- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Bu kız hamile gibi hadi inşallah yaaaBakın bakalım görebilecek misiniz
Çok teşekkür ederim canım inş bebeklerim izi kucağımıza alırız. Şu kan testlerinde yaptıralım Allahın izniyle herşey çok güzel olucakHayirli olsun canım senin de
Hamileysen bal yollarsın yeriz yavrumAğzın bal yesininsallah
Yok ayağımı suruyecegim sıradan gebe kalacak herkes Allah'ın izniyleHamileysen bal yollarsın yeriz yavrum
Galibası ne kız hamileyim bu arada bnde bu ay rüyam da test yapiyordum çift cızgiydıBen geçen gün rüymd ana kucağı gördüm kardeşimin bebesi var bana dio abla ver benimkini koyayım bende dedim benimki doğunca alırım
Dün gecede rüyamda test yapıyorum önce 2ci çizgi çıkıo sonra birinci çizgi ulan diom burda bile terslik peşimi bırakmıo yarın gidip kan vereyim derken uyanıom.
Buara rüyalarım çok garipleşti
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah yaptığın şeyleri pylaşırmıısn bizimle kür yada başka birşey uyguluyormuydunuz sen veya eşinYumurtlama 12,. Günü adetin o günü degerlendırdım ertesı gun çatlama oldu onu degerlendırmedim çatlamadan sonraki günü degerlendırdım cnm
hayırlı olsunn canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yaptığınız kullandığınız şeyleri bizimle paylaşırmıısnızTeşekkür ederim canımbugün de böyle
Teşekkür ederim canım valla benim ki nasıl oldu ben hiç anlamadım ovulasyon testi yaptım ama pik görmedim. Biraz renk aldığı günü degerlendirdim ve 2 günde bir olmasına dikkat ettim bir de keçiboynuzu özü kullandık eşimde bende kan vermeden hala inanamayacagim sanırımhayırlı olsunn canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yaptığınız kullandığınız şeyleri bizimle paylaşırmıısnız