Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir cnm pik değil ama yarin kesin pikKızlar en alttaki bugünkü ovu testim. Sizce pik mi yoksa olmamış mı daha? Testi aldığım kişi cevap yazmadı henüz. Size sorayım dedim
Ah Benim de çocukluğumdan beri hayalim kedim olması ama oğlumun astımı var evde kedi olsa kesin herkes kediyi ve beni suclardi ya var ya bir liste verdiler evde akvaryum kuş kedi hepsi yasakYa bende cok seviyorum ayni evladim gibi..İnsanlar ne kadar garip..kedi tüyünun yumurtalikta işi ne yaa..ama bayiliyoruz iste yafta vurmaya...ben instagramda resim atarken bile insanlar kesin boyle dusuncek diyip fazla resmini paylasamiyorum kedimin...Çünkü biliyorum tamda aklimdan gecen gibi dusunucekler...etki altinda kalmamak elimde değil...insallah Rabbim tez vakitte hepimize hayirlisiyla nasip eylerde bu yüklerden kurtuluruz
Hoşbuldum canım
[/QUOTE
Hosgeldin ekliyormBenim bat 18 haziran buyuk ihtimal benide yazarmisiniz lutfen
Ya kıyamam canım ya Allah şifanı vermiş ne güzel devamı da gelicek inşallah Ne kadar uzun zaman sabretmişsin Kedilerim benim kalbim evlat sevgisini bilemem yaşamadım ama sevgi olarak farkı olmayacaktır patilerine taş değse uykusuz kaldığım günleri bilirim onlara laf edenleri birinci derece akrabam olmasına rağmen evimden içeri sokmam sokmuyorum da zaten En büyük hayalim eğer bi evlat nasip ederse allah hepsini birlikte büyütebilmek ya bize kedilerimİn tüyleri güya eşimle benim yumurtalıklarımıza yapışmış kısırmışız Diyenleri duydum utanmadan bi de yüzümüze bakıp gülebiliyolar denesek gam yemicem ayrıca çocuğum olmazsa da Allah nasip etmemiş derim bugüne kadar yedim içtim gezdim aynılarını yapmaya devam ederim biraz akışına bırakmak lazım arkadaşıma doktor yumurtalıkların 45 yşında bi kadın gibi olmayabilir dedi 2. Ayında hamile kaldı başka bi arkadaşım da hiçbir problemleri yok 1 yıldır uğraşıyolar o yüzden her şey olacağına varır Allah hepimizin gönlüne göre versin
HosbuldumHosgeldin ekliyorm
test yap istersen aklında kalmasın benim de bu ay göğüslerimin şişi inmeyince test yaptım negatif çıktı şüphem kalmadıKızlar adetim biteli 3 gün oldu ama sol kasığımda ince ince bir sızı oluyor 5 saniyede bir 3 4 kez tekrarlıyor ve ağzımda inanılmaz bir demir tadı var sizce bu Bi hamilelik belirtisimi geç döllenme falan olabilir mi ki adetim de normalden kısa sürdü
Olur canım benim oluyor ayağını üşüttünse falan şiddetli olabiliyorKızlar programa göre 18 yumurtlama gözüküyor dün önceki gün ve bu gün sürekli adet ağrısı gibi ağrım var çok fazla adet oluyroum sanıyordum ki önceden ben bu yumurtlama dönemi felan çocuk istemediğimiz için takip etemzdim bu ay kadar verdikten sonra buna dikkat etenhe başladım yumurtlama da bu kadar ağrı olur mu
Adetin nasıl geldi normal mi benim de 2 Mayıs'ta adet gibi değil lekelenme gibi 3 gün oldu bitti ama.ben kan verdim.negatif çıktı neden oldu anlamadımKızlar adetim biteli 3 gün oldu ama sol kasığımda ince ince bir sızı oluyor 5 saniyede bir 3 4 kez tekrarlıyor ve ağzımda inanılmaz bir demir tadı var sizce bu Bi hamilelik belirtisimi geç döllenme falan olabilir mi ki adetim de normalden kısa sürdü
Yumurtlamayi degerlendırdıgın için oluyor olabilir agrilarinKızlar programa göre 18 yumurtlama gözüküyor dün önceki gün ve bu gün sürekli adet ağrısı gibi ağrım var çok fazla adet oluyroum sanıyordum ki önceden ben bu yumurtlama dönemi felan çocuk istemediğimiz için takip etemzdim bu ay kadar verdikten sonra buna dikkat etenhe başladım yumurtlama da bu kadar ağrı olur mu
hiç bu kadar agridigini adet dışında bilmezdim yaOlur canım benim oluyor ayağını üşüttünse falan şiddetli olabiliyor
Nasıl yani dollenme gibi miYumurtlamayi degerlendırdıgın için oluyor olabilir agrilarin
Benim hiç olmaz ağrım o yüzden kendim anlamıyorum hatta yumurtlamayı, ama olan çok var.Kızlar programa göre 18 yumurtlama gözüküyor dün önceki gün ve bu gün sürekli adet ağrısı gibi ağrım var çok fazla adet oluyroum sanıyordum ki önceden ben bu yumurtlama dönemi felan çocuk istemediğimiz için takip etemzdim bu ay kadar verdikten sonra buna dikkat etenhe başladım yumurtlama da bu kadar ağrı olur mu
Hayir cnm yumurtlamayi degerlendırdıgın için o agrılarin olması normalmiş ama sen adet agrisından bahsediyorsun bn kasık agrisıni diyorum bilindık bi safya söylemişti bunu bnde ordan biliyorumNasıl yani dollenme gibi mi
Aynen bn bu ay ovu testi yaptim hiç agrim olmadıBenim hiç olmaz ağrım o yüzden kendim anlamıyorum hatta yumurtlamayı, ama olan çok var.
doktor da sürekli derdi ağrın olursa değerlendir diye siz de öyle yapın