Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah yaptığın şeyleri pylaşırmıısn bizimle kür yada başka birşey uyguluyormuydunuz sen veya eşin
Cnm ovulasyon kullandım ilk defa bırde çaksır suyu içtim eşim içmedi ama eşlerinde içmesi lazım birde hergun eşime keçi boynuzu pekmezi bi kaşik verdim ikimizinde hiç sorunu almamasına rağmen şansı arttirmak içşn

Ben de testte tam pik göremedim ama takvim o gün gösteriyor diye değerlendirmiştim ertesi gün test silikleşti iyi ki de değerlendirdim arkasından dünü de değerlendirdim bakalım bat 1 haziran piki net göremedim diye umutsuzum ama şimdi yazını okuyunca umutlandım biraz

Aynen benimde öyle oldu canım ertesi gün pik olur derken bi baktim silinmiş gitmiş yok gibi bende çok üzüldüm yumurtlama da sorun mu var yoksa gelişmeden gitti mi falan kırk şey geldi aklıma hiç bosa üzülme

İnşallah kuzum ben de bunalıma girdim 2 gün sonra hayırlısı dedim belirtin var mıydı hiç Ovülasyon bittikten sonra yaşadığın?

Merhaba arkadslar,benm arkadasm da 3 ay düzenli kullandı tam bu ay ara vericekti hamile oldgnu ogrendik cok sukur simdi bende siparıs ettm 3 kutu insallah işe yarar...sayfada okadr cok yorum ce paylasım varki bazen gercek mi acaba diyorduk ama gerck okdgunu bizde yasadk polıkıstkover vardı arkadasmda simdi 6 haftalık hamıle denemek ten zarar gelmez bitkisel zaten

Bitkisel derken ben ovulasyon testi anlamıştım ne kullandı arkadaşınız?

Anladim canim...o zaman bu gunleri degerlendirelim İnsAllah olurAllah sanada sag saglim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bende polikistik over var. 10 aylık evliyiz 3 aydır çocuk istiyoruz. Bu ayki adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. Resmi aşağıya ekliyorum. Bir bakabilir misiniz? Ben hiçbir şey anlamadım. Tam koyu çizgi olmadı ama bazı testler koyu çıkıyor nedeni nedir sizce?

Eklentiler

• 20200524_023653.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 52
Bence 23 Mayıs testin bayağı koyu sıvı alimin olmadıysa bir kaç saattir tekrar bir test dene istersen daha da koyu cikacak gibi duruyor.en koyu olduktan sonra zaten 8 10 saat içinde de hafif hafif siliklesmeye başlıyor.

Benide eklermisin canım bat 28 mayıs. 4_5 gün kaldı inşallaj kırmızılar gelmezzzz. İnşallah hepimiz hamiş kalırız.

Merhabalar İyi bayramlar diye gireyim ben de bu topiğe 5-6 aydır ikinci bebeği istiyoruz henüz nasip olmadı ben de buradaki yerimi alayım en iyisibat 4 Haziran

Kızlar benimle ya da benden hemen sonra gebe kalan arkadaş ve akrabalarım bir bir doğurdu ben kaybettim.. İnstegram a giremez oldum..ne zaman girsem yaşamayan bilemezmiş anneliği, ben en çok anne olmayı sevdim, 25 yaşımda meğer hiç yaşamamışım, evlat kokusu gibi bir sürü paylaşım görüyorum... Hele bugün herkes bebeğini en şık şekilde giydirmiş bayram şekeri, işte en güzel bayram gibi şeyler yazmış kötü oluyorum kızlar kıskanmak değil inanın ama ben kaybettim onlar doğurdu sadece kötü oluyorum.. Ben artık anladım mesela her anneler günü paylaşım yapardım bu anneler gününde paylaşım yapmadım ne saçma Bi gün olduğunu bu sene anladım.. Evladını kaybeden annesini kaybeden iki tarafı da üzen Bi günmüş.. Bilmiyorum bayram geldi ama o paylaşımları gördükçe hüzün kaplıyor içimi.. Yanımda olabilirdi benim de oğlum..

Senı cok iyi anliyorum cnm ama senınde alucak cok morelin bozuluyorsa bakmamaya çaliş ne dıceğimide bilemedim. Yaaa elbet senınde yüzün gülecek bu umutla yaşa bışey diyemiyorum inş sende bır dahaki bayrama bebeğinle girersın üzme tatli canını

Benide eklermisin canım bat 28 mayıs. 4_5 gün kaldı inşallaj kırmızılar gelmezzzz. İnşallah hepimiz hamiş kalırız.
Merhaba hanımlar bende aramıza katimak istiyorum 8 aydir gebelik bekliyorum hayırlısı inşallah benimde bat 15 haziran benide ekler misin X xnobodyx
Hosgeldniz kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…