- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 36
Virüstrn dolayı tedaviyi erteledi benim de doktorum. Önümüzdeki ay tekrar gitmeyi düşünüyorum. Burda hastalık az zaten önümüzdeki ay daha da azalır inşallahBu ay ki regl tarihime randevu aldım olmadı Bi kan tahlili yapsın da ben de isteyim şeker için ilaç. Ben de bu ay klomen ve iğne istemeyi düşünüyorum doktor dan bakalım ne diyecek
Ya inşalah kuzum haberleşelim. Ben Ankara da yaşıyorum virüs vakası çoktu ama artık azaldı sorun olmaz herhalde gitmem deVirüstrn dolayı tedaviyi erteledi benim de doktorum. Önümüzdeki ay tekrar gitmeyi düşünüyorum. Burda hastalık az zaten önümüzdeki ay daha da azalır inşallah
Ben de Aydın'da yaşıyorum. Bu ay çatlama oldu ya bir de adetim kendiliğinden gelince bir güven geldi galiba bana daYa inşalah kuzum haberleşelim. Ben Ankara da yaşıyorum virüs vakası çoktu ama artık azaldı sorun olmaz herhalde gitmem de
Teşekkür ederimİskenderunda yaşıyorum 9 ay akın karacaya gittim çok memnundum ama her şeye rağmen olmayınca, bir de sinan erdoğan a görüneceğim. Çok iyi doktor
Degerin düşük olabilir kimyasal da olabilir doktora niye gitmiyorsunKızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim
Önerdiğiniz başka bir ilaç var mı ben de inofolic combi almayı düşünüyordumİnofolic sadece miyo inositol içeriyor sanırım, kombine vitaminler daha faydalı olabilir. Gerçi dozu yüksek ama yumurtalıklar için coenzym Q10 selenyum arjinin de tavsiye ediliyor kombine vitaminler de bunlar da var. Ben de bu ay ilk kez kullanacağım etki için 3 ay beklemek lazımmış ama içime bir huzur çöktü. Sanki çok beklemeyecegim artık güzel haberi.insallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEveeeeeetttt
Amin insallah rabbim herkeze nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah burda umutla bekleyen kardeşlerimizin de müjdeli haberlerini alırız
Gynosıtol da kullanabılırsın onun da ıcınde yumurta gelısıtırıcı ve uyarıcılar var..Önerdiğiniz başka bir ilaç var mı ben de inofolic combi almayı düşünüyordum
İnofolic ten daha mı etkili olur bilmediğim için soruyorum :)Gynosıtol da kullanabılırsın onun da ıcınde yumurta gelısıtırıcı ve uyarıcılar var..
Ben 3 ay kullandım gynosıtol u gebelik olusmadı ben de benden kaynaklıdır belkı de, ınofolıc daha pahalı gynosıtola gore belki daha ıyıdırİnofolic ten daha mı etkili olur bilmediğim için soruyorum :)
Evet canım ben de araştırdım da bende de yok pko pko olanlara yumurtaları gelişsin çatlasın regl olabilsinler diye veriliyor benim arkadaşımda da bi sıkıntı yok doktor daha kolay hamile kalabilmesi için inofolic önermiş ben de bu ay bi onu deneyim bakayım kalitesini falan artırıyormuşBen 3 ay kullandım gynosıtol u gebelik olusmadı ben de benden kaynaklıdır belkı de, ınofolıc daha pahalı gynosıtola gore belki daha ıyıdır
Bi de dün forumlara baktım da ınofolıc pkolulara verıleen en kuvvetli takvıyelerden bırıymıs.. Bende pko yok ama surecı hızlandırması ıcın doktorlar yazıyormuş bak bırısı sunu paylasmıs
Aynen, deneyelim. Ben dün gece sipariş verdim.. 20 tane var içinde sabah aksam ıcmek gerekmıs.. Herhalde yeniden sipariş vermem gerekecekEvet canım ben de araştırdım da bende de yok pko pko olanlara yumurtaları gelişsin çatlasın regl olabilsinler diye veriliyor benim arkadaşımda da bi sıkıntı yok doktor daha kolay hamile kalabilmesi için inofolic önermiş ben de bu ay bi onu deneyim bakayım kalitesini falan artırıyormuş
Tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsinEveeeeeetttt
Ben de bu tarz bişey kullanmak istiyorum işte, eşimde bir sorun yok belki bende vardır yumurta kalitesi düşüktürEvet canım ben de araştırdım da bende de yok pko pko olanlara yumurtaları gelişsin çatlasın regl olabilsinler diye veriliyor benim arkadaşımda da bi sıkıntı yok doktor daha kolay hamile kalabilmesi için inofolic önermiş ben de bu ay bi onu deneyim bakayım kalitesini falan artırıyormuş