Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şifa olsun inşallah

İnşallah canım benim. Bende pko ve İnsülin direnci olmasa bu kadar ümitsiz olmam ama sadece bebek isteme stresi yok ki bende.. Doktor randevusu aldım regl tarihime o kadar umudum yok yani gidip Bi kontrol ettireyim hormonlarımı

İyi geceler canlar iyi bayramlar herkese X xnobodyx beni de ekler misin bat 29 Haziran. Bu ay yumurtlamam geç oldu. Adetim biraz düzensiz. Aksama ya da ekstra bir durum olmazsa inşallah adet olurum 29 Haziran'da

Ben birşey sorcam bu yumurtlama hesaplama için aldınız testleri kullanarak o gün ilişkiye girdiniz kesin mi tutucak herhangi bir sorun yoksa yada söyle diyim yumurta catladigi halde gebe kalinmama gbi bir durumla karşılaşan oldu mu

Bu markadan senin gibi sonuc alamayan @BlueDesertRain @sultanyksl arkadaslar da sonuc alamadi. tavsiye etmiyorm
Bu testi ben de 2 aydır kullanıyorum ve pik göremedim tam koyulaşma olmadan çatlama gibi gösteriyor ben de mi sorun var geç yumurtlama mı oluyor diyorum reglim de düzenli kafayı yiyeceğim elimdeki testler bitti hamilelik yoksa kağıt testlerden alacağım melegimmgelsin

Kesin tutacak diye birşey yok canım öyle olsa burda isteyen herkes gebe kalırdı hiçbir sağlık sorunu olmayanlarda bile %15-20 şans oluyor. Çatlamadan sonra döllenmenin olması önemli olan

Bence kağıt en iyisi hassas onlar

Eşimin yakın arkadaşlarından biri bayram için aradı o da bizden 2 ay sonra evlenmiş eşi 5 aylık hamileymiş düşünün kızlar ilk aydan hamile kalmış : bende 8 aylık evliyim . Eşimin suratı asıldı, sigara içmeyi bırakmıştı aslında ama dayanamadı bi tane içti içten içe çok üzüldüğünü hissettim

Rabbim bizlere de güzel haberler vermek nsaip olur inşAllah

Benden 1 hafta önce evlenen bir tanıdık vardı o da hemen gebe kalmıştı. Bebeği oldu bile. Biz de hala uğraşıyoruz işte. İnsanın içine oturuyor tabi muhakkak ama elimizden birşey de gelmiyor ki vakti zamanı vardır diyoruz, her adet öncesi testler, gerginlik, stres, acaba oldu mu diye sürekli kendini dinlemek. Sonra olmayınca üzülmek. Bir videoda, resimde ya da birinin söylediği en ufak birşeyde sanki canından birşey kopmuş gibi ağlamak. Ama etrafına herşey yolunda gibi davranmak. Çok fazla yıpratıcı. Ama olacak inşallah yine de umudumuz var. Rabbim tez zamanda güzel haberler almayı, sağlıklı gebelik geçirmeyi ve sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize dolmuşum sanki ben de içimi başka birine dökemiyorum burası da olmasa çatlayacağız galiba

Öyle düşünme canım.. Ben ilaç almadan bir yıl regl olmuyordum çocuğum olmayacak diye düşünerek evlendim evlendiğim ay gebe kalmışım çok mutlu oldum dört aylıkken kalbi durdu.. Önemli olan kucağına almak

Kesinlikle burası banada çok iyi geldi yazmasam çatlayacağım sanki..
İnşallah anneliğin zorluklarından dem yandığımız günler gelir çok amin
Tabi önce herşeyin hayırlısı .. İnşallah rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla minik kalpli bebeklerimize kavuştursun bizleri..

önemli olan sağlıklı olması kucağına almak tabi ki. İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz biz de bebeklerimize Ben de 1 yıldan fazladır ilaçsız regli olmuyordum. İlk defa bu sefer kendiliğinden geldi. Doktor yumurtan büyüyor ama catlamiyor demisti bu ay oldu çok şükür. Adet de olunca daha bir umutlanmaya başladım sanki. Çaksır suyu kullandım onun mu faydası oldu bilmiyorum. Pko ve insülin direnci var bende

İnsülin direnci ve pko var bende de canım aynen

Aminnn inşallah tek olsun da sağlıklı sıhhatli yavrularımız dem vurmam ya :)

Ne illet birşey ya kilo aldım aşırı derecede bir sürü rahatsızlık çıkıyor bir kurtulsak şu hastalıklardan insülin direnci için ilaç kullanıyor musun canım?
Hayır canım doktor gerek yok yediğine dikkat et dedi vermedi.. Karantina günleri yüzünden acayip kilo aldım eminim hem pko hem de İnsülin hastalığım ilerlemiştir çünkü kilo bu iki hastalıkta en büyük düşman ve gebeliğe engel sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?

Ben insülin direnci için glifor kullanıyorum ve folic Trio kullanıyorum folik asit. Geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum. Bu ay çok şükür kendisi çatladı yumurtam testle takip ettim kendim

Ben insülin direnci için glifor kullanıyorum ve folic Trio kullanıyorum folik asit. Geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum. Bu ay çok şükür kendisi çatladı yumurtam testle takip ettim kendim
Bu ay ki regl tarihime randevu aldım olmadı Bi kan tahlili yapsın da ben de isteyim şeker için ilaç. Ben de bu ay klomen ve iğne istemeyi düşünüyorum doktor dan bakalım ne diyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…