Aynen canım ben de cuma bi test yapacağım gebelik yoksa hemen sipariş vereceğimSağol tatlım daha önce söylemişlerdi bak onu ben de yarın isteyeyim madem adetim bitene kadar anca gelir.
İnşallah gerek kalmaz canım sen ne kadardır istiyordun sorduysam daha önce kusura bakmaAynen canım ben de cuma bi test yapacağım gebelik yoksa hemen sipariş vereceğim
Ben kırmızıdan aldım.. Ama okuduğum kadarıyla ileri derece pko olanlar mavıden alıyormusBen hap formunda olanı alacaktım mavi olan toz olan daha mı iyiymiş
Evett cnmm
Yok canım ne kusuru, ben şubat ayında istemeye başladım canım ilk ay hamile kaldım fakat kimyasal oldu doktor hiç bi teste vs gerek yok korunma dedi ben mart ayında hem bi kere regl olayım dedim hem de koronadan dolayı korunduk Nisan ayında da çok üstüne düşmedim açıkçası pik öncesi ve pik gününü 2 kere falan değerlendirmiştim bu ay çok üstüne düştüm öncesi sonrası çatlaması falan hep ilişki ile değerlendirdim ama hiç bi belirtim yokİnşallah gerek kalmaz canım sen ne kadardır istiyordun sorduysam daha önce kusura bakma
Alcam canım yarın sipariş vereyim dedim eczaneye hattaEvett cnmm ❤ sende alsana inofolic kuzum bu ay da onu içelim
Arısütü bal polen karısımı tuketen de var.. Ben internetten sipariş verdim umarım gelir cumaya kadarAlcam canım yarın sipariş vereyim dedim eczaneye hattayanında balık yağı ve koenzım Q10 de içeyim diyorum onlar da hücre kalitesi için
İnşallah bu ay kalmışsındır canım demek ki hamilr kalmaya engel bir durum yok ya hemen kalmışsın bak ilk aydan maşallahYok canım ne kusuru, ben şubat ayında istemeye başladım canım ilk ay hamile kaldım fakat kimyasal oldu doktor hiç bi teste vs gerek yok korunma dedi ben mart ayında hem bi kere regl olayım dedim hem de koronadan dolayı korunduk Nisan ayında da çok üstüne düşmedim açıkçası pik öncesi ve pik gününü 2 kere falan değerlendirmiştim bu ay çok üstüne düştüm öncesi sonrası çatlaması falan hep ilişki ile değerlendirdim ama hiç bi belirtim yokara ara Kasıklarda batma oluyor o da varla yok arası yani regl için rahim kasılması bile olabilir hiç hamileliğe yormuyorum ilk hamilelikte belirtiler çok barizdi göğüslerim çok ağrıyordu kasık sancıları çok fazlaydı o yüzden umudum sıfır bu aydan bi de bu arada haşimato başlangıcında olduğumu öğrendim Tsh 2 ama anti tpo ve anti tg biraz yüksek yarın doktorla görüşmeye gideceğim hamilelik istediğim için ilaca başlatacak, başka bi dahiliyeci ilaca gerek yok gebeliğe engel olmaz demişti ama bu gittiğim doktor kesinlikle hamile kalmayı engellemez diyemeyiz dedi
Sağlık ocağında da verebilirsin ben özel hastanede gidip vermiştim direk beta hcg testi istiyorum diyeKızlar Kan testini sağlık ocağında mı veriyosunuz hastanede doktor randevusuyla mı bide devlet hastanesine sıra alamıyorum netten 182 yi arayınca alabilir miyim biliyo musunuz
Ay evet ona da çok iyi demişlerArısütü bal polen karısımı tuketen de var.. Ben internetten sipariş verdim umarım gelir cumaya kadar
Hiç hissetmiyorum ama bakalım nasip :) Ekmek hiç yemiyoruz eşimle canım çok nadir, selenyum doktora sorayım bi yarın ben de. Vakti zamanını bekliyor gelmek için öyle düşünüyorum artık bakalım ne zaman gelecek bebişlerimizİnşallah bu ay kalmışsındır canım demek ki hamilr kalmaya engel bir durum yok ya hemen kalmışsın bak ilk aydan maşallah
Tsh biraz daha düşük olması gerekiyor canım ilk trimesterda o yüzden başlatır ilaca büyük ihtimalle. Hashımato için selenyum kullanmanı öneririm eşimde var benim de. Bir de glutensiz beslenmen lazım ekmek ve paketli gıda yok. Ekmek illa kullanmak istersen glutensiz unla kendin yap
Beeo diye bi marka var onun karışımı eczanelerde oluyor istersen bi bak canımAy evet ona da çok iyi demişlerbiraz kargolar da yavaş bu ara o kdar yoğunluk var ki
TeşekkürlerSağlık ocağında da verebilirsin ben özel hastanede gidip vermiştim direk beta hcg testi istiyorum diye
Kız benım gecen hafta sıparıs ettıgım gebelik testi yasaga takıldı, adet oldum daha gebelik testi gelecekAy evet ona da çok iyi demişlerbiraz kargolar da yavaş bu ara o kdar yoğunluk var ki
Olması için deneyenlerdenim :) yinede teşekkürlerTsklr daridi basiniza eyer sizde bekliyorsaniz bebek
Allahim tez zamanda nasip eder insallah bende 5 aydir cok istiyodum olmadi ramazanda fazla iliskide olmadi 2 kez oldu ve sonuc bu oldu tek yapdigim sey bir yerde okumusdum iliskiden sonra 5 dk bacaklarinizi havada tutun diye o sekilde durdum ve dusumu sabaha doru aldim mumkunse eyer sabah alinOlması için deneyenlerdenim :) yinede teşekkürler
Allahim tez zamanda nasip eder insallah bende 5 aydir cok istiyodum olmadi ramazanda fazla iliskide olmadi 2 kez oldu ve sonuc bu oldu tek yapdigim sey bir yerde okumusdum iliskiden sonra 5 dk bacaklarinizi havada tutun diye o sekilde durdum ve dusumu sabaha doru aldim mumkunse eyer sabah alinOlması için deneyenlerdenim :) yinede teşekkürler
Bizde bu ay ilk defa deniyoruz koranadan önce doktora gitmiştim ama araya hastalık girince biraz ertelemiştik. belime yastık koyarak bekledim ilk ay tutan az diye çok ümit etmek istemiyorum ama yinede insan ister istemez ümitleniyo :) daha 5 gün var bataAllahim tez zamanda nasip eder insallah bende 5 aydir cok istiyodum olmadi ramazanda fazla iliskide olmadi 2 kez oldu ve sonuc bu oldu tek yapdigim sey bir yerde okumusdum iliskiden sonra 5 dk bacaklarinizi havada tutun diye o sekilde durdum ve dusumu sabaha doru aldim mumkunse eyer sabah alin