Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullanıyorum şu anda femara ve estrofem ayrıca iğne olarakta merional 2 doz 1 su birkaç gün sonra da cetrotide en sonda çatlatma iğnesi yapıcam bende yumurta 1 tane bu femara gögüs kanseri önlemek için değilmiydi
Hadi hayırlısı insallah sizin icin de💓evet normalde meme kanseri tedavisinde kullaniliyor ancak letrozol icerdiginden dolayi yumurtalari da geliştiriyor. Insallah sebep olur gebeligimize. Sizin yumurtalar nasil kontrole gittiniz mi

Hadi hayırlısı insallah sizin icin de💓evet normalde meme kanseri tedavisinde kullaniliyor ancak letrozol icerdiginden dolayi yumurtalari da geliştiriyor. Insallah sebep olur gebeligimize. Sizin yumurtalar nasil kontrole gittiniz mi
4 gün iğne sonra kontrol dedi canım pazartesi günü ilk kontrolü yapacak

Kızlar bayagidir yazmadim gruba. Bu ay yeniden tedaviye başladım. Femara kullandim dort yumurtam oluşmuş. 15.13.13.12 mm. Ama sayi fazla olduğundan dr catlatma ignesi yapmak istemiyor riskli olur diye. Onceden d3 klomen kullanmistim 3 ay takip bile yapilmamisti hamile kalamadim. Cok mu riskli olur sizce 4 yumurtaya igne? Siz olsaniz ne yapardiniz, üzgünüm biraz
Benm dort yumurtam oldu asilama icin catlatma yaptik canm bu ay ama tutmadi.

Forum baya sessiz kalmış😕napıyosun canım nasılsın
Vay başuma gelenler benim sorma covid oldum
tam tüp bebek yaptırıyordum Hastane istedi testi Yoksa belirtim yok ya nerden bilicem çattt pozitif ben şok Herşey iptal oldu Ben 3 aydır bebek için multivitamin kullanıyordum o korumuş beni ondan belirtim yok Hâlâ da içiyorum

Vay başuma gelenler benim sorma covid oldum
tam tüp bebek yaptırıyordum Hastane istedi testi Yoksa belirtim yok ya nerden bilicem çattt pozitif ben şok Herşey iptal oldu Ben 3 aydır bebek için multivitamin kullanıyordum o korumuş beni ondan belirtim yok Hâlâ da içiyorum
Yaa gerçekten mi kaç gündür covidlisin😯test yapmasalar anlamayacaktın yani şimdi nasılsın nasil hissediyorsun kendini

X