- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Hm anladım canım inşallah2 senelik evliyim 5 aydır istiyoruz ama pcos olduğu için ben erken davrandım doktora giderek çok korkuyorum olmıcak diye allahım inşallah nasip eder![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hm anladım canım inşallah2 senelik evliyim 5 aydır istiyoruz ama pcos olduğu için ben erken davrandım doktora giderek çok korkuyorum olmıcak diye allahım inşallah nasip eder![]()
Bugün beşinci günümdü canım, akşam içeceğim ilacı içmene gerek yok, yeterince büyümüş dediAa çok iyi canım kaçıncı günün bugün
Hm anladım canım benim çok farklı hem gün hemde boyut olarak yarın ne diyecek merakla bekliyorumBugün beşinci günümdü canım, akşam içeceğim ilacı içmene gerek yok, yeterince büyümüş dedi
İğneyi acilde kolumdan yaptırdım bu arada
İğne küçük müHm anladım canım benim çok farklı hem gün hemde boyut olarak yarın ne diyecek merakla bekliyorum
İlaca başlama günüme göre sormuştun dimi canımHm anladım canım benim çok farklı hem gün hemde boyut olarak yarın ne diyecek merakla bekliyorum
Küçük sayılırİğne küçük mü![]()
Ben gecen ay kendim yaptim canm hic aci hissetmedim sadece sinek isirigi gibi bisey hissettimİğne küçük mü![]()
Evet canımİlaca başlama günüme göre sormuştun dimi canım
Yaa iyi o zamanKüçük sayılır
İnsülin iğneleri gibidir bu dedi iğneyi yapan sağlıkçı
Bende kendim yapmayı düşünüyorum canım onun için sordumBen gecen ay kendim yaptim canm hic aci hissetmedim sadece sinek isirigi gibi bisey hissettim
Çok rahatlikla yaparsin igneyi batririrken hizli ol yavas yavas batirirsan aci hissedeblrsin canimBende kendim yapmayı düşünüyorum canım onun için sordum![]()
Aynen canım sağolÇok rahatlikla yaparsin igneyi batririrken hizli ol yavas yavas batirirsan aci hissedeblrsin canim
İnşallahİnsallahh tutar bu ay herkesinn![]()
Amiiiiinİnşallahbu topiği yolu düşen herkesin bu ay olsun inşallah
![]()
Amiiin inşallah şu ana kadar 1 hamiş haberimiz var kızlarİnşallahbu topiği yolu düşen herkesin bu ay olsun inşallah
![]()
Canım bugün doktor farklı bir ilaç yazdı mı sana bak yeni aklıma geldiİnşallahbu topiği yolu düşen herkesin bu ay olsun inşallah
![]()
Yazmadı kuzumCanım bugün doktor farklı bir ilaç yazdı mı sana bak yeni aklıma geldi
Hoşgeldin canımSelaaamm ben de geldim![]()