- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
O zaman bir kontrolde yarım asgari ikinci kontrolde bir asgari ücret ödemeyi göze alacaksın canım ben Ankara yı bu yönden hiç sevmedimAynen kesinlikle bu Ankara böyle aslında devletin doktorlarına daha çok güvenirim ama malesef çok kalabalık ve derdını tam anlatamıyorsun bile ben benımle herşeyi konuşsun herşeyime bakılsın ıstıyorum
Canım ben öyle daha çok stres oluyorum ya iki günde bir yapmam lazım diyeKuzum bu ay gün aşırı dene.. Ben ovulasyon yapmıcam. Adet biter bitmez baslıcam.. Yumurtanın kacma sansı da kalmaz.. Hem yumurta günü stresini de yasamayız..
İskenderunda yaşıyorum 9 ay akın karacaya gittim çok memnundum ama her şeye rağmen olmayınca, bir de sinan erdoğan a görüneceğim. Çok iyi doktorMerhabalaaar Hatayda tanıdığınız önereceğiniz kadın doğum var mı tedavi için gideceğiz de bir kontrol amaçlı bebiş istiyoruz
Canim benim bide soyle dene ben ramazanda sadece 2 gun iliskiye girfim ve her ikisindede iliskiden sonra 5 fk kadarinda bacaklarimi kaldirdim havaya ole tutdum ve sabaha kadar dus almadim sabah aldim ve sonuc bugun pozitif cikdiBn bu ay çakşir içtim eşim içmedi eşime günde bır kere keçi boynuzu kedırdım sorunumuz olmamasına rağmen bırde ilişkiden sonra yastikla yükselttim kendımı
Her ay kirmizilari görüyorm... iki ay sonra bir yil olacakDur bismillah kız
Hayırlısı olsun canim yola devamKızlar herkese iyi bayramlar
ayın 5 inde adet olmuştum şimdi 25i yine adet oldum ben yumurtlama görcem diye beklerken
demem o ki, ovulasyon testi yapıyorsanız adet bitiminde hemen başlayın ben bu ay da kaçırmışım haberim yok
Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağızX xnobodyx canım yeni bat 24 haziran
Hamile misssiiiiinnCanim benim bide soyle dene ben ramazanda sadece 2 gun iliskiye girfim ve her ikisindede iliskiden sonra 5 fk kadarinda bacaklarimi kaldirdim havaya ole tutdum ve sabaha kadar dus almadim sabah aldim ve sonuc bugun pozitif cikdi
Kuzum benım 25 ay olduHer ay kirmizilari görüyorm... iki ay sonra bir yil olacak
EveeeeeettttHamile misssiiiiinnkesinse seni listeye ekleyeyim
Tebriklerr cnm, saglıcakla gelsin inşallah,Eveeeeeetttt
inşallah canımm yaklaşık 1 yıldır hipotiroidle uğraşıyorum, ama hepinizin dediği gibi denemeye devamHosgeldin topigimiz uğurlu gelir insallah gebelerimiz artiyor yavas yavas
Tsklr herkeze nasip olsun insallahHayırlı ugurlu olsun canım
Hayırlı olsun cok seviniyorm böyle haberlerinizeEveeeeeetttt
TsklrHayırlı olsun cok seviniyorm böyle haberlerinize