Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bir kontrolde yarım asgari ikinci kontrolde bir asgari ücret ödemeyi göze alacaksın canım ben Ankara yı bu yönden hiç sevmedim

Merhabalaaar Hatayda tanıdığınız önereceğiniz kadın doğum var mı tedavi için gideceğiz de bir kontrol amaçlı bebiş istiyoruz

Kuzum bu ay gün aşırı dene.. Ben ovulasyon yapmıcam. Adet biter bitmez baslıcam.. Yumurtanın kacma sansı da kalmaz.. Hem yumurta günü stresini de yasamayız..
Canım ben öyle daha çok stres oluyorum ya iki günde bir yapmam lazım diye sadece yumurtlama döneminde bile yapamamıştık biz öyle
Aynen o kadar gözden çıkarmak lazım. İnşallah biran önce kurtulursunuz kuzum

Merhabalaaar Hatayda tanıdığınız önereceğiniz kadın doğum var mı tedavi için gideceğiz de bir kontrol amaçlı bebiş istiyoruz
İskenderunda yaşıyorum 9 ay akın karacaya gittim çok memnundum ama her şeye rağmen olmayınca, bir de sinan erdoğan a görüneceğim. Çok iyi doktor

Yukarıdaki adetimin 12. Günü bi altındaki da 13. Günü yani bugün. Gözle bakınca daha net tabi iki çizgide aynı koyulukta yumurtlama oluyor bu değil mi

Bn bu ay çakşir içtim eşim içmedi eşime günde bır kere keçi boynuzu kedırdım sorunumuz olmamasına rağmen bırde ilişkiden sonra yastikla yükselttim kendımı
Canim benim bide soyle dene ben ramazanda sadece 2 gun iliskiye girfim ve her ikisindede iliskiden sonra 5 fk kadarinda bacaklarimi kaldirdim havaya ole tutdum ve sabaha kadar dus almadim sabah aldim ve sonuc bugun pozitif cikdi

Hayırlısı olsun canim yola devam

Canim benim bide soyle dene ben ramazanda sadece 2 gun iliskiye girfim ve her ikisindede iliskiden sonra 5 fk kadarinda bacaklarimi kaldirdim havaya ole tutdum ve sabaha kadar dus almadim sabah aldim ve sonuc bugun pozitif cikdi
Hamile misssiiiiinn kesinse seni listeye ekleyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…