Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E biz de kullanalım o zaman ya regenesis max kullanıyorum şuan o bitince bunu alayım bari

Bu ay ben de öyle yapsaydım belki tutardı erken adet oldum iki ilişkiye gebelik süper
Kız bunun gibi başka vitaminler var durumunu bilmem ama 200 küsür tl bence pahalı bir vitamin için

K Kalz
Benim adetten bittikten sonraki gögüs hassasiyetim hala geçmedi normalde adetle biterdi. Şimdi adetime 12 gün filan var ama 1haftadır sivilcelerimde çıktı hiç olmaması gereken bişeydi bukadar erken.
Hele bide tuhaf rüyalarımı hiç katmıom. Kokuya hassasiyetim de arttı hemen alıom.
Oruçluyken sahurda yemekten sonra yatınca midem bulanırdı bende çok yedim yattım ondan diodum ama şu Bi kaç gündür aynı sabaha karşı yatıom yine hafif mide bulantılarım var. Son Bi kaç gündür de dizlerim ve kalçalarım arada ağrıo özellikle geceleri.
Ya ben kendimi çok dinliom yada Bi garip hallerim var çözemedim gitti ya.

Bende aynı durumdaydım ama hamile değilmişim

Ben az once ınofolıc diye bi folık asıt sıparıs verdim.. Bi arkadas önerdi
Polikistik over ve yumurtlama sorunu olanlar için verilen bir ilaç kuzum biliyorum ama ben bu ay doktor a gitmek istiyorum Bi hormonlarıma bakılsın alttan muayane etsin sonra klomen ve çatlatma iğnesi isteyeceğim inşallah kabul eder

Yunurtalıkları ınceltıyormus yumurtlamayı kolaylastırıyormus herhalde eczacı arkadsı bunu kullan demıs,, dedım polıkıstık yok ama dedım o da bende de yok bunu ıc dedı dedı

Walla direk sipariş ettim kullanmasam mı ki zararı olur mu acaba

Ben az once ınofolıc diye bi folık asıt sıparıs verdim.. Bi arkadas önerdi
İnofolic sadece miyo inositol içeriyor sanırım, kombine vitaminler daha faydalı olabilir. Gerçi dozu yüksek ama yumurtalıklar için coenzym Q10 selenyum arjinin de tavsiye ediliyor kombine vitaminler de bunlar da var. Ben de bu ay ilk kez kullanacağım etki için 3 ay beklemek lazımmış ama içime bir huzur çöktü. Sanki çok beklemeyecegim artık güzel haberi.insallah.

Ne guzel boyle hıssetmen bıle guzel, inşallah pek yakında alırsın guzel haberın,
Ben 3 ay kadar gynosıtol kullandım ama gebelık olmadı gecen ay hıc Bı folık asıt kullanmadım nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum dedım.. Arakads ta ınofolıc onerdı yumurtlıkları ınceltıyormus falan diyince hemen sıparıs ettım

Kız bunun gibi başka vitaminler var durumunu bilmem ama 200 küsür tl bence pahalı bir vitamin için
Pahalı gerçekten ama bir ümit diyor insan. Üstelik coenzyme q10 infertilite için 600 mg tavsiye ediliyor günlük bunda 200 var diye ekstra onu da aldım ben. Yani her ay 600 civarı sadece takviyeye veriyorum. Allah affetsin ağrıma gidiyor. Ne yapalım tüp bebege gerek kalmaz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…