek miyim diyeVakit geçmiyor sanki
Doktorunu değiştir canım ya sonuç olarak yıpranan koşturan uğraşan sensin biz kadınların işi çok zorYanlış doktor yanlıs tedavi kurbanı oldum kuzum ben
Bende bugün 12:10 da vuruldum iğne yarın akşam 11:10 ve 12:10 arası ilişki dedi bi de salı günü canım Çarşamba kontrolüm varSelam kızlar. Ben bu ay 2inci klomenimi deniyorum çatlatma iğnesiyle birlikte. İlk ay iğne vurdurmamıştım doktorum gerekli görmediği için kendiliğinden çatlayacak demişti ama tutmamıştı o ay. İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu bu ay da 2 yumurtam oluştu biri solda biri sağda.Salı günü çatlatma iğnemi vuruldum. Doktorum çarşamba gecesi 12-1 arası ilişki ve 12-14 haziran gün aşırı ilişki yazdı öyle değerlendiriyoruz
Hmm neyi kontrol etmiş olacakEvet ya vakit hiç geçmez Çarşamba günü beni tekrar çağırdı kontrole
Allah Allah burda Seninle birlikte iki kişiye “yarın akşam” ilişki demiş doktorları yani bi 36 saat sonra bi benimki mi 12 saat sonra dedi yaBende bugün 12:10 da vuruldum iğne yarın akşam 11:10 ve 12:10 arası ilişki dedi bi de salı günü canım Çarşamba kontrolüm var
Çatlayıp çatlamadığına bakıcam dedi de Çarşamba günü gelirsin dedi anlamadım canım bende, evet doktorum çok iyi o yüzden tercih canımHmm neyi kontrol etmiş olacak
seninki baya ilgili bi doktor ne güzel![]()
Evet ya bende anlamadım onu senin doktor sperm testi istedi miAllah Allah burda Seninle birlikte iki kişiye “yarın akşam” ilişki demiş doktorları yani bi 36 saat sonra bi benimki mi 12 saat sonra dedi ya![]()
Hayır istemediEvet ya bende anlamadım onu senin doktor sperm testi istedi mi
Hm anladım canım sorun olup olmadığını bilmeden nasıl 12 saat ve 36 saat sonrası demiş anlayamıyorum, Rabbimin izniyle de olacak inşallah hiç düşünme yapacak bişey yokHayır istemedi
Bu ay olmazsa mı isteyecek acaba
36 saat demedi hiçHm anladım canım sorun olup olmadığını bilmeden nasıl 12 saat ve 36 saat sonrası demiş anlayamıyorum, Rabbimin izniyle de olacak inşallah hiç düşünme yapacak bişey yok
Öyle düşünme canım sonuç olarak sağlıklı spermler 2 gün yaşıyor bu düşünceyle söylemiştir belki36 saat demedi hiç
Dedi ki “iğneden 12 saat sonra ve takip eden 3-4 gün boyunca deneyin”
Eğer zaten işin sırrı 36.saat ise biz treni kaçır![]()
Belki de canımÖyle düşünme canım sonuç olarak sağlıklı spermler 2 gün yaşıyor bu düşünceyle söylemiştir belki