- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi yaptn mi ?Kızlar bende polikistik over var. 10 aylık evliyiz 3 aydır çocuk istiyoruz. Bu ayki adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. Resmi aşağıya ekliyorum. Bir bakabilir misiniz? Ben hiçbir şey anlamadım. Tam koyu çizgi olmadı ama bazı testler koyu çıkıyor nedeni nedir sizce?
Bu markadan senin gibi sonuc alamayan BlueDesertRain Nane surubu arkadaslar da sonuc alamadi. tavsiye etmiyormKızlar bende polikistik over var. 10 aylık evliyiz 3 aydır çocuk istiyoruz. Bu ayki adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti. Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. Resmi aşağıya ekliyorum. Bir bakabilir misiniz? Ben hiçbir şey anlamadım. Tam koyu çizgi olmadı ama bazı testler koyu çıkıyor nedeni nedir sizce?
Kimseyi gormicez diye sevindik bunkez de tekefonda çocuk yok mu diye soruyorlar hay diliniz kopsun kahvalti sofrasinda istah birakmadlar. HadsizlerKızlar benimle ya da benden hemen sonra gebe kalan arkadaş ve akrabalarım bir bir doğurdu ben kaybettim.. İnstegram a giremez oldum..ne zaman girsem yaşamayan bilemezmiş anneliği, ben en çok anne olmayı sevdim, 25 yaşımda meğer hiç yaşamamışım, evlat kokusu gibi bir sürü paylaşım görüyorum... Hele bugün herkes bebeğini en şık şekilde giydirmiş bayram şekeri, işte en güzel bayram gibi şeyler yazmış kötü oluyorum kızlar kıskanmak değil inanın ama ben kaybettim onlar doğurdu sadece kötü oluyorum.. Ben artık anladım mesela her anneler günü paylaşım yapardım bu anneler gününde paylaşım yapmadım ne saçma Bi gün olduğunu bu sene anladım.. Evladını kaybeden annesini kaybeden iki tarafı da üzen Bi günmüş.. Bilmiyorum bayram geldi ama o paylaşımları gördükçe hüzün kaplıyor içimi.. Yanımda olabilirdi benim de oğlum..
Benim bir kızım var çok şükür ikinci için uğraşıyorum Mart’ta düşük yaptım dün instagramda aynı gün Hamile olduğumuzu öğrendiğim arkadaşım cinsiyet öğrenmiş mavi pembe balon patlatıyor..bende çok kötü oldum daha 2 aydır uğraşıyorum ama resmen tükendim ..isyan ettim neden benim başıma geldi diye orucu falanda bıraktık dua bile etmiyorum ..annem estagırullah çek diye kızıyor..bu sosyal medyadan nefret ediyorum..insanlar paylaşım yaparken acaba başkasını incinirmi diye düşünmüyorKızlar benimle ya da benden hemen sonra gebe kalan arkadaş ve akrabalarım bir bir doğurdu ben kaybettim.. İnstegram a giremez oldum..ne zaman girsem yaşamayan bilemezmiş anneliği, ben en çok anne olmayı sevdim, 25 yaşımda meğer hiç yaşamamışım, evlat kokusu gibi bir sürü paylaşım görüyorum... Hele bugün herkes bebeğini en şık şekilde giydirmiş bayram şekeri, işte en güzel bayram gibi şeyler yazmış kötü oluyorum kızlar kıskanmak değil inanın ama ben kaybettim onlar doğurdu sadece kötü oluyorum.. Ben artık anladım mesela her anneler günü paylaşım yapardım bu anneler gününde paylaşım yapmadım ne saçma Bi gün olduğunu bu sene anladım.. Evladını kaybeden annesini kaybeden iki tarafı da üzen Bi günmüş.. Bilmiyorum bayram geldi ama o paylaşımları gördükçe hüzün kaplıyor içimi.. Yanımda olabilirdi benim de oğlum..
İlk çocuğumu 33 yaşında doğurdum ve çok gazlı kolikti bir akraba kadın bana geç doğurdun ya ondan gazlı dedine alakaysa annem haddini bildirdi ama neye yarar günlerce üzüldük annemleKimseyi gormicez diye sevindik bunkez de tekefonda çocuk yok mu diye soruyorlar hay diliniz kopsun kahvalti sofrasinda istah birakmadlar. Hadsizler
Kusura bakmazsan eğer annen hakli yersiz isyanin bir evladin var anne olmayi tatmissin ve sqdece 2 aydir deniyorsun bu neyin isyanı ? Bir yila yakindir istiyorum bende ama isyan etmedim etmem de rabbimin istegi bu.Benim bir kızım var çok şükür ikinci için uğraşıyorum Mart’ta düşük yaptım dün instagramda aynı gün Hamile olduğumuzu öğrendiğim arkadaşım cinsiyet öğrenmiş mavi pembe balon patlatıyor..bende çok kötü oldum daha 2 aydır uğraşıyorum ama resmen tükendim ..isyan ettim neden benim başıma geldi diye orucu falanda bıraktık dua bile etmiyorum ..annem estagırullah çek diye kızıyor..bu sosyal medyadan nefret ediyorum..insanlar paylaşım yaparken acaba başkasını incinirmi diye düşünmüyor
Gecen biri yazmış kedi besliyorm ve ne demisler kadina biliyon mu kedinin tuyleri yumurtalarina ve esinin spermlerine yapismis kisir olmuşsunuzİlk çocuğumu 33 yaşında doğurdum ve çok gazlı kolikti bir akraba kadın bana geç doğurdun ya ondan gazlı dedine alakaysa annem haddini bildirdi ama neye yarar günlerce üzüldük annemle
Bana da çaktırmadan sürekli telefonda seneye çocukla bayramların olsun diyip ağzımı arıyorlarKimseyi gormicez diye sevindik bunkez de tekefonda çocuk yok mu diye soruyorlar hay diliniz kopsun kahvalti sofrasinda istah birakmadlar. Hadsizler
Yaptım birkaç gün önce sonuç negatif. (Bu yaptığım 3. Test)Gebelik testi yaptn mi ?
Haklısın canımKusura bakmazsan eğer annen hakli yersiz isyanin bir evladin var anne olmayi tatmissin ve sqdece 2 aydir deniyorsun bu neyin isyanı ? Bir yila yakindir istiyorum bende ama isyan etmedim etmem de rabbimin istegi bu.
Yeni korunmayi bırakmışsn 2 ay cok erken sende bilirsin ki rahim önce alismali.
Tovbe et ve rabbimden iste insallah yakin zamanda kavuşuruz hepimiz canm
Ben varım canım. 4. Kutu bitti kullanalı 60 gün kadar oldu. Adet olmadan önce başlamıştım adet oldum sonra ve bu ay adetim 19 gün gecikti yalnız gebelik yok.Kizlar pko olan ve inofolic ya da onun gibi vitamin kullanan var mı? Bu ay kullanmak istiyorum da
Ahahah hahahGecen biri yazmış kedi besliyorm ve ne demisler kadina biliyon mu kedinin tuyleri yumurtalarina ve esinin spermlerine yapismis kisir olmuşsunuz
Kızlar benimle ya da benden hemen sonra gebe kalan arkadaş ve akrabalarım bir bir doğurdu ben kaybettim.. İnstegram a giremez oldum..ne zaman girsem yaşamayan bilemezmiş anneliği, ben en çok anne olmayı sevdim, 25 yaşımda meğer hiç yaşamamışım, evlat kokusu gibi bir sürü paylaşım görüyorum... Hele bugün herkes bebeğini en şık şekilde giydirmiş bayram şekeri, işte en güzel bayram gibi şeyler yazmış kötü oluyorum kızlar kıskanmak değil inanın ama ben kaybettim onlar doğurdu sadece kötü oluyorum.. Ben artık anladım mesela her anneler günü paylaşım yapardım bu anneler gününde paylaşım yapmadım ne saçma Bi gün olduğunu bu sene anladım.. Evladını kaybeden annesini kaybeden iki tarafı da üzen Bi günmüş.. Bilmiyorum bayram geldi ama o paylaşımları gördükçe hüzün kaplıyor içimi.. Yanımda olabilirdi benim de oğlum..
Merhaba benimde adet düzensizliği var bat 14 Haziran ama birkaç gün önce veya sonra olabilr sat 4 Mayıs benide eklermisiniz 11 aydır evliyim ilaçla korunmadım hiç 6 aydır istiyoruz bende ovülasyon kullanıyorum bugün adetin 21.günü hala yok hormon baktırdım hiç sorun yokHosgeldiniz
Katılıyorum yani ben daha 1 aydır yeni yeni istediğim için o annelik duygusuna aşırı isteme duygusuna bürünmedim Öyle instagramda bakınca içim falan da gitmiyor sorun bendedir belki ama burda okuyoruz sürekli aylardır yıllardır uğraşan rahatsızlıkları olan yaşı büyük olan hiç anne olamamış ve hatta umutları bile tükenenler var. Yazdıklaırnız bana da çok yersiz geldi 1 evladınız olmasına rağmen neden benim başıma geldi diyerek isyan etmişsiniz bence şükretmelisiniz bu tarz konuşmalarınız burda aylardır Yıllardır uğraşan insanları üzebilir, daha da umutsuz yapabilir.Haklısın canım
Merhaba hosgeldin canm. Adetin duzensiz ise yumurtlama gec yakalanir sabirli ol kimisi 30. 40. gun bile pik olabilir. Kullandığın test markasi da önemli tabi. Hormon deglde alttan muayene oldun mu hiç? Miyom kist pco vs olabilir allah korusun.Merhaba benimde adet düzensizliği var bat 14 Haziran ama birkaç gün önce veya sonra olabilr sat 4 Mayıs benide eklermisiniz 11 aydır evliyim ilaçla korunmadım hiç 6 aydır istiyoruz bende ovülasyon kullanıyorum bugün adetin 21.günü hala yok hormon baktırdım hiç sorun yok