Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bende doktora gidicektim bu reglimde ama bayrama denk geldi bende kendim kullanmak istiyorum
Ben de kendim başladım, yumurtalarda gelişim sıkıntısı varsa faydası olacağına inanıyorum. İçerik çok iyi, coenzym Q10 ve miyo inositol var. Tabi daha birçok şey. İnşallah faydası olur.

Canim benim bide soyle dene ben ramazanda sadece 2 gun iliskiye girfim ve her ikisindede iliskiden sonra 5 fk kadarinda bacaklarimi kaldirdim havaya ole tutdum ve sabaha kadar dus almadim sabah aldim ve sonuc bugun pozitif cikdi 🤭
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın günleri nasıl ayarladınız 😊

Ben de kendim başladım, yumurtalarda gelişim sıkıntısı varsa faydası olacağına inanıyorum. İçerik çok iyi, coenzym Q10 ve miyo inositol var. Tabi daha birçok şey. İnşallah faydası olur.
Bu takviyenin adı nedir acaba konuşmaları kaçırmışım başını 🤔

Kızlar bata 3 kaldı, ama hiçç göğüs ağrım yok, her ay battan önce ağrırdı, bu ay 3 gün kalmasına rağmen hiç ağrımıyır, nedendir sizce? Yumurtlamadımmı yaaa :KK43:((1

Kizlar benim yumurtalamam uygulamada 12ci gun gosterdi bugun 14cu gun bugun mende beyaz akinti geldi...ama kac gundur yok sizce yumurtlaama gecikmiş ola bilirmi??? keşke oyle olsaa iyi degerlendiremedik o gunleri😭 cokkk umutsuzdum o gunu kaçırdığımiz icin🥺 bugün olsa bi şans ola bilirmi sizce???ben pek bilmiyorum o konulari

Canım ben de bu ay ilk defa laboquick kullanıyorum şu anlık bi sorun yok ama yine de bileyim innovita nerede satılıyor ben nette bulamadım yazınca hep farklı şeyler çıkıyo ☺️
İnstagramda minnak kurabiyeler sayfası satıyor canım. 30 yumurtlama 4 gebelik testi 60 liraydı en son.

Ahahah aynı şeyi yazmışız kız ama galiba prowomen den bahsetmişler takviye vitamin ilacı
E biz de kullanalım o zaman ya regenesis max kullanıyorum şuan o bitince bunu alayım bari😏
Gunlerimde adetimin bittigi gunun ertesi gunu iliski oldu ondan 1 gun sonrasindada oldu sonrsinda hic oladi 😊
Bu ay ben de öyle yapsaydım belki tutardı erken adet oldum 😬 iki ilişkiye gebelik süper 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X