Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gebelik testi yaptn mi ?

Bu markadan senin gibi sonuc alamayan BlueDesertRain Nane surubu arkadaslar da sonuc alamadi. tavsiye etmiyorm

Kimseyi gormicez diye sevindik bunkez de tekefonda çocuk yok mu diye soruyorlar hay diliniz kopsun kahvalti sofrasinda istah birakmadlar. Hadsizler

Benim bir kızım var çok şükür ikinci için uğraşıyorum Mart’ta düşük yaptım dün instagramda aynı gün Hamile olduğumuzu öğrendiğim arkadaşım cinsiyet öğrenmiş mavi pembe balon patlatıyor..bende çok kötü oldum daha 2 aydır uğraşıyorum ama resmen tükendim ..isyan ettim neden benim başıma geldi diye orucu falanda bıraktık dua bile etmiyorum ..annem estagırullah çek diye kızıyor..bu sosyal medyadan nefret ediyorum..insanlar paylaşım yaparken acaba başkasını incinirmi diye düşünmüyor

Kimseyi gormicez diye sevindik bunkez de tekefonda çocuk yok mu diye soruyorlar hay diliniz kopsun kahvalti sofrasinda istah birakmadlar. Hadsizler
İlk çocuğumu 33 yaşında doğurdum ve çok gazlı kolikti bir akraba kadın bana geç doğurdun ya ondan gazlı dedine alakaysa annem haddini bildirdi ama neye yarar günlerce üzüldük annemle

Kusura bakmazsan eğer annen hakli yersiz isyanin bir evladin var anne olmayi tatmissin ve sqdece 2 aydir deniyorsun bu neyin isyanı ? Bir yila yakindir istiyorum bende ama isyan etmedim etmem de rabbimin istegi bu.
Yeni korunmayi bırakmışsn 2 ay cok erken sende bilirsin ki rahim önce alismali.
Tovbe et ve rabbimden iste insallah yakin zamanda kavuşuruz hepimiz canm

İlk çocuğumu 33 yaşında doğurdum ve çok gazlı kolikti bir akraba kadın bana geç doğurdun ya ondan gazlı dedine alakaysa annem haddini bildirdi ama neye yarar günlerce üzüldük annemle
Gecen biri yazmış kedi besliyorm ve ne demisler kadina biliyon mu kedinin tuyleri yumurtalarina ve esinin spermlerine yapismis kisir olmuşsunuz

Haklısın canım

Kizlar pko olan ve inofolic ya da onun gibi vitamin kullanan var mı? Bu ay kullanmak istiyorum da
Ben varım canım. 4. Kutu bitti kullanalı 60 gün kadar oldu. Adet olmadan önce başlamıştım adet oldum sonra ve bu ay adetim 19 gün gecikti yalnız gebelik yok.

Pko olduğum için ilaçsız regl olmuyorum ama bu ay ilacı bırakmak vücudumu dinlendirmek istedim ilaç yıpratıyordu, soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım bugün regl nin 16. Günü ama en ufak bir koyuluk bile yok hiç yumurtlamadım bu ay galiba

Eklentiler

• DSC_0228.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 28

Bende bugün çocuğuyla fotoğraf paylaşanları çok kıskandım ama sonra düşündüm eşim yanımda evimdeyim çok şükür bu dünyada yapayalnız olanlarda var ya da bi evi olmayan sokakta yaşayanlar var bugünümüze de çok şükür . İnşallah rabbim sabrettiğimiz sürece bizede anneliği tattıracak hayırlısıyla inanıyorum

Haklısın canım
Katılıyorum yani ben daha 1 aydır yeni yeni istediğim için o annelik duygusuna aşırı isteme duygusuna bürünmedim Öyle instagramda bakınca içim falan da gitmiyor sorun bendedir belki ama burda okuyoruz sürekli aylardır yıllardır uğraşan rahatsızlıkları olan yaşı büyük olan hiç anne olamamış ve hatta umutları bile tükenenler var. Yazdıklaırnız bana da çok yersiz geldi 1 evladınız olmasına rağmen neden benim başıma geldi diyerek isyan etmişsiniz bence şükretmelisiniz bu tarz konuşmalarınız burda aylardır Yıllardır uğraşan insanları üzebilir, daha da umutsuz yapabilir.

Merhaba hosgeldin canm. Adetin duzensiz ise yumurtlama gec yakalanir sabirli ol kimisi 30. 40. gun bile pik olabilir. Kullandığın test markasi da önemli tabi. Hormon deglde alttan muayene oldun mu hiç? Miyom kist pco vs olabilir allah korusun.
Stres yapma kafan rahat olsun bide eşin de muayene olsun sperm sayısı harkeeti icin testler yapmalı tek tarafli dusunmemek lzm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…