Canm bir gunde sürebilir bes gunde sonuçta insan bedeni hormonlar değişebiliyorKızlar merhaba, ben sadece dün pik gördüm normalde iki gün sürerdi pik sizce neden ertesi gün hemen silikleşti normal midir ?Eki Görüntüle 2639296
Bende bu ovilasyona basladim bakalim ne zaman yumurtlayacagim
Merhaba bende doktora gidicektim bu reglimde ama bayrama denk geldi bende kendim kullanmak istiyorumKızlar ben dün doktora gittim bana prowomen verdi kullanan varmı
Cok tesekkurler canım hep dualarımdasınız inşallah hepimiz birlikte bekleriz bebeklerimizi Rabbim kimsenin kucagını Bos bırakmasınBirkaç gündür girmiyordum siteye. Hamile arkadaşlar kalz ve hera0665, ikinizi de tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun. Bizlere de dua edin.
Sperm Bi gün yaşar canım merak etme bir de çatladığı gün daha önemli diyorlarMrblar kızlar bugün ovulasyon testinde çift çizgi net gördüm dün ilişki olmuştu bugün olmadı sizce dezavantaj mi bu.. Birde bu ay uzayan akıntı görmedim hiç normal mi
Yumurta catladigini nasıl anlayacağızSperm Bi gün yaşar canım merak etme bir de çatladığı gün daha önemli diyorlar
Koyuluk silikleşince çatladı demekYumurta catladigini nasıl anlayacağız
Hislerime tercüman olmuşsunKızlar benimle ya da benden hemen sonra gebe kalan arkadaş ve akrabalarım bir bir doğurdu ben kaybettim.. İnstegram a giremez oldum..ne zaman girsem yaşamayan bilemezmiş anneliği, ben en çok anne olmayı sevdim, 25 yaşımda meğer hiç yaşamamışım, evlat kokusu gibi bir sürü paylaşım görüyorum... Hele bugün herkes bebeğini en şık şekilde giydirmiş bayram şekeri, işte en güzel bayram gibi şeyler yazmış kötü oluyorum kızlar kıskanmak değil inanın ama ben kaybettim onlar doğurdu sadece kötü oluyorum.. Ben artık anladım mesela her anneler günü paylaşım yapardım bu anneler gününde paylaşım yapmadım ne saçma Bi gün olduğunu bu sene anladım.. Evladını kaybeden annesini kaybeden iki tarafı da üzen Bi günmüş.. Bilmiyorum bayram geldi ama o paylaşımları gördükçe hüzün kaplıyor içimi.. Yanımda olabilirdi benim de oğlum..
Hayıt tohumunu hiç denedin miPko olduğum için ilaçsız regl olmuyorum ama bu ay ilacı bırakmak vücudumu dinlendirmek istedim ilaç yıpratıyordu, soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım bugün regl nin 16. Günü ama en ufak bir koyuluk bile yok hiç yumurtlamadım bu ay galiba
Canım aktar bana onun sadece kadınlar da regl öncesi gerginliği aldığı ve regl ağrısını dindirdiğini söyledi yani regl olmak ya da hormon için işe yarayan bişey değil bilinenin aksine dedi. Testere dişli aslan pençesi kadın bitkisidir mesela dedi bu yüzden kullanmak istemedimHayıt tohumunu hiç denedin mi
Ben hayıt kullanana kadar yumurtladığımı akıntıdan anlardım. Şimdi ise yumurtlama zamanı kasığım ağrıyor... Bence bir araştır canımCanım aktar bana onun sadece kadınlar da regl öncesi gerginliği aldığı ve regl ağrısını dindirdiğini söyledi yani regl olmak ya da hormon için işe yarayan bişey değil bilinenin aksine dedi. Testere dişli aslan pençesi kadın bitkisidir mesela dedi bu yüzden kullanmak istemedim
Bu aydan umudum kalmadı zaten canım önümüzdeki ay doktor a gitmeyi düşünüyorum belki klomen ve çatlatma iğnesi önerir.. Yıprandım çünkü uğraşmak çok psikolojik olarak zor bir süreçBen hayıt kullanana kadar yumurtladığımı akıntıdan anlardım. Şimdi ise yumurtlama zamanı kasığım ağrıyor... Bence bir araştır canım
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinKoyuluk silikleşince çatladı demek