- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
11. gün canım iyi sesi normalde 35. günde benim yumurta gelişiyorduNormalde 18 le 22 arasında olması lazım diye biliyorum benimde büyümemişti ilaca devam ettirip 1 hafta sonra çağırmıştı ozaman büyümüştü Bi kaç önc3
İnşallah canımKizlar meraba bende klomen+catlatma ignesi olucak bu ay 2. İnsallah guzel sonuclar aliriz yumirta takibi icin 17sinde gidicem tekrar
Anladım canım iyi o zamanKullandığın ilaca vücudun tepki vermiş bu çok iyi dedi ilaç artık kullanma dedi cuma cumartesi gelip boyutunu kontrol edip çatlatalım dedi
Ben kendim vurucam canım göbekten, istersen kalçadan dışarıda da vurdurabilirmişiz ama göbekten daha etkiliymişAnladım canım iyi o zaman
Ya bu çatlatma iğnesini biz kendimiz mi vuracağız hiç araştırmadım o kısmı
Ben kendim vurucam canım göbekten, istersen kalçadan dışarıda da vurdurabilirmişiz ama göbekten daha etkiliymiş
Aynen öyle valla ya çok zor
Kadın olmak çok zor, elimize kuvvet vurcaz göbekten demekki
Zaten bu çocuk mevzularında hep kadın çekiyor sıkıntılarıAynen öyle valla ya çok zor
Evet ya her türlü kadın çekiyorZaten bu çocuk mevzularında hep kadın çekiyor sıkıntıları
Sen de yarın gidiyordun dimi canım kontroleZaten bu çocuk mevzularında hep kadın çekiyor sıkıntıları
Merhaba canım amin inşallahKızlarr merabaaranıza yemi katıldım bende pcos var bu ay adet olmadım söktürücü verdi doktor adetin 2. Günü klomene başlıcam günde 2 tane inşallah olur ya çok istiyorum bebek Allahım yüzümüzü güldürsün
Kaç aydır istiyorsunuz canımKızlarr merabaaranıza yemi katıldım bende pcos var bu ay adet olmadım söktürücü verdi doktor adetin 2. Günü klomene başlıcam günde 2 tane inşallah olur ya çok istiyorum bebek Allahım yüzümüzü güldürsün
CANIM Aynıyız ben ilk defs. İlaçlardan sonra 1 ay geciktim tarlusalla adet oldum şimdi klomen 1 kutu bitmek üzere cuma günü kontrolüm varKızlarr merabaaranıza yemi katıldım bende pcos var bu ay adet olmadım söktürücü verdi doktor adetin 2. Günü klomene başlıcam günde 2 tane inşallah olur ya çok istiyorum bebek Allahım yüzümüzü güldürsün
2 senelik evliyim 5 aydır istiyoruz ama pcos olduğu için ben erken davrandım doktora giderek çok korkuyorum olmıcak diye allahım inşallah nasip ederKaç aydır istiyorsunuz canım
Hadi bakalım inşallah mutlu haberler alırızCANIM Aynıyız ben ilk defs. İlaçlardan sonra 1 ay geciktim tarlusalla adet oldum şimdi klomen 1 kutu bitmek üzere cuma günü kontrolüm var
Soğan kürü yapın kuzenimin kaç yıl olmadı tüp bebek yaptı 2. Çocuğuna soğan kürü yaptı 2 ay kendiliğinden oldu ondada polikistik over vardı2 senelik evliyim 5 aydır istiyoruz ama pcos olduğu için ben erken davrandım doktora giderek çok korkuyorum olmıcak diye allahım inşallah nasip eder
Nasıl kullanıcam pekiSoğan kürü yapın kuzenimin kaç yıl olmadı tüp bebek yaptı 2. Çocuğuna soğan kürü yaptı 2 ay kendiliğinden oldu ondada polikistik over vardı
Soğan kürü bazı durumlarda faydalı oluyor ama prolaktin hormonunu da yükselttiği için bazı kişilerde zararlı oluyor. Dikkatli kullanmak lazım.Soğan kürü yapın kuzenimin kaç yıl olmadı tüp bebek yaptı 2. Çocuğuna soğan kürü yaptı 2 ay kendiliğinden oldu ondada polikistik over vardı
Aa çok iyi canım kaçıncı günün bugünMerhaba kızlar, kontrolden geldim size de yazayım
Alttan ultrasonla baktı ve 4 yumurta gördü
Ama bunlardan sadece 1 tanesi 19mm ye ulaşmış
Diğerleri 11-12-14 mm dedi ama onlarla işimiz yok bize 19mm yeter dedi
İğneyi verdi. İğneden 12 saat sonra ilişki olsun dedi.
Kendim yapmayacağım acile gideceğim, yani becerememem falan boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?