Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım herhangi bir marka al mecit efendi cemil efendi ya da aksu vital o gelince ona devam et zaten bir şişe yetmiyor

Zaten amaçları bunca zaman cocuk yok nasil mutlular diye merak etmekden hasedinden catliyorlar. Amaaannn kudurup dursunlar aciklama yapmak zorunda bile değilsin.

Amin canim hepinizin adina sevindim ben turkiyede degilim kafam rahat pek kimseyi görmüyorm

Ya inanırmısın bizimde kedimiz var...o kadar çok seviyoruz ilgileniyoruz ki onunla ama cocukla alakasi yok ben cok seviyorum bende de eşime bulasti☺ ama inan disarda kedi severken esime diyorumki fazla sevmeyelim simdi gorenler cocuk olmuyo kediyle buldular kafayi derler diyorum...siz ne guzel takmiyorsunuz rahatsiniz keske bende oyle olabilsem....4 yıllık evliyim ama oncesinde kimsenin bilmedigi 3.5 yillik vajinismus seruvenim var....atlatali 4 ay olucak yani haliyle 4 aydir bebek denemeleri oluyor....ama kimse bunu bilmedigi icin bize cocuklari olmuyor yaftasi vuruyor...umarim bende sizin gibi aşabilirim bu düşüncelerimi

Hoşbuldumm biraz daha akışına bırakayım bakalım ne olacak :)

Ya kıyamam canım ya Allah şifanı vermiş ne güzel devamı da gelicek inşallah Ne kadar uzun zaman sabretmişsin Kedilerim benim kalbim evlat sevgisini bilemem yaşamadım ama sevgi olarak farkı olmayacaktır patilerine taş değse uykusuz kaldığım günleri bilirim onlara laf edenleri birinci derece akrabam olmasına rağmen evimden içeri sokmam sokmuyorum da zaten En büyük hayalim eğer bi evlat nasip ederse allah hepsini birlikte büyütebilmek ya bize kedilerimİn tüyleri güya eşimle benim yumurtalıklarımıza yapışmış kısırmışız Diyenleri duydum utanmadan bi de yüzümüze bakıp gülebiliyolar denesek gam yemicem ayrıca çocuğum olmazsa da Allah nasip etmemiş derim bugüne kadar yedim içtim gezdim aynılarını yapmaya devam ederim biraz akışına bırakmak lazım arkadaşıma doktor yumurtalıkların 45 yşında bi kadın gibi olmayabilir dedi 2. Ayında hamile kaldı başka bi arkadaşım da hiçbir problemleri yok 1 yıldır uğraşıyolar o yüzden her şey olacağına varır Allah hepimizin gönlüne göre versin

Canım herhangi bir marka al mecit efendi cemil efendi ya da aksu vital o gelince ona devam et zaten bir şişe yetmiyor
Kuzum ben bu ay soğan ve testere kullandığım için zaten çakşır ı kullanmıcam eşim e kullandıracaktım ama geç gelecek çarşamba Bi aktardan alırım artık. Haziran da regl olursam çakşır u kullanıcam ama inşallah gerek kalmaz

Ya bende cok seviyorum ayni evladim gibi..İnsanlar ne kadar garip..kedi tüyünun yumurtalikta işi ne yaa..ama bayiliyoruz iste yafta vurmaya...ben instagramda resim atarken bile insanlar kesin boyle dusuncek diyip fazla resmini paylasamiyorum kedimin...Çünkü biliyorum tamda aklimdan gecen gibi dusunucekler...etki altinda kalmamak elimde değil...insallah Rabbim tez vakitte hepimize hayirlisiyla nasip eylerde bu yüklerden kurtuluruz

Kasiklarim cok agriyo persembeye kadar kendiliginden catlicak sanirim yumurtalar ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…