- 4 Mart 2020
- 271
- 295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı insallah sizin icin deevet normalde meme kanseri tedavisinde kullaniliyor ancak letrozol icerdiginden dolayi yumurtalari da geliştiriyor. Insallah sebep olur gebeligimize. Sizin yumurtalar nasil kontrole gittiniz miBende kullanıyorum şu anda femara ve estrofem ayrıca iğne olarakta merional 2 doz 1 su birkaç gün sonra da cetrotide en sonda çatlatma iğnesi yapıcam bende yumurta 1 tane bu femara gögüs kanseri önlemek için değilmiydi
Insallah hayita gerek kalmadan olurSelam canlar bende durum ayni beklemekteyim adeti olmazsa bu ay hayit tohumuna başlicam bakalim nasip kismet herşey
Inşallah canim inşallahInsallah hayita gerek kalmadan olur
4 gün iğne sonra kontrol dedi canım pazartesi günü ilk kontrolü yapacakHadi hayırlısı insallah sizin icin deevet normalde meme kanseri tedavisinde kullaniliyor ancak letrozol icerdiginden dolayi yumurtalari da geliştiriyor. Insallah sebep olur gebeligimize. Sizin yumurtalar nasil kontrole gittiniz mi
Benm dort yumurtam oldu asilama icin catlatma yaptik canm bu ay ama tutmadi.Kızlar bayagidir yazmadim gruba. Bu ay yeniden tedaviye başladım. Femara kullandim dort yumurtam oluşmuş. 15.13.13.12 mm. Ama sayi fazla olduğundan dr catlatma ignesi yapmak istemiyor riskli olur diye. Onceden d3 klomen kullanmistim 3 ay takip bile yapilmamisti hamile kalamadim. Cok mu riskli olur sizce 4 yumurtaya igne? Siz olsaniz ne yapardiniz, üzgünüm biraz
Benm dort yumurtam oldu asilama icin catlatma yaptik canm bu ay amundan sonraki ay yüzünü güldürsün Allah
Bundan sonraki ay yüzünü güldürsün Allah insallah canimBenm dort yumurtam oldu asilama icin catlatma yaptik canm bu ay ama tutmadi.
Merhaba ben burdayım hiç gitmedimKızlar napıyosunuz nasılsıniz yok mu kimse
Forum baya sessiz kalmışnapıyosun canım nasılsınMerhaba ben burdayım hiç gitmedim
Vay başuma gelenler benim sorma covid oldumForum baya sessiz kalmışnapıyosun canım nasılsın
Yaa gerçekten mi kaç gündür covidlisintest yapmasalar anlamayacaktın yani şimdi nasılsın nasil hissediyorsun kendiniVay başuma gelenler benim sorma covid oldum
tam tüp bebek yaptırıyordum Hastane istedi testi Yoksa belirtim yok ya nerden bilicem çattt pozitif ben şok Herşey iptal oldu Ben 3 aydır bebek için multivitamin kullanıyordum o korumuş beni ondan belirtim yok Hâlâ da içiyorum
Bitti dün bugün iş başı yaptım aynen hiç belirti yoktu hâlâ da yok iyiyim yaniYaa gerçekten mi kaç gündür covidlisintest yapmasalar anlamayacaktın yani şimdi nasılsın nasil hissediyorsun kendini
Çok geçmiş olsun canım. Bizde miniğimin gelmesini bekliyoruz işteBitti dün bugün iş başı yaptım aynen hiç belirti yoktu hâlâ da yok iyiyim yani
Kuzum iyiyiz sen ne yapıyorsun
Bende iyiyim çok şükür canım miniğimin doğmasını bekliyorumKuzum iyiyiz sen ne yapıyorsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzumBende iyiyim çok şükür canım miniğimin doğmasını bekliyorum