Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum testlerini değiştir. Baska bi marka kullan

Ne guzel dusunmussun kesinlikle insan şükretmeyi bilmeli

Kuzum testlerini değiştir. Baska bi marka kullan
Ya canım umudum pek kalmadı bu ay da hamile kalamam regl olursam Bi lütuf olur ilaç kullanmadım o yüzden bu ay regl olunca doktor a gidip onla takip yaptırmak istiyorum belki çatlatma iğnesi falan verir Bi de bu arada devlet hastanesi çatlatma yumurta takibi yapıyordur herhalde hayırlısı kuzum soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi de işe yaramadı demekki

Yaptım birkaç gün önce sonuç negatif. (Bu yaptığım 3. Test)
Canm testlerin bi kaci koyu hep kafa karistirici bu yuzden stres yapma sabret. Adet oldukdan sonra innovita test al turkiyede bunu kullananlar cok memnun. Senin kullandiklarndan cok az insan memnun

Sabırlı ol stres yapma. Dedigin gibi doktora gidersin. Sogan suyi bende kullandım rahim icin iyi bebek olmasada

Bu ay doktor 21.gün yumurtaya bakalm dedi 21.gün bugün bayrama denk geleceği için bi sonraki ay gel dedi bende evde bayramda olursa gelmem ama bayramdan sonra olursa gelirim kandada bakarız yumurtlmya dedim tamam dediler ona göre ilaç veririz ye alttan hiç olmadım karından oldum birşey yok normal denildi herşey geçen ay 20 Nisan'da yumurtlma oldu eğer tekrar gebelik olmazsa detaylı baktrcaz eşimle laboquick kullanıyorum geçen ay düzensiz kullandım akıntım çoğladığmda yaptım çıktı hemen yumurtlma 2 gün sürdü bu ay düzenli yapıyorum

Canm testlerin bi kaci koyu hep kafa karistirici bu yuzden stres yapma sabret. Adet oldukdan sonra innovita test al turkiyede bunu kullananlar cok memnun. Senin kullandiklarndan cok az insan memnun
Canım ben de bu ay ilk defa laboquick kullanıyorum şu anlık bi sorun yok ama yine de bileyim innovita nerede satılıyor ben nette bulamadım yazınca hep farklı şeyler çıkıyo

Kimseyi üzmek istemem ama ilk denemede hamile kaldım diyenlerle dolu site..herkesin kendine özel durumları olabilir.kızım kardeşsiz kalır düşüncesi beni yiyip bitiriyor.inşallah herkesin tez zamanda hayırlı evlatları olur

Rabb'im anne olmayı hak eden herkese nasıp etsin inşallah içindedede bana

Canım ben de bu ay ilk defa laboquick kullanıyorum şu anlık bi sorun yok ama yine de bileyim innovita nerede satılıyor ben nette bulamadım yazınca hep farklı şeyler çıkıyo ☺
Kullanan arkadaşlar yardımcı olur ben bilmiyorm ama trendyol hepsiburada dan bakin isterseniz.

Canım ben de bu ay ilk defa laboquick kullanıyorum şu anlık bi sorun yok ama yine de bileyim innovita nerede satılıyor ben nette bulamadım yazınca hep farklı şeyler çıkıyo
Bende loboquick kullaniyorum memnunum acikcasi. Her test aynı yani bence loboquick e devam er inşallah güzel haberler alırsın balım

Canm vajinal ultrason daha detayli bakiliyor. Benim de evlenmeden onve hep karından bakiliyordu adet sancilarima care bulunmadi emar bile cekildi bisey yok dedi onemli. Sonra evlendim alttan muayene yaptirdim genel endometriozis var dendi ve gebe kalamzsam laparospki yapilcak. Ama yinede umudumj kesmiyorm rabbim buyukdur.
Ertelemw asla esinde baktirsin herseyine

Bende loboquick kullaniyorum memnunum acikcasi. Her test aynı yani bence loboquick e devam er inşallah güzel haberler alırsın balım
İnşallah canım bence de aynı yani şu an gayet güzel görüyorum aşama aşama koyulaşmayı yapmadan 2 saat önce sıvı almıyorum bir de her gün 12 ile 16 arası aynı saatte yapmaya dikkat ediyorum. Çünkü diğer türlğ hep farklı çıkarmış zorlaşırmış yakalamak

İlk denemede hamile kaldım diyenler gerçekten şanslı çünkü doktorlar bile kadın ve erkekte hiçbir sorun olmasa bile gebelik şansı %15-20 gibi olduğunu söylüyorlar hiçbi zaman kesindir gibi bi veri yok zaten. O yüzden umutluyuz o yüzden deniyoruz olucak umudum bitmeyecek....

Ney kullando canım ben anlamadım

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için canım. 50'li bu paket bakalım işe yaramazsa dediğini deneyeceğim.

İnşallah bu ay hamile kalırım baktırmama gerek kalmaz çok korkuyorum alttan muayeneden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…