- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Teşekkür ederim canımCanm yarin da cek at ben cizgiyi gordum hayirli olsun
İnşallah canım teşekkürler darısı size inşallah
Benimde 8 ay oluyor biz bütün kontrolleri olduk. Eşimde oldu. Her şey yolunda olmasına rağmen bi sonuç alamadık. seni çok iyi anlıyorum çünkü çoğu insan ilk bir senede sahip oluyor. Bir sene olmasına hiç bişey kalmadı nerdeyse. Allahtan umut kesilmez
Ilk 4 5 dk da çıkan sonuç buysa hayirli olsunTeşekkür ederim canımbugün de böyle
Teşekkür ederim canımbugün de böyle
Hayırlı olsunn canım inşallah sağlıkla geçirir hamileliğini kavuşursun bebeğineTeşekkür ederim canımbugün de böyle
Ilk 4 5 dk da çıkan sonuç buysa hayirli olsun
Ikinci anne adayi sensinn ay gune guzel basladm iki gebemiz vaaarrrrr
Hayırlı olsunn canım inşallah sağlıkla geçirir hamileliğini kavuşursun bebeğine
Benim de bat 9Slm kızlar nasilsiniz bu formu oğlumu beklerken bayagi bi takip etmiştim şimdi inşallah 2. 'ye kısmet olur beni de ekler misiniz bat 9 haziran
Erken gebelik testi miydi bu arada bu canımTeşekkür ederim canımbugün de böyle
Yok canım normal test surelab markaErken gebelik testi miydi bu arada bu canım
Normal test de reglden 3 4 gün önce çıkıyor mu kiYok canım normal test surelab marka
Bilmiyorum ki ne zaman çıkıyor normalde anormalde ben akıntı gelince yaptımNormal test de reglden 3 4 gün önce çıkıyor mu ki
Merhaba ben bata 5_6 gün varken yaptım ama erken gebelik testi yaptım hemen çıktı ama normal test hiç denemedim bildiğim kadarıyla aralarında çok fark yokNormal test de reglden 3 4 gün önce çıkıyor mu ki
25 mayıs canımSenin bat ne zaman