- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Doktorunla takibini yap hiçbir tedbiri elden bırakma rabbim sağlıkla versin kucağınaTsklr benim bundan sonra basliyo bide zorlu surecim kan pıhtılaşmaşı var bende nasil bi yol alcam bilemiyorumda kala kaldim olece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunla takibini yap hiçbir tedbiri elden bırakma rabbim sağlıkla versin kucağınaTsklr benim bundan sonra basliyo bide zorlu surecim kan pıhtılaşmaşı var bende nasil bi yol alcam bilemiyorumda kala kaldim olece
Amin insallah canim benim bakalim turkiyede deilim o yuzden dturkiyemin doktorlarina kurban olim bunlar pek fazla anlamiyolarDoktorunla takibini yap hiçbir tedbiri elden bırakma rabbim sağlıkla versin kucağına ♥
Yaaa tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin insallah canim benim bakalim turkiyede deilim o yuzden dturkiyemin doktorlarina kurban olim bunlar pek fazla anlamiyolar
Ben de kendim başladım, yumurtalarda gelişim sıkıntısı varsa faydası olacağına inanıyorum. İçerik çok iyi, coenzym Q10 ve miyo inositol var. Tabi daha birçok şey. İnşallah faydası olur.Merhaba bende doktora gidicektim bu reglimde ama bayrama denk geldi bende kendim kullanmak istiyorum
Tsklr allah razi olsunYaaa tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın günleri nasıl ayarladınızCanim benim bide soyle dene ben ramazanda sadece 2 gun iliskiye girfim ve her ikisindede iliskiden sonra 5 fk kadarinda bacaklarimi kaldirdim havaya ole tutdum ve sabaha kadar dus almadim sabah aldim ve sonuc bugun pozitif cikdi
Bu takviyenin adı nedir acaba konuşmaları kaçırmışım başınıBen de kendim başladım, yumurtalarda gelişim sıkıntısı varsa faydası olacağına inanıyorum. İçerik çok iyi, coenzym Q10 ve miyo inositol var. Tabi daha birçok şey. İnşallah faydası olur.
Neye başladın canım?Ben de kendim başladım, yumurtalarda gelişim sıkıntısı varsa faydası olacağına inanıyorum. İçerik çok iyi, coenzym Q10 ve miyo inositol var. Tabi daha birçok şey. İnşallah faydası olur.
Ahahah aynı şeyi yazmışız kız ama galiba prowomen den bahsetmişler takviye vitamin ilacıBu takviyenin adı nedir acaba konuşmaları kaçırmışım başını
Gunlerimde adetimin bittigi gunun ertesi gunu iliski oldu ondan 1 gun sonrasindada oldu sonrsinda hic oladiHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın günleri nasıl ayarladınız
Ne bilim sak diye hasta oldum ne agri ne siziNiyeki yaa
İnstagramda minnak kurabiyeler sayfası satıyor canım. 30 yumurtlama 4 gebelik testi 60 liraydı en son.Canım ben de bu ay ilk defa laboquick kullanıyorum şu anlık bi sorun yok ama yine de bileyim innovita nerede satılıyor ben nette bulamadım yazınca hep farklı şeyler çıkıyo
Hadi yaaa ;( ben ozmn devletteki doktoru sıkıştırayım biraz herşeye baktırıyımO zaman bir kontrolde yarım asgari ikinci kontrolde bir asgari ücret ödemeyi göze alacaksın canım ben Ankara yı bu yönden hiç sevmedim
Sanırım ya prowomen ya da klomen diye bir şeyin adı geçiyordu canımAhahah aynı şeyi yazmışız kız ama galiba prowomen den bahsetmişler takviye vitamin ilacı
E biz de kullanalım o zaman ya regenesis max kullanıyorum şuan o bitince bunu alayım bariAhahah aynı şeyi yazmışız kız ama galiba prowomen den bahsetmişler takviye vitamin ilacı
Bu ay ben de öyle yapsaydım belki tutardı erken adet oldum iki ilişkiye gebelik süperGunlerimde adetimin bittigi gunun ertesi gunu iliski oldu ondan 1 gun sonrasindada oldu sonrsinda hic oladi
Hayırlı olsun canım darısı başımızaEveeeeeetttt
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallahTsklr allah razi olsun