Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kırmızıları görene kadar umudun gitmesin...
Umarım onlara gerek kalmaz
Yok canım ya pik bile olmadı yumurtlama yok belli ki ilaç almadım ya bu ay bitkisel kürler ile ilacı bir kullanmak istemedim sakıncalı olur diye. İlaçsız regl olamadığım için yumurta gelişmedi belli ki.. Soğan suyu belki fayda eder demiştim ama olmadı işte en iyisi doktor a gitmek

Testere dişli aslan pençesini ne kadardır kullanıyorsun. En az 3 ayda etki gösteriyor bitkiler.
Tabiki öncelik tıp, sonra diğerleri...

X xnobodyx ben 5 Haziran

Mrblar kızlar bugün ovulasyon testinde çift çizgi net gördüm dün ilişki olmuştu bugün olmadı sizce dezavantaj mi bu.. Birde bu ay uzayan akıntı görmedim hiç normal mi
Dun olduysa yarın degerlendir onemli olan catlama. Benimde bu ay pek akinti olmadi degerlendirdim ama adete kadar bir gunden bir gune degerlendircem gene. Durmak yok

Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim ben hsg filmi hariç her şeyi yaptırdım doktorum sorun yok dedi adet olamıyorum ama düzgün eşimde sorun var mı yok mu bilmiyoruz 3 ay inofolic combi kullan dedi yolladı beni , adetlerim düzensiz troit var ilaçları içiyorum söylenen, ama olmadı 2 yıldır, c life diye bir macun duydum acaba ondan alsam kendi kafama göre kullansam sıkıntı olur mu hayıt tohumunu doktorlarda normal buluyormuş ama ben sormadan danışmadan yapmalı mıyım bilemedim, ovulasyon takibi de yapıcam inşallah , 3 bir arada bakalım bu ay olur mu acaba,

Merhaba, 2 yıllık evliyim Şubat ayında 8 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Bat 11 Haziran. İnşallah hepimizin güzel sonuçlanır.

Hormonlar yuzunden kendi başına macun kullanma doktora sor. Kendine yuklenmeden evvel kocanda sperm testi yapsin cocuk isteniyorsa erkekde muayeneler olmali esinde sorun var belki bilemeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…