Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar anlık foto atmak istedim sizler napıyorsunuz 😍

Eklentiler

• 879B260F-E0C8-4A7F-9F00-FBDFA6138AC7.jpeg
    879B260F-E0C8-4A7F-9F00-FBDFA6138AC7.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 26
Aynen, deneyelim. Ben dün gece sipariş verdim.. 20 tane var içinde sabah aksam ıcmek gerekmıs.. Herhalde yeniden sipariş vermem gerekecek
Ben de reglken başlıcam canım sabah akşam içersek yumurtlamaya kadar tam olur eğer gebelik olmazsa öbür ay tekrar alırım

Ben de bu tarz bişey kullanmak istiyorum işte, eşimde bir sorun yok belki bende vardır yumurta kalitesi düşüktür 🙄
İlk hamilelik düşünürken solgarın L-arginin koenzim Q10 ve selenyumunu almıştım onlar da kaliteyi çok arttırıyor ama düzenli kullanamadım
Vallahi benim de ilk istediğim ay kimyasal oldu canım biliyorsun kimyasala ya yumurtanın kalitesizliğinden ya spermin Nisan da 2 günü değerlendirdim olmadı bu ay baya bi değerlendirdim yine olmadı hissediyorum hiç bi belirtim yok çünkü ben benim yumurtalar yeterince kaliteli gelişmiyor diye tahmin ediyorum o yüzden destekleyici bişi kullanmak istiyorum Ovülasyon ile de takip edicem kaset testlerde yeterince koyulaşma göremedim 2 ay bu ay kağıt teste geçeceğim

Merhaba arkadaşlar takviye ilaçları görünce yazmak istedim. Bende de pko var. Günde iki tane inofolic bir tane omega ve bir tane de supradin kullanıyorum. Bunlara ek olarak kuersetin ve curcumin sipariş verdim onları da kullanıp faydasını görürsem yazarım size. Bu arada takviyeleri buradaki pkos grubunda bir arkadaş yabancı bir doktorun kitabını çevirmiş oradaki oranlara göre kullanıyorum. Kullanıp pkosu baskılayan ve hamile kalan yada düzenli adet görmeye başlayan çok var. Bazıları bu ay yine kırmızıları gördüm yazıyor isyan ederek. Pkoslu olmayan anlamaz bizim için ilaç kullanmadan her ay düzenli bir şekilde adet olmak bile çok büyük bir nimet!!!

Vallahi benim de ilk istediğim ay kimyasal oldu canım biliyorsun kimyasala ya yumurtanın kalitesizliğinden ya spermin Nisan da 2 günü değerlendirdim olmadı bu ay baya bi değerlendirdim yine olmadı hissediyorum hiç bi belirtim yok çünkü ben benim yumurtalar yeterince kaliteli gelişmiyor diye tahmin ediyorum o yüzden destekleyici bişi kullanmak istiyorum Ovülasyon ile de takip edicem kaset testlerde yeterince koyulaşma göremedim 2 ay bu ay kağıt teste geçeceğim
Bu kağıt testler ne oluyor canım hiç duymadım 🤔

Bu inofolic ilacını kaç gün içmek lazım kaç kutu almalıyız yumurtlaması sabit olmayan pko lar için falan? Bilgisi olan var mı?
Bi süresi yok canım hamile kalana kadar kullanılmasını öneriyorlar regl iken başlayacağım ben 1 haziran da günde 2 tane içeceğim faydası olur diye tahmin ediyorum bakalım yeni yumurta gelişene kadar

Merhaba arkadaşlar takviye ilaçları görünce yazmak istedim. Bende de pko var. Günde iki tane inofolic bir tane omega ve bir tane de supradin kullanıyorum. Bunlara ek olarak kuersetin ve curcumin sipariş verdim onları da kullanıp faydasını görürsem yazarım size. Bu arada takviyeleri buradaki pkos grubunda bir arkadaş yabancı bir doktorun kitabını çevirmiş oradaki oranlara göre kullanıyorum. Kullanıp pkosu baskılayan ve hamile kalan yada düzenli adet görmeye başlayan çok var. Bazıları bu ay yine kırmızıları gördüm yazıyor isyan ederek. Pkoslu olmayan anlamaz bizim için ilaç kullanmadan her ay düzenli bir şekilde adet olmak bile çok büyük bir nimet!!!
Son lafın ile duygularıma tercüman olmuşsun canım

Ben de reglken başlıcam canım sabah akşam içersek yumurtlamaya kadar tam olur eğer gebelik olmazsa öbür ay tekrar alırım
Evet oyle de olabılır, ama ara vermeden ıc yazmıs bırının Doktoru, dün forumları okudum baya da.. Ben de dun regl oldum hemen sıparıs verdım regl bıttınce ancak elıme ulasır sanırım.. Yumurtlamaya kadar 10 gün içmiş olurum dediğin gibi de yapabılırim

Evet oyle de olabılır, ama ara vermeden ıc yazmıs bırının Doktoru, dün forumları okudum baya da.. Ben de dun regl oldum hemen sıparıs verdım regl bıttınce ancak elıme ulasır sanırım.. Yumurtlamaya kadar 10 gün içmiş olurum dediğin gibi de yapabılırim
Günde 2 tane iç canım bence baya fayda sağlar kalitesinde ben de kararsız kaldım şimdi 2 paket mi alsam acaba benim arkadaşıma hamilelik düşündüğün ay başla buna demiş doktor

Günde 2 tane iç canım bence baya fayda sağlar kalitesinde ben de kararsız kaldım şimdi 2 paket mi alsam acaba benim arkadaşıma hamilelik düşündüğün ay başla buna demiş doktor
Bence 2 iste.. Ben tek içilecek sanmıştım 200 mg varmıs tek posette 400 içmemiz gerek ya folık asıt o yuzden 2 ıcmelıyız.. Bende tekrar isticem 2.yi

Bu tarz vitaminler falan 3 ayda etki ediyor canım bence de ikinci kutu üçüncü kutu illa gerekir

Bu hani idrara batırılıyor ya canım instagramda falan sarılanlar onlardan ben hijyenik olsun diye kaset test aldım ama çok memnun kalmadım o yüzden bi de onu deneyeceğim
Hmmm bulursan bana da marka söyler misin bir de nerden aldığını

Hmmm bulursan bana da marka söyler misin bir de nerden aldığını
Birgebeningünlüğü var instagramda hem takip aşamasında çok yardımcı oluyor hem baya yönlendiriyor canım ben ondan test almamama rağmen attığım testleri hep yorumladı yardımcı oldu herkes baya memnun istersen bi bak

Haklısın gerçekten biz bazen düşünemiyoruz bunu, umarım faydası olur kullandıklarının, Allah dermansız dert vermesin 🙏🏻

Birgebeningünlüğü var instagramda hem takip aşamasında çok yardımcı oluyor hem baya yönlendiriyor canım ben ondan test almamama rağmen attığım testleri hep yorumladı yardımcı oldu herkes baya memnun istersen bi bak
Sağol tatlım daha önce söylemişlerdi bak onu ben de yarın isteyeyim madem adetim bitene kadar anca gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X